Print
Zoom In
Zoom Out

مدیران حوزوی قطب 4کشور ستادهمکاریها

ضرورت بررسی نقاط قوت و ضعف طرح امین

شناسه مطلب: 24563
زمان انتشار: دوشنبه 13 آذر 1402 ساعت 14:27

مدیران حوزوی قطب 4 کشوری ستاد همکاریها خواستار ضرورت بررسی نقاط قوت و ضعف طرح امین شدند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، حجت الاسلام روشن تن، مدیر حوزه‌های علمیه آذربایجان شرقی در نشست قطب چهار کشوری ستاد هکماریها با بیان اینکه هدف غایی تعلیم و تربیت در اسلام، دستیابی انسان‌ها به مکارم اخلاق و تقرب است، اظهار کرد: با عنایت به منویات امامین انقلاب، کادرسازی در عرصه فرهنگی و دینی توسط متولیان امر، ضرورتی انکارناپذیر بوده و کادرسازی برای تمدن‌سازی در مدرسه اتفاق خواهد افتاد.

وی با اشاره به همکاری دوجانبه و مطلوب بین دستگاه تعلیم و تربیت استان و حوزه‌های علمیه، گفت: حوزه علمیه همکاری موثری با آموزش و پرورش دارد و از افرادی با صبغه تعلیم و تربیتی موثر در این خصوص بهره گرفته می‌شود.

وی بر ضرورت برگزاری دوره برای طلاب حاضر در مدارس با توجه به نیازهای احصا شده به منظور پاسخگویی به سوالات و شبهات دانش‌آموزان، اختصاص ساعت فرهنگی برای مربیان، اتخاذ تدابیری برای تهیه اقلام فرهنگی برای تشویق طلبه‌های حاضر در مدارس، تعیین شهریه هدفمند تبلیغی برای مربیان و بیمه خدمات حوزه‌های علمیه و استفاده از تسهیلات به ویژه برای مربیان خواهر، تاکید کرد.

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران آذربایجان شرقی نیز در ادامه این جلسه با تاکید بر ضرورت سوق دادن پایان‌ نامه‌ها به سمت مفاد مورد تاکید سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، گفت: پژوهش‌ها و پایان نامه‌ها در حوزه علمیه خواهران در حال پیش رفتن به سمت مبانی قرآنی، روایی و دلایل تربیتی سند تحول است.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمدی با اشاره به نقش متربیان در اصول تربیتی ادامه داد: در تربیت چند اصل داریم که اصل متربی و نقش دانش‌آموز در تربیت بسیار مهم بوده و بسیاری از مشکلات توسط خود دانش‌آموزان قابل حل است.

وی در پایان بر ضرورت بررسی نقاط قوت و ضعف طرح امین و تعیین گام‌های اساسی در این خصوص، تاکید کرد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی نیز در ادامه ضمن قدردانی از آموزش و پرورش استان و تحرک خوب این مجموعه در عرصه‌های متعدد، اظهار کرد: تعامل خوب نهادهای حوزوی با آموزش و پرورش، رضایت بخش و امیدارکننده بوده و شاهد رفاقت، صمیمیت و همدلی واقعی در این راستا هستیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین حسینی با اشاره به اینکه اداره کل تبلیغات اسلامی مکلف به برگزاری گفتمان‌های دینی و رفع گره‌های ذهنی دانش‌آموزان است، بیان کرد: تعداد گفتمان‌های دینی به دلیل اهمیت و اثرگذاری در برطرف شدن مشکلات عقیدتی و دینی باید بیشتر شود و ما آماده هستیم تا این اتفاق به طور منسجم و منظم شکل بگیرد.

 



نماینده ولی فقیه در لرستان

تربیت نسل تراز انقلاب از شاخص ترین رسالت های آموزش و پرورش است

بیست نکته کلیدی در تبلیغ دانش‌آموزی

به منظور هدایت تحصیلی

بازدید دانش‌آموزان محلاتی از مدرسه علمیه فاطمیه+ عکس

با حضور نماینده ولی فقیه

برگزاری جشن بزرگ عبادت دانش‌آموزان در ساری

نماینده ولی فقیه درسیستان و بلوچستان

لزوم توجه به سیره علمی و عملی پیامبر(ص) در مسیر تعلیم و تربیت

نماینده ولی فقیه در ایلام دردیدار دبیر ستاد همکاریها  

با استفاده ازروشهای خلاقانه نسل جوان را به ارزشهای دینی و انقلابی سوق دهیم.

مشاور وزیر آموزش و پرورش در آئین سپاس معلم در ایلام؛

 ارزش و منزلت جایگاه معلمان باید مورد توجه باشد

تصاویر

حضور طلاب  و روحانیون میاندوآب در مدارس آموزش و پرورش

به مناسبت هفته معلم

حضورمشاوروزیرآموزش و پرورش در منزل معلم شهید عبادالله محمد صالحی

دبیر ستاد همکاریها ؛

«احترام به معلم» احترام به آینده کشور

پیام آیت الله اعرافی به مناسبت روز معلم :

رشد و توسعه کشور محصول تلاش و مجاهدت معلمان و اساتید است

پرسمان دهه کرامت (به سوی نور)

پاسخ به ۳۱ پرسش پرتکرار درباره دهه کرامت

تصاویر/ نشست کمیته همکاری‌های مشترک حوزه علمیه و آموزش و پرورش استان البرز

گزارشی از مدرسه علمیه نورالثقلین مشهد در عرصه تبلیغ و جذب نوجوانان به حوزه علمیه

در مشهد برگزارشد

گردهمایی بزرگ بانوان طرح امین با محوریت جذب دانش‌آموزان به حوزه‌های علمیه

هزار دانش‌آموز قمی با شخصیت حضرت معصومه(س) آشنا می‌شوند

حضرت معصومه(س)؛ الگوی ولایتمداری و زیست عفیفانه