Print
Zoom In
Zoom Out

 به همت دبیرخانه ستاد همکاریها

اولین نشست طرح پیوند مسجد و مدرسه برگزارشد   

شناسه مطلب: 24568
زمان انتشار: چهارشنبه 15 آذر 1402 ساعت 11:32

اولین نشست طرح پیوند مسجد و مدرسه در محل ستاد همکاریهای حوزه های علمیه و آموزش و پرورش برگزار شد

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، این نشست با هدف هم افزایی دستگاه‌های مرتبط با این طرح به منظورافزایش سطح تعاملات وتجمیع ظرفیت‌ها در راستای تقویت پیوند مسجد و مدرسه با حضور اثرگذار برگزار شد.

این طرح در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری که فرمودند؛« میان مسجد و مراکز آموزشی درهر محل همکاری و پیوند تعریف شده و شایسته ای برقرار گردد» توسط ستاد همکاریهای حوزه علمیه و آموزش و پرورش تدوین و مورد استقبال مسئولان ارشد حوزه علمیه و وزرات آموزش و پرورش قرارگرفته است.

حجت الاسلام حمید نیکزاد در ابتدای این نشست با تقدیر از اهتمام نمایندگان سازمانها و دستگاه ای مربوطه در این نشست گفت؛ رهبر معظم انقلاب در دیدارهای مختلف با مسولان فرهنگی و دستگاههای مربوطه مکرر تأکید کرده اند؛ دانش آموزان برجسته و ممتاز در هر محل در مسجد و در برابر چشم مردم از سوی ائمه جماعات تشویق شوند.

دبیر ستاد همکاریها افزود، بر این اساس وهمچنین جهت تحقق بخش دیگری از سند تحول بنیادین آموزش و پرورش طرح پیوند مسجد و مدرسه تدوین شده وامید واریم با همکاری سایر دستگاهای مرتبط با امر تبلیغ و تعلیم و تربیت شاهد نتایج خوب اجرای این طرح باشیم.

برپایه این گزارش، تربیت نوجوانان و جوانان در فضای مسجد از طریق ایجاد انس با مسجد با محوریت مربی آموزشی و افزایش اثربخشی مسجد در حوزه تربیت در کنار مدرسه و خانواده از اهداف این طرح می باشد

همچنین، تهیه محتوای چند رسانه ای ویژه اولیا و دانش آموزان با موضوع معرفی آثار و برکات حضور در مسجد، شناسایی ظرفیت ها کانون، پایگاه و بسیج مسجد، برگزاری کلاس های آموزش خانواده در حسینه و مسجد محل، تشکیل جلسات دانش آموزی، انجمن ها و تشکل های مدرسه در محل مسجد از برنامه های پیش بینی شده برای تحقق پیوند مدرسه و مسجد است.

گفتنی است در این نشست، دبیر و معاونین ستاد همکاریها توضیحات لازم در خصوص نحوی اجرایی کردن این طرح و نیز محتوای پیشنهادی آنرا جهت تصویب و سپس ابلاغ با مشارکت نهادهای مرتبط ارائه دادند.

در این نشست،  معاون سازمان اوقاف کشور، معاون شورای سیاست گذاری ائمه جمعه، رییس کانونهای مساجد، رییس سازمان فعالیت های دینی شهرداری تهران، مدیرکل فرهنگی وزارت ورزش و جوانان، دبیر شورای فرهنگی وزارت کشور، معاون حوزه نمایندگی ولی فقیه در سپاه، معاون فرهنگی کانون پرورشی کشور، مدیرکل تبلیغ سازمان تبلیغات، معاون سازمان بسیج دانش آموزی حضور داشتند. 



درکتاب آموزشی احکام دختران بخوانید

نگاهی متفاوت برای آشنایی دختران با احکام شرعی

در حاشیه دیدار با معلمان و فرهنگیان

تفقد رهبرمعظم انقلاب ازافتخارآفرینان کاروان دانش‌آموزی امید ایران

نیم نگاهی به کتاب «تعلیم و تربیت در نهج‌البلاغه»

معاون وزیرآموزش و پرورش دردیداربا آیات حسینی بوشهری واعرافی

استعدادهای برتر باید در مسیر حل مسائل راهبردی کشور قرارگیرند/ به دنبال تربیت نخبه‌ای هستیم عمیق بیندیشد و متعهدانه عمل کند

آیت الله حسینی بوشهری در دیدار رئیس سمپاد

کشوربیش ازهرجای دیگربه استعدادهای برتر نیاز دارد.

در دیدار رئیس سازمان ملی استعداهای درخشان:

تقدیرآیت الله اعرافی ازتوجه رئیس جمهوربه آموزش و پرورش

گزارش تصویری

همایش تخصصی طلاب شاغل در آموزش و پرورش دانشگاه فرهنگیان مشهد

رئیس بنیاد نهج البلاغه خبر داد

  شرکت ۳۰۰هزار دانش آموز در طرح فراگیر "قرار نهج البلاغه "

در کرمان

دوره آموزشی اردو داری مربیان کودک و نوجوان

درقم برگزارشد

دوره توانمندسازی طلاب در پاسخ به شبهات اعتقادی

عضو شورای سیاستگذاری ستاد همکاریها:

تحقق تربیت تراز انقلاب اسلامی، نیازمند طرح‌های تازه است

مدیرحوزه های علمیه

ارتباط و تعامل  چشمگیر روحانیون با دانش‌آموزان از مهم‌ترین جلوه‌های تبلیغ حوزه علمیه است

درکتاب آموزشی احکام دختران بخوانید

نگاهی متفاوت برای آشنایی دختران با احکام شرعی

دبیر ستاد همکاری حوزه و آموزش و پرورش

خدمات رئیس جمهور شهید تا سالیان متمادی در کشور جاری و ساری خواهد بود.

امام جمعه همدان:

مبلغ طرح امینی موفق است که ملجا همه دانش‌آموزان باشد

به همت نشر معارف

کتاب «شیخ بهایی» ویژه گروه سنی کودک و نوجوان منتشر شد

در حاشیه دیدار با معلمان و فرهنگیان

تفقد رهبرمعظم انقلاب ازافتخارآفرینان کاروان دانش‌آموزی امید ایران