Print
Zoom In
Zoom Out

حجت الاسلام نیکزاد:

برگزاری شش پودمان ۶۰ ساعته برای معلمان مدارس غیردولتی

شناسه مطلب: 24564
زمان انتشار: دوشنبه 13 آذر 1402 ساعت 21:54

مشاور وزیر آموزش و پرورش و دبیر ستاد همکاری‌های حوزه علمیه و آموزش و پرورش از برگزاری شش پودمان ۶۰ ساعته طی سه دوره‌ برای معلمان مدارس غیردولتی برای اولین بار با ارایه گواهی و در سه بخش عمومی، معارفی و اعتقادی، تخصصی و مهارتی خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها حجت‌الاسلام حمید نیکزاد در نشست هم اندیشی قطب چهار کشوری ستاد همکاریها به میزبانی تبریز با بیان اینکه طرح امین یکی از اتفاقات مبارک در راستای اقدامات پرورشی است، گفت: مناطق و استان‌ها، مبلغان طرح امین را بر اساس نیاز آن منطقه و نیاز مدرسه بکارگیری نمایند و از موازی‌کاری در این زمینه نیز خودداری گردد.
دبیر ستاد همکاریها، از برگزاری شش پودمان ۶۰ ساعته طی سه دوره‌ برای معلمان مدارس غیردولتی برای اولین بار با ارایه گواهی و در سه بخش عمومی، معارفی و اعتقادی، تخصصی و مهارتی خبر داد.

وی متذکر شد: طرح پیوند "منزل، مدرسه و مسجد" از جمله برنامه‌های مهم وزارت بوده که با جدیت پیگیری می‌گردد و لازم است استان‌ها برای رونق آن بیش از پیش همت نمایند.

مشاور وزیرآموزش و پرورش درادامه با یادآوری توفیق مدارس صدرا متذکر شد: مشکلات، چالش ها و دغدغه‌های مدارس صدرا مورد بررسی قرار خواهد گرفت و برای رفع آن‌ها اقدامات لازم را انجام خواهیم داد.
وی در ادامه به امکان حضور طلاب طرح امین در کلاس درس بر اساس ساز و کارهای پیش‌بینی شده در طرح نماد، اشاره کرد.
بر اساس این گزارش؛ بررسی برنامه‌های سالانه کمیته‌های استانی، بررسی پیش‌نویس راهنمای عمل برنامه‌های استان‌ها و ارائه گزارش از مصوبات نشست‌های کمیته استان‌ها و ارائه نظرها و پیشنهادها و ارائه رهنمود توسط دبیر ستاد همکاری حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش، پایانبخش این جلسه بود.
 



ثبت نام مرکز تربیـت مبلـغ معلـم + جزئیات

مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان:

تقویت همکاری‌ حوزه‌علمیه و آموزش وپرورش یک ضرورت است

پاهای حنا بسته!

روایت جانسوز یک مادر از حنابندان شهید سیزده‌ساله

برکات دغدغه های فرهنگی آیت الله العظمی صافی "ره"

موسسه دارالزهراء وحلقه های معرفتی عاشورایی برای  نوجوانان

حضوربیش از ۳۰۰۰ دانش‌آموز دختر در برنامه های مربیان طرح امین خراسان

آغاز فرآیند جذب و ساماندهی طلاب در مدارس طرح امین خراسان

امام جمعه یزد مطرح کرد؛

آینده آموزش و پرورش در گرودانشگاه فرهنگیان است

مدیرکل آموزش و پرورش پرورش سیستان و بلوچستان:

تحقق تربیت تمام ساحتی در سایه سار  توسعه فرهنگ قرآنی

ثبت‌نام جذب مبلغ مدارس امین در خراسان

ثبت نام مرکز تربیـت مبلـغ معلـم + جزئیات

ما ملت امام حسینیم

امیدبخشی در دل مستضعفان از آثار توجه به ماه محرم است

به کدامین گناه!

پاسخ به چند سئوال دانش اموزی

چرا خدا رژیم صهیونیستی را گرفتار عذاب نمی‌کند

ره آورد مقاومت

اجابت آه و اشک کودکان یتیم غزه!

در پی شهاد سردارکاظمی

تسلیت مدیر حوزه های علمیه به وزیر آموزش و پرورش

کارشناس حوزوی تعلیم و تربیت بیان کرد

توصیه هایی برای تربیت فرزندان شجاع و سلحشور در شرایط جنگی

مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان:

تقویت همکاری‌ حوزه‌علمیه و آموزش وپرورش یک ضرورت است