Print
Zoom In
Zoom Out

سه ضلع جامعه سعادتمند از نگاه آیت الله اعرافی

شناسه مطلب: 24603
زمان انتشار: شنبه 02 دی 1402 ساعت 08:34

مدیرحوزه های کشور در جمع نهادهای حوزوی استان مازندران سه ضلع جامعه سعادتمند را تببین کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، آیت الله علیرضا اعرافی، مدیر حوزه های علمیه و رئیس ستاد همکاریهای حوزه و آموزش و پرورش در جمع طلاب و مبلغین طرح امین و نهادهای حوزوی در مازندران، اظهار داشت: طیف فرهنگ‌ و دینی که از مازندران برخاستند یک شمول و گستردگی خاصی دارد، این بزرگان غیر از مقامات علمی و خردورزی، در عمل هم اهل میدان بوده و تلاش کردند.

وی افزود: برای اینکه این استان به نقطه مطلوب برسد، اتکا به هویت تاریخی ضرورت دارد، اینها را باید به حوزه و دانشگاه برد، این ریشه عمیق تاریخی همچون درختی تنومند در تاریخ رشد کرده و اثرگذاری کرده است.

آیت الله اعرافی یادآور شد: امروز علاوه بر هویت سازی باید بر آن برگ‌های جدید متناسب با نیاز نسل جوان بی‌افزاییم، این چیزی است که به حوزه‌های علمیه خط می‌دهد.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور ادامه داد: یک مثلث سه ضلعی است که اگر در جامعه منزلت داشته باشد جامعه سعادتمند است، این سه ضلع، آموزش و پرورش، دانشگاه و حوزه است که همه ما باید تلاش کنیم پرکار و قوی باشند.

وی با بیان اینکه آموزش و پرورش جایگاه رفیعی دارد، گفت: همه دستگاه‌ها باید پیوست آموزش و پرورشی داشته باشند، باید کمک کنیم تا در صدر باشد، از آن طرف دستگاه آموزش و پرورش باید راه را برای اصلاح، ارتقا و تکمیل باز کند.

وی با اشاره به کارهایی که درباره آموزش و پرورش در سند تحول انجام شد، تصریح کرد: درخواست در این رابطه این است که حوزه اولویت خودش را آموزش و پرورش بداند و به سوالات پیچیده دانش آموز امروز با درنظر گرفتن شرایط پاسخ بدهد.

آیت الله اعرافی با اشاره به طراحی طرح‌های تحول در حوزه، بیان کرد: یکی از طرح‌های کلان، امضای برنامه مشترک پنج ساله با وزیر آموزش و پرورش با سی محور از جمله طرح امین بود.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور با بیان این که معالجه دردهای آموزش و پرورش این است که کمک به ارتقای آن را باید از همه بخواهیم، تأکید کرد: خارجی‌ها گاهی نسبت به انجام کار فرهنگی طلاب در آموزش و پرورش حساسیت نشان دادند، در حالی که این حضور با تعامل و مهر و محبت است، نقصی هم اگر وجود دارد آماده اصلاح آن هستیم.

 آیت الله علیرضا اعرافی  همچنینن در دیدار با نماینده ولی فقیه در مازندران اظهار کرد: با اشاره به تأثیرگذاری اجرای طرح امین در مدارس دانش آموزی، ادامه داد: طرح "امین" خیلی دشمن دارد، از بی بی سی گرفته تا برخی منحرفین داخلی درباره‌اش حرف می‌زنند؛ وزیر کشور در اجلاس خبرگان گفت که «هر جایی که امین بوده از فتنه‌ها مصون‌تریم و در اغتشاشات اصلا نبوده که مبالغه نیست».

مدیر حوزه های علمیه  اجرای طرح امین در مدارس را بالاترین کار حوزه و روحانیت دانست و اظهار کرد: طلبه‌ای که به مدرسه و دبیرستان می‌رود نمی‌تواند طلبه عادی باشد؛ دغدغه هر روز ما ارتقاء روند کیفی کار است.

 



تعامل اثربخش حوزه و آموزش‌وپرورش، مسیر تربیت نسل تمدنی را هموار می‌کند

گزارش تصویری

طلاب مدرسه علمیه ولی عصر(عج)‌اهواز در میان دانش آموزان در ایام فاطمیه

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب

مدرسه مؤثرترین خاستگاه انتقال ارزش‌ها، باورها و هویت ملی است

مشاوروزیرآموزش و پرورش

تربیت نسل آینده‌ساز، نیازمند بهره‌گیری از گنجینه‌ی معارفی  حوزه علمیه است.

تاجدارفردوس در بیان پیامبر رحمت

بهشت از زيبائى چهره فاطمه سلام الله علیها روشن شده است

 ظرفیت تبلیغی و تربیتی حوزه علمیه آستانه‌اشرفیه برای آموزش و پرورش

نماینده ولی فقیه در استان قزوین:

با همکاری مرکز پاسخگویی به سوالات شرعی حضور روحانیون و مبلغین در مدارس  افزایش می یابد

گسترش خدمات تبلیغی در مدارس استثنایی مشهد/ پنج‌ هزار دانش‌آموز توان‌یاب در پوشش طرح امین

تصاویر/ دوره توانمندسازی طلاب فعال در آموزش و پرورش (معلم تمدن‌ساز)

تصاویر/ دیدار مدیر کل آموزش و پرورش استان قم به همراه معاونین و مشاوران با آیت‌الله اعرافی

مدیرحوزه‌های علمیه در دیدار مسئولان آموزش و پرورش قم مطرح کرد:

شناخت نسل‌های جدید؛ چالشی جدی برای نظام تربیتی / اگر با تحولات منفعلانه برخورد شود موج‌های بیرونی آینده تربیت دینی را شکل خواهند داد

مدیر کل آموزش و پرورش استان قم مطرح کرد:

تعامل با حوزه‌های علمیه و اجرای طرح‌های نوین

وزیر آموزش و پرورش

طرح امین ظرفیت ارزشمند تربیت دینی در مدارس کشور است

تعامل اثربخش حوزه و آموزش‌وپرورش، مسیر تربیت نسل تمدنی را هموار می‌کند

تصاویر / اولین اجلاسیه مدارس امین حوزه علمیه خراسان با حضور وزیر آموزش و پرورش و دبیر ستاد همکاریها

وزیر آموزش و پرورش در اولین اجلاسیه مدارس امین حوزه علمیه خراسان

حضور طلاب طرح امین شتاب‌دهنده تحول تربیتی است/ طرح امین نباید مغفول بماند

مشاور وزیر و دبیر ستاد همکاریها

تربیت نسل مؤمن در گرو نقش‌آفرینی روحانیِ مدرسه است