Print
Zoom In
Zoom Out

در دفتر قم صورت گرفت

تفاهم نامه همکاری مرکزتخصصی تبلیغ خاتم النبیین(ص) با ستاد همکاریها

شناسه مطلب: 24678
زمان انتشار: دوشنبه 16 بهمن 1402 ساعت 10:36

تفاهم نامه همکاری موسسه حضرت خاتم النبیین(ص)، زیر نظردفتر مرجع عالیقدر حضرت آیت االله وحید خراسانی با ستاد همکاریهای حوزه علمیه و آموزش و پرورش در سالن جلسات ستاد همکاریها به امضای مدیر موسسه و دبیر ستاد همکاریها رسید.  

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها در این نشست ابتدا مدیر مرکزتخصصی تبلیغ موسسه خاتم النبیین(ص) با تقدیر از تلاشهای ستاد همکاریها در شتابدهی به برنامه های تربیت دینی در آموزش و پرورش، حوزه علمیه را مهد آموزش و پرورش دانست و گفت ؛ گرچه گذر زمان و تحولات جهانی موجب تغییر نگرش در سبک آموزش و پرورش شده ،اما قدمت ورود حوزه علمیه به عرصه تعلیم و تربیت دیرینه است. 

 حجت الاسلام  والسلمین فاضل افزود؛ اکنون که به برکت نظام جمهوری اسلامی آموزش و پرورش کشور بر مبنای دین و آرمانهای اسلامی فعالیت می کند این مهم وظیفه حوزه علمیه و مراکز تبلیغ تخصصی را روز افزون کرده است.

حجت الاسلام فاضل در ادامه و جود بیش از پانزده میلیون دانش آموز و بیش از یک میلیون معلم در دستگاه عظیم تعلیم و تربیت را هم فرصت وهم تهدید دانست وگفت؛فرصت بسیار مغتنم و بی بدیلی برای حوزه علمیه و روحانیت است که با این گستره مخاطبان یاریگر دستگاه تعلیم و تربیت برای تربیت نسلی پاک و بر آمده از ارزشهای دینی باشد و خدای نکرده تهدید است اگر به عنوان متولی تبلیغ آموزهای دینی، نسل کنونی و آینده را نسبت به اعتقادات وباورمندی به اخلاق و معنویت بی تفاوت بار آوریم.

وی خاطر نشان ساخت؛پاسداری ازداشته های نظام اسلامی بر اساس رساندن این نسل به مراتبی از حیات طیبه رقم خواهد خورد.

مدیرمرکزتخصصی تبلیغ موسسه خاتم النبیین(ص) خروجی های تخصصی تعلیم و تربیت در این موسسه را روزآمد و بر مبنای تحولات روز برای ارایه به دانش آموزان و معلمان و اولیاء دانست و اظهار امید واری کرد؛ فازاول این همکاریها که با مساعدت و پیگیری های دبیر ستاد آماده اجرا است در مراحل بعدی برای توانمند سازی معلمان در سطوح مختلف، برنامه اعتقادی و اخلاقی و معنوی اجرا نماییم.

در ادامه این نشست حجت الاسلام حمید نیکزاد مشاور وزیر و دبیر ستاد همکاریها،با تقدیر از فعالیت های علمی، پژوهشی و تبلیغی، مرکزتخصصی تبلیغ موسسه خاتم النبیین(ص) ،سند تحول بنیادین را مبنای این گونه همکاریهادانست و گفت ؛ مردمی سازی آموزش و پرورش همواره مورئ تاکید مفاد سند تحول بنیادین است و در دولت سیزدهم که دولت مردمی نامیده شده است، باید از ظرفیت های دستگاه هایی چون حوزه علمیه و مراکز تخصصی آن که با پشتوانه فکری و دغدغه مراجع عظام تقلید فعالیت می کنند نهایت بهره مندی  را در راستای تحقق مراتبی از حیات طیبه جهت راهبری  مخاطبان میلیونی آموزش و پرورش برد.

مشاور وزیر آموزش و پرورش در ادامه به خروجی با کیفیت و قابل اجرای، مرکزتخصصی تبلیغ موسسه خاتم النبیین(ص) ،با آرزوی طول عمر بابرکت برای برمرجع عالیقدر حضرت آیت الله وحید خراسانی ،حضور با حکمت و منبعث از رسالت نبوی مراجع عظام تقلید برای ارتقاء سطح معلومات دینی و اخلاقی و اعتقادی دانش آموزان و معلمان را مایه مباهات دستگاه تعلیم و تربیت دانست.

 وی گفت؛ همه بزرگان دینی ما تاکید دارند بهترین جا شاساندن اسلام رحمانی با همه نگاه تمدنی آن، آموزش و پرورش است و امیدواریم این تفاهم نامه آغاز خوبی برای بسیج کردن فضیلت های تعلیم و تربیتی حوزه و روحانیت برای تربیت نسلی پاک و مهذب باشد.

  

 

     



تاجدارفردوس در بیان پیامبر رحمت

بهشت از زيبائى چهره فاطمه سلام الله علیها روشن شده است

نگاه خوب رسانه ها به اخبارستاد

شماره (85) بولتن خبری ستاد همکاریها در آیینه رسانه ها منتشرشد

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب

مدرسه مؤثرترین خاستگاه انتقال ارزش‌ها، باورها و هویت ملی است

مشاوروزیرآموزش و پرورش

تربیت نسل آینده‌ساز، نیازمند بهره‌گیری از گنجینه‌ی معارفی  حوزه علمیه است.

تاجدارفردوس در بیان پیامبر رحمت

بهشت از زيبائى چهره فاطمه سلام الله علیها روشن شده است

 ظرفیت تبلیغی و تربیتی حوزه علمیه آستانه‌اشرفیه برای آموزش و پرورش

نماینده ولی فقیه در استان قزوین:

با همکاری مرکز پاسخگویی به سوالات شرعی حضور روحانیون و مبلغین در مدارس  افزایش می یابد

گسترش خدمات تبلیغی در مدارس استثنایی مشهد/ پنج‌ هزار دانش‌آموز توان‌یاب در پوشش طرح امین

تصاویر/ دوره توانمندسازی طلاب فعال در آموزش و پرورش (معلم تمدن‌ساز)

تصاویر/ دیدار مدیر کل آموزش و پرورش استان قم به همراه معاونین و مشاوران با آیت‌الله اعرافی

مدیرحوزه‌های علمیه در دیدار مسئولان آموزش و پرورش قم مطرح کرد:

شناخت نسل‌های جدید؛ چالشی جدی برای نظام تربیتی / اگر با تحولات منفعلانه برخورد شود موج‌های بیرونی آینده تربیت دینی را شکل خواهند داد

مدیر کل آموزش و پرورش استان قم مطرح کرد:

تعامل با حوزه‌های علمیه و اجرای طرح‌های نوین

وزیر آموزش و پرورش

طرح امین ظرفیت ارزشمند تربیت دینی در مدارس کشور است

تعامل اثربخش حوزه و آموزش‌وپرورش، مسیر تربیت نسل تمدنی را هموار می‌کند

تصاویر / اولین اجلاسیه مدارس امین حوزه علمیه خراسان با حضور وزیر آموزش و پرورش و دبیر ستاد همکاریها

وزیر آموزش و پرورش در اولین اجلاسیه مدارس امین حوزه علمیه خراسان

حضور طلاب طرح امین شتاب‌دهنده تحول تربیتی است/ طرح امین نباید مغفول بماند

مشاور وزیر و دبیر ستاد همکاریها

تربیت نسل مؤمن در گرو نقش‌آفرینی روحانیِ مدرسه است