Print
Zoom In
Zoom Out

استاد حوزه علمیه خواهران:

برای کادر سازی نیاز به تربیت درست دانش آموزان داریم

شناسه مطلب: 24622
زمان انتشار: سه شنبه 12 دی 1402 ساعت 09:08

استاد حوزه علمیه خواهران آذربایجان غربی گفت: امروز به منظور کادرسازی و حفظ هویت ملی و دینی نوجوانان و جوانان، نیاز داریم مشکلات را بیان کرده و راه حل آن‌ها را نیز برای جوانان تبیین کنیم.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، وحیده محمدلو از طلاب خواهر فعال در تبلیغ دانش آموزی در گفت‌وگویی، با تأکید بر لزوم برنامه‌ریزی برای نوجوانان و جوانان و دانش آموزان، اظهار داشت: امروز نوجوانان در تیررأس حملات دشمنان قرار دارند و با توجه به اینکه بنده خودم به عنوان مبلغه طرح امین در مدارس حضور دارم این نیاز را بیش از بیش احساس می‌کنم.

وی با بیان اینکه در مدارس مختلف در موضوعات حجاب، مهدویت، تبیین دستاوردهای انقلاب اسلامی و پاسخ به شبهات سخنرانی کردم، گفت: متاسفانه فوج فوج شبهات از طریق فضای مجازی وارد اذهان دانش آموزان و جوانان می‌شود و نیاز است به آن ها پاسخ داده شود و در این راستا، در جلساتی که در مدارس، مسجد، حسینیه و امامزاده برای دانش آموزان، معلمین، مربیان و مبلغات و طلاب داشتم، بر لزوم تبیین مسائلی چون حجاب، تربیت اسلامی، آسیب‌های اجتماعی، بیانیه گام دوم، و معرفی الگوهای زن اسلامی، بیان آسیب‌های فضای مجازی و تبیین ابعاد جنگ نرم تاکید کردم.

استاد حوزه علمیه خواهران آذربایجان غربی عنوان کرد: امروز به منظور کادرسازی و حفظ هویت ملی و دینی نوجوانان و جوانان نیاز داریم مشکلات را بیان کرده و راه حل آن‌ها را نیز برای جوانان تبیین کنیم، البته توانمندسازی اولیاء در راستای تربیت فرزند، بیان آسیب‌های اجتماعی برای والدین و بیان مدیریت استفاده از فضای مجازی برای دانش آموزان نیز لازم و ضروری است.

وی با بیان اینکه امروز باید جهاد تبیین در مدارس و برای دانش آموزان به صورت واقعی اتفاق بیفتد، اضافه کرد: متاسفانه بسیاری از دانش آموزان و جوانان هیچ اطلاعی از دستاوردها و پیشرفت‌های انقلاب اسلامی و مبانی اسلام ندارند و لذا باید این مسائل به درستی برای مردم تبیین شود.

محمدلو خاطرنشان کرد: در مدارسی که به عنوان مبلغه حضور داشتم سعی کردم با دانش آموزان دختر ارتباط صمیمی داشته باشم تا بتوانم مشکلاتی را حل کنم و لذا با دادن جوایز، اجرای پویش‌های مختلف، مسابقه‌ها سعی کردم آن‌ها را در اجرای برنامه‌ها دخیل کنم و البته نباید این ارتباط ها فقط صرفا به ایام تحصیل محدود شود و باید با دانش آموزان از طریق حقیقی و مجازی در طول سال ارتباط داشته باشیم که فعال کردن کانون‌های تربیتی مساجد در ایام تابستان و برگزاری کلاس‌های جذاب برای دانش آموزان در عرصه لازم و ضروری است.

وی تصریح کرد: در بسیاری از موارد اصلاح مشکلات و اخلاق انسان‌ها فقط با مهربانی و ارتباط درست ممکن است و باید به نوجوانان و دانش آموزان با رفتار خودمان، حس کرامت انسانی را انتقال دهیم، چیزی که دشمن به شدت به دنبال از بین بردن آن می‌باشد.

استاد حوزه علمیه خواهران آذربایجان غربی عنوان کرد: گاهی تغافل و نادیده گرفتن خطاها و به ویژه عدم تحقیر می‌تواند در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی برای نوجوانان و جوانان هم موثر باشد و اگر یک‌ معلم و مربی بتواند احساس کرامت نفس را در دانش آموزان ایجاد کند، خواهد توانست بخش قابل توجهی از مسیر تربیت را طی کند.

وی تأکید کرد: متربی را به این باور برسانیم که انسان بالاتر از این است که به گناهان آلوده بشود و اگر این باور در نوجوان و جوان ایجاد بشود و به سراغ مسائل پست نمی‌روند.



عضو شورای سیاستگذاری ستاد همکاریها:

تحقق تربیت تراز انقلاب اسلامی، نیازمند طرح‌های تازه است

دبیر ستاد همکاری حوزه و آموزش و پرورش

خدمات رئیس جمهور شهید تا سالیان متمادی در کشور جاری و ساری خواهد بود.

نیم نگاهی به کتاب «تعلیم و تربیت در نهج‌البلاغه»

معاون وزیرآموزش و پرورش دردیداربا آیات حسینی بوشهری واعرافی

استعدادهای برتر باید در مسیر حل مسائل راهبردی کشور قرارگیرند/ به دنبال تربیت نخبه‌ای هستیم عمیق بیندیشد و متعهدانه عمل کند

آیت الله حسینی بوشهری در دیدار رئیس سمپاد

کشوربیش ازهرجای دیگربه استعدادهای برتر نیاز دارد.

در دیدار رئیس سازمان ملی استعداهای درخشان:

تقدیرآیت الله اعرافی ازتوجه رئیس جمهوربه آموزش و پرورش

گزارش تصویری

همایش تخصصی طلاب شاغل در آموزش و پرورش دانشگاه فرهنگیان مشهد

رئیس بنیاد نهج البلاغه خبر داد

  شرکت ۳۰۰هزار دانش آموز در طرح فراگیر "قرار نهج البلاغه "

در کرمان

دوره آموزشی اردو داری مربیان کودک و نوجوان

درقم برگزارشد

دوره توانمندسازی طلاب در پاسخ به شبهات اعتقادی

عضو شورای سیاستگذاری ستاد همکاریها:

تحقق تربیت تراز انقلاب اسلامی، نیازمند طرح‌های تازه است

مدیرحوزه های علمیه

ارتباط و تعامل  چشمگیر روحانیون با دانش‌آموزان از مهم‌ترین جلوه‌های تبلیغ حوزه علمیه است

درکتاب آموزشی احکام دختران بخوانید

نگاهی متفاوت برای آشنایی دختران با احکام شرعی

دبیر ستاد همکاری حوزه و آموزش و پرورش

خدمات رئیس جمهور شهید تا سالیان متمادی در کشور جاری و ساری خواهد بود.

امام جمعه همدان:

مبلغ طرح امینی موفق است که ملجا همه دانش‌آموزان باشد

به همت نشر معارف

کتاب «شیخ بهایی» ویژه گروه سنی کودک و نوجوان منتشر شد

در حاشیه دیدار با معلمان و فرهنگیان

تفقد رهبرمعظم انقلاب ازافتخارآفرینان کاروان دانش‌آموزی امید ایران