Print
Zoom In
Zoom Out

5 هزار معلم با آموزش‌های تخصصی شیعه‌شناسی آشنا شدند

شناسه مطلب: 24656
زمان انتشار: دوشنبه 02 بهمن 1402 ساعت 09:46

گردهمایی طرح برهان در خوزستان ویژه معلمان استان با همکاری دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه و با هدف ارائه آموزش های تخصصی شیعه‌شناسی و پاسخگویی به شبهات برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، گردهمایی طرح برهان در خوزستان ویژه معلمان استان با همکاری دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه و با هدف ارائه آموزش های تخصصی شیعه شناسی و پاسخگویی به شبهات امروز در اهواز برگزار شد.

بنا به گفته حمیدی نژاد مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان، در این طرح بیش از ۵ هزار معلم آموزش های تخصصی شیعه شناسی و پاسخگویی به شبهات با موفقیت سپری کرده اند.

مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان گفت: ۳۰۰ کلاس و دوره ۸ ساعته برای معلمان ۱۲ شهرستان خوزستان در قالب طرح برهان اجرایی شد که ۲۴ هزار ساعت مجموع دوره های تخصصی است.

همچنین حجت الاسلام والمسلمین موسوی فرد نماینده ولی فقیه در خوزستان با تأکید بر اهمیت ترویج مبانی دینی در جامعه اسلامی، خاطرنشان کرد: ایجاد زمینه های مورد نیاز برای شناخت نسل آینده از معارف دینی به ویژه مذهب تشیع، امری ضروری است.

نماینده ولی فقیه در استان خوزستان، سیاست همیشگی دشمن را تفرقه افکنی و ایجاد فرقه های گوناگون معرفی کرد و افزود: آگاه سازی جامعه نسبت به نقشه های دشمن، تکلیف مهم آموزش و پرورش در این خصوص است.

در این مراسم، حجت الاسلام والمسلمین احمد واعظی، رئیس دفتر تبلیغات اسلامی کشور و حجت الاسلام دبیری فرد رئیس دفتر تبلیغات اسلامی خوزستان نیز حضور داشتند.

انتهای پیام/



دبیرجدید ستاد همکاری حوزه‌علمیه وآموزش و پرورش منصوب شد

طرح حضور ویژه فرهنگیان در مدرسه علمیه حضرت نرجس(س) بیرجند برگزار شد

مدیرکل دفتر وزارتی آموزش و پرورش

ستاد همکاریها‌ حلقه اتصال دو نهاد بنیادین کشور است

دبیرجدید ستاد همکاری حوزه‌علمیه وآموزش و پرورش منصوب شد

در زنجان تاکید شد

لزوم حضور روحانیان متخصص برای آموزش دینی کودکان و نوجوانان

تعبیرزیبای آیت الله جوادی آملی از آموزش و پرورش

امام جمعه اهواز

مکتب حاج قاسم  حاصل پیوند تربیتی  منزل، مدرسه و مسجد است  

مناسبت هزارمین سال تأسیس حوزهٔ علمیهٔ نجف اشرف تدوین شد

فیلم «داستانی ـ تربیتی» شیخ طوسی و تأسیس حوزهٔ علمیهٔ نجف اشرف

سه‌شنبه‌های حضور؛

 پیوند مدرسه، مسجد و نسل جدید در شهرستان دنا + و تصاویر

با همکاری حوزه و آموزش و پرورش

تکاپوی طلاب برای پاسخ به شبهات دینی

امام جمعه رباط کریم:

لزوم همکاری همه دستگاه ها برای کاهش آسیب های اجتماعی دانش آموزان

راهکارهای همکاری استعدادهای درخشان با حوزه علمیه اصفهان بررسی شد

با شرکت سه میلیون دانش‌آموز

گزارشی ازافتتاحیه «درس‌هایی از قرآن» در ۴۰هزار مدرسه کشور

طلاب طرح امین عضو مؤثر تیم تربیتی مدارس باشند

به همت دفترتبلیغات اسلامی

کتاب « کار در کلاس» ویژه مقطع پیش‌دبستانی منتشر شد

گزارشی از دوره آموزشی توجیهی کریمه اهل‌بیت(س)

تحولی نو در نظام تعلیم و تربیت اسلامی با اجرای طرح امین   

گزارشی از یک نشست استانی

از گلایه های طلاب طرح امین تا توضیحات با سعه صدر مسئولین