Print
Zoom In
Zoom Out

نماینده ولی فقیه در مازندران:

روحانیون باید در دو حوزه خانواده و مدرسه فعال تر عمل کنند

شناسه مطلب: 24567
زمان انتشار: چهارشنبه 15 آذر 1402 ساعت 11:07

رئیس کمیته همکاریهای استان مازندران گفت: ما باید با آموزش و پرورش و نهاد خانواده کار کرده و نسبت به خانواده‌ها جهاد تبیین داشته باشیم و جلسه با خانواده‌های دانش‌آموزان و معلمان بسیار مفیدتر از جلسه با خود دانش‌آموزان است، باید با این دو حوزه کاملاً در ارتباط و تماس حضوری، چهره به چهره، خانه به خانه باشیم.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، آیت الله محمدباقر محمدی لائینی در شانزدهمین جلسه هم‌اندیشی شورای هماهنگی مشارکت روحانیت در دفاع مقدس، اظهار کرد: نقش روحانیت در جبهه دفاع مقدس و بعدها در دفاع از حرم مهم و برجسته است، شهید سلیمانی فر و شهید مالامیری از اولین شهدای روحانی دفاع مقدس و مدافع حرم اهل مازندران هستند.

وی افزود: روحانیت در بسیاری از بحران‌ها و حوادث ناگوار مانند امنیت، سلامت، کرونا و حوادث طبیعی کار میدانی انجام داده و به شایستگی در دل بحران‌ها رفتند و جهاد و تلاش خود را متناسب با آن حوزه انجام دادند.

آیت الله محمدی لائینی خاطرنشان کرد: امروز وظیفه ما در میدانی دیگر تعریف می‌شود و آن میدان به اصطلاح میدان نسل جدید، فضای مجازی، مدرسه و آموزش و پرورش و خانواده‌ها است زیرا نوجوانان و دانش‌آموزان ما ذهنیاتشان معلول دو کانال آموزش و پرورش (مدرسه) و خانواده است.

نماینده ولی فقیه در مازندران تاکید کرد: ما باید با آموزش و پرورش و نهاد خانواده کار کرده و نسبت به خانواده‌ها جهاد تبیین داشته باشیم و جلسه با خانواده‌های دانش‌آموزان و معلمان بسیار مفیدتر از جلسه با خود دانش‌آموزان است، باید با این دو حوزه کاملاً در ارتباط و تماس حضوری، چهره به چهره، خانه به خانه باشیم.

امام جمعه ساری ادامه داد: در راستای اجرای طرح امین می‌توان با تک تک دانش آموزان رفیق شد و وقت گذاشت و صحبت کرد و ابزار برای کار ما قرآن است.

این مسئول همچنین تصریح کرد: حضور فعال طلاب طرح امین و روحانیت موجب کاهش بسیاری از التهابات شده است، باطن مردم ما اهل بیتی (ع) و ولایی است و ملت امام حسین (ع) هستند که ۱۰ میلیون نفرشان برای مبارزه با رژیم صهیونیستی اعلام آمادگی کردند.

وی با بیان اینکه اگر نسبت به این مردم بدبین باشیم خدا واقعاً ما را نمی‌بخشد، گفت: ما مردمی بهتر از این مردم نداریم، دشمن در فضای مجازی روی باطل خود کار و تبلیغ می‌کند در حالی که حقانیت راه ما ۵۰ درصد کار را کرده است که باید مابقی را با تبلیغات و قوت ادامه بدهیم.



گزارشی متفاوت برای جذب در حوزه علمیه

مدرسه علمیه خاتم‌الانبیاء بابل میزبان دانش آموزانی که شاید طلبه شوند+ تصاویر

با حضور نماینده ولی فقیه

برگزاری جشن بزرگ عبادت دانش‌آموزان در ساری

مدیرکل آموزش و پرورش مازندران

احیای نماز از رویکردهای اصلی آموزش و پرورش مازندران است

نماینده ولی فقیه در استان مازندران

عزم و اراده آموزش و پرورش مازندران در توجه به بعد عملیاتی نماز جدی است

به مناسبت میلاد نور

در محضر امام حسن عسكری(ع)

نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان؛

آینده کشور از مدرسه ساخته می‌شود/تحقق سند تحول بنیادین جدی‌تر دنبال شود

فعالیت ۳۵۰مبلّغ در مدارس استان چهار محال و بختیاری

دو انتصاب جدید در ستاد همکاری‌های حوزه و آموزش و پرورش

نویسنده کتاب «چلچراغ نماز و مدرسه»

۹۰ درصد دانش آموزان نماز خوان، از مادر یاد گرفته اند

با حضورنماینده ولی فقیه در استان فارس

طرح «نماز الفبای تربیت» در شیراز اجرا شد

مشاوروزیرآموزش و پرورش

سرمایه‌گذاری در نظام آموزشی و تربیتی تضمین  کننده رشد و پیشرفت کشور است.

حضورامام جمعه زابل در بین دانش آموزان

مدیر حوزه علمیه استان بوشهر

ایجاد اعتماد به نفس و مسئولیت‌پذیری در دانش‌آموزان از رسالت‌های مهم مربیان است

هدف مدارس صدرا تربیت دانش آموزان متعهد و آینده ساز است

گزارشی از کارگروه های ستاد همکاریها درآذربایجان شرقی

اجرای پویش «سلام به آینده» با مشارکت مدرسه علمیه امام صادق(ع) تهران

نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی:

مدرسه، کانون نور و دانایی است

سال تحصیلی  و رسالت سنگین مدارس امین؛

از ارتباط با نسل z تا فعالیت ۱۵۰ فرقه در ایران و تمرکز فرقه‌ها بر روی زنان و کودکان

مشاور وزیر آموزش و پرورش

تنوع مخاطبان مربیان طرح امین در مدارس فرا تر از طیف مخاطبان رسانه ملی است