Print
Zoom In
Zoom Out

مدیر حوزه علمیه استان کردستان:

طرح امین به دنبال استخدام طلاب در آموزش و پرورش نیست

شناسه مطلب: 24544
زمان انتشار: شنبه 04 آذر 1402 ساعت 10:46

مدیر حوزه علمیه استان کردستان اعلام کرد: طرح امین به دنبال استخدام طلاب در آموزش و پرورش نیست بلکه یک طرح تربیتی در مدارس است. این طرح به دنبال آن است که دانش آموز را به سمت نماز و تربیت اسلامی و آموزه های دینی سوق دهد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، حجت الاسلام والمسلمین نادر رنجبر مدیر حوزه علمیه استان کردستان در این دیدار اظهار کرد: طرح امین یکی از طرح های نوپا در کشور است که الحمدلله دستاوردهای خوبی داشته است.

مدیر حوزه علمیه استان کردستان گفت: در اغتشاشات سال گذشته دشمن روی حضور گسترده دانش آموزان سرمایه گذاری بسیار زیادی کرده بود تا آنها را به خیابان ها بیاورد ولی اینگونه نشد و نقشه دشمن شکست خورد که این امر مرهون وجود طلاب در مدارس بود.

استاد حوزه عنوان کرد: دشمن برای دانش آموزان، نوجوانان و جوانان ما برنامه های پلید بسیاری دارد و به دنبال آن است که این نسل ها را از آرمان های انقلاب دور کند.

حجت الاسلام والمسلمین رنجبر بیان کرد: دشمن تلاش می کند که ذهن نسل جوان را منحرف و آنها را در راستای اهداف خویش به عنوان پیاده نظام استفاده کند، لذا حضور شما در مدارس اهمیت بسیار بالایی دارد.

مدیر حوزه علمیه کردستان تصریح کرد: دشمن تحمل نمی کند که روحانیت در مدارس حضور داشته باشند، بنابراین باید از فرصت در اختیار نهایت استفاده را ببریم و تمام تلاشمان را داشته باشیم تا نسل مومن و متدینی تربیت کنیم.

وی ادامه داد: طرح امین به دنبال استخدام طلاب در آموزش و پرورش نیست بلکه یک طرح تربیتی در مدارس است. این طرح به دنبال آن است که دانش آموز را به سمت نماز و تربیت اسلامی و آموزه های دینی سوق دهد، لذا باید از این فرصت استفاده کنیم.

مدیر حوزه علمیه کردستان در پایان افزود: ان شاء الله بتوانیم بحث توانمندسازی طلاب طرح امین را پیگیری کنیم تا بتوانند کار تمیز فرهنگی در مدارس انجام دهند.

انتهای پیام/



گسترش خدمات تبلیغی در مدارس استثنایی مشهد/ پنج‌ هزار دانش‌آموز توان‌یاب در پوشش طرح امین

نشست مدرسه علمیه صاحب‌الزمان (عج) لنگرود و آموزش‌ و پرورش

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب

مدرسه مؤثرترین خاستگاه انتقال ارزش‌ها، باورها و هویت ملی است

مشاوروزیرآموزش و پرورش

تربیت نسل آینده‌ساز، نیازمند بهره‌گیری از گنجینه‌ی معارفی  حوزه علمیه است.

تاجدارفردوس در بیان پیامبر رحمت

بهشت از زيبائى چهره فاطمه سلام الله علیها روشن شده است

 ظرفیت تبلیغی و تربیتی حوزه علمیه آستانه‌اشرفیه برای آموزش و پرورش

نماینده ولی فقیه در استان قزوین:

با همکاری مرکز پاسخگویی به سوالات شرعی حضور روحانیون و مبلغین در مدارس  افزایش می یابد

گسترش خدمات تبلیغی در مدارس استثنایی مشهد/ پنج‌ هزار دانش‌آموز توان‌یاب در پوشش طرح امین

تصاویر/ دوره توانمندسازی طلاب فعال در آموزش و پرورش (معلم تمدن‌ساز)

تصاویر/ دیدار مدیر کل آموزش و پرورش استان قم به همراه معاونین و مشاوران با آیت‌الله اعرافی

مدیرحوزه‌های علمیه در دیدار مسئولان آموزش و پرورش قم مطرح کرد:

شناخت نسل‌های جدید؛ چالشی جدی برای نظام تربیتی / اگر با تحولات منفعلانه برخورد شود موج‌های بیرونی آینده تربیت دینی را شکل خواهند داد

مدیر کل آموزش و پرورش استان قم مطرح کرد:

تعامل با حوزه‌های علمیه و اجرای طرح‌های نوین

وزیر آموزش و پرورش

طرح امین ظرفیت ارزشمند تربیت دینی در مدارس کشور است

تعامل اثربخش حوزه و آموزش‌وپرورش، مسیر تربیت نسل تمدنی را هموار می‌کند

تصاویر / اولین اجلاسیه مدارس امین حوزه علمیه خراسان با حضور وزیر آموزش و پرورش و دبیر ستاد همکاریها

وزیر آموزش و پرورش در اولین اجلاسیه مدارس امین حوزه علمیه خراسان

حضور طلاب طرح امین شتاب‌دهنده تحول تربیتی است/ طرح امین نباید مغفول بماند

مشاور وزیر و دبیر ستاد همکاریها

تربیت نسل مؤمن در گرو نقش‌آفرینی روحانیِ مدرسه است