Print
Zoom In
Zoom Out

معاون تهذیب حوزه علمیه اصفهان:

حمایت از مبلّغین و تعامل با کادر مدارس از سیاست‌های طرح امین است

شناسه مطلب: 24521
زمان انتشار: شنبه 27 آبان 1402 ساعت 08:35

حجت الاسلام مومنی با تأکید بر اینکه طرح مدارس امین فرصتی بی بدیل در عرصه تبلیغ است، گفت: هماهنگی کامل با مدیریت مدارس از تأکیدات ما به مبلغین امین است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، حجت الاسلام سید حسین مؤمنی پیش از ظهر امروز در جلسه هم‌اندیشی مبلغین مدارس طرح امین حوزه علمیه اصفهان با اشاره به نگاه حمایتی حوزه علمیه به طرح امین مدارس، اظهار داشت: نگاه حوزه علمیه اصفهان این است افرادی که در عرصه‌های مختلف مبلغ هستند مورد حمایت قرار گیرند.

معاونت تهذیب و تبلیغ حوزه علمیه اصفهان، با بیان اینکه کار مدارس طرح امین یک کار تبلیغی است، گفت: این کار فردی را نیاز دارد که دارای روحیه تبلیغ باشد و با توجه به اینکه رهبر معظم انقلاب نیز اولویت حوزه‌های علمیه را تبلیغ بیان کردند، نگاه ما نیز نگاه تبلیغی است.

وی سال گذشته را برای اجرای طرح امین مدارس، سال دشواری عنوان کرد و افزود: به دلیل اغتشاشات و هم چنین مشکلات و مسائل مالی، سال بسیار دشواری را پشت سر گذاشتیم، اما در عین حال امسال وضعیت در مدارس بهتر می‌باشد.

حجت الاسلام مومنی خاطرنشان کرد: این فرصتی است که در اختیار ما قرار گرفته و مدارس امین ظرفیت بزرگی برای ارتباط با دانش آموزان است، در این دولت نیز درب مدارس به روی طلاب طرح امین باز می‌باشد.

وی با تأکید بر لزوم انتقال مشکلات و اتفاقات در مدارس به مسئولان طرح، تصریح کرد: هماهنگی کامل با مدیریت مدارس از تأکیدات ما به مبلغین امین است.

معاونت تهذیب و تبلیغ حوزه علمیه اصفهان، اضافه کرد: ما در مدارس باید با مدیر و مربی پرورشی تعامل کنیم، این در حالی است که نیروی سازمانی آموزش و پرورش نیز نمی‌باشیم، اما بنای ما بر همکاری و تعامل است.

وی عنوان کرد: مبلغین طرح امین از ورود به مسائل سیاسی جناحی به معنای حمایت از لیست‌ها و جدل سیاسی پرهیز نمایند.

گفتنی است در سال جاری تعداد مبلغین طرح امین در کل استان ۳۰۰ نفر مبلغ مرد و ۷۰۰ نفر مبلغه بوده و همچنین برای مبلغین دوره آموزشی به دو صورت حضوری و هر ماه در شهرستان‌ها دوره‌های آموزش مجازی برگزار می‌شود.



دفتر تبلیغات اسلامی برگزار می‌کند؛

چهل و ششمین دوره تربیت مربی کودک و نوجوان

دﺑﯿﺮ ستاد ﻫﻤﮑﺎری‌ﻫﺎ در اجلاس رؤسای آموزش و پرورش:

تشریح برنامه ۵ ساله دوم ستاد همکاری های حوزه علمیه و آموزش و پرورش

گام‌های مهم حوزه علمیه خراسان در توسعه مدارس امین

مدیر حوزه علمیه فارس خبر داد؛

۹۶ درصد مخاطبان مدارس طرح امین ،عملکرد مبلغین را عالی ارزیابی کرده‌اند.

دوره آموزشی «جذب دانش‌آموزان به نماز» در کرمانشاه برگزار شد

امام جمعه اصفهان تأکید کرد؛

ضرورت آموزش مبتنی برفهم کودک

نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی

طرح پیوند منزل مدرسه و مسجد از اهداف سند تحول بنیادین است

نشست مسئولان حوزه علمیه و آموزش و پرورش نائین+ عکس

تصاویر/ نشست شورای همکاری حوزه های علمیه با آموزش و پرورش خوی

رئیس ستاد همکاریها تبیین کرد

شش قلمرو مهم نهادهای آموزشی وعلمی برای آینده اسلام و ایران

جذب ۹۸ طلبه طرح امین درخراسان‌شمالی

معاون فرهنگی و تبلیغی حوزه علمیه خراسان‌شمالی

پیوند «مدرسه، منزل و مسجد» سبب کاهش آسیب اجتماعی می‌شود

امام جمعه اصفهان خبرداد

فعالیت یکهزار طلبه طرح امین دراصفهان

نتایج پایش عملکرد ۵۷۰ مربی طرح امین در استان کرمانشاه اعلام شد.

با حضور دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی

بیست‌ودومین اجلاسیه مدیران مدارس صدرا در مشهد برگزارشد

آیت‌الله اعرافی در دیدار مدیر مسئول ایکنا:

پیام‌های قرآنی در دانشگاه‌ها و آموزش و پرورش ترویج شود

تصاویر/امام جمعه خوی در میان دانش آموزان دارالقرآن امام خمینی (ره)