Print
Zoom In
Zoom Out

وزیر آموزش و پرورش در دیدار با امام جمعه شیراز؛

۵۰۰۰ مدرسه مجری سند تحول بنیادین می‌شوند

شناسه مطلب: 24502
زمان انتشار: دوشنبه 15 آبان 1402 ساعت 08:39

وزیر آموزش و پرورش با یادآوری تأکیدات رهبر معظم انقلاب در خصوص اجرای سند تحول بنیادین گفت: ۵۰۰۰ مدرسه به صورت پایلوت مجری سند تحول بنیادین آموزش و پرورش خواهند بود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، رضا مراد صحرایی  در سفر به استان فارس و در دیدار با نماینده ولی‌فقیه در فارس و امام جمعه شیراز اظهار کرد: از اردیبهشت‌ماه با تذکر رهبر نگاه جدیدی به سند تحول بنیادین آموزش وپرورش صورت گرفت.

رئیس ستاد همکاری های حوزه و آموزش و پرورش افزود: در این دولت اقدامات خوبی انجام شده و نگاشت مدرسه ای سند تحول بنیادین آموزش وپرورش آماده شده است و بعد از ۱۲ سال ردیف بودجه مستقل گذاشته شده است و ۵۰۰۰ مدرسه به صورت پایلوت مجری این سند خواهند بود.

مراد صحرایی افزود: همه دستگاه باید در اجرای سند تحول بنیادین آموزش وپرورش نقش ایفا کنند و وزیر آموزش و پرورش هرساله از اقدام دستگاه ها گزارش خواهد داد.

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: نگاشت حقوقی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش نیز دارای ۱۸ قانون است که یکی از آن‎ها رتبه‌بندی بود که مصوب و اجرا شد وسایر قوانین نیز باید در مجلس شورای اسلامی مصوب و اجرایی شود.

وی از نگاشت رسانه‌ای سند تحول بنیادین آموزش وپرورش خبر داد و افزود: نگاشت رسانه‌ای نیز از دیگر بخش‌های سند تحول است مردم حق دارند که از کم و کیف برنامه‌ها مطلع شوند اما نباید تنها نکات منفی را دید.

عضو کابینه دولت مردمی سیزدهم گفت: خوشبختانه افراد پذیرفته شده اغلب خلق و خوی معلمی دارند و ما سعی کردیم بهترین‌ها را انتخاب و جذب کنیم.

مراد صحرایی در ادامه سخنان خود یادآور شد: نامگذاری دهه شهدای دانش‌آموز حرکت خوب و خلاقانه‌ای بود که از سوی استان فارس اتفاق افتاد.

 نماینده ولی‌فقیه در فارس و امام جمعه شیراز نیز در این دیداربا اشاره به جنگ بدر تصریح کرد: در سال گذشته دشمن به گونه‌ای عمل کرد که برخی فکر می‌کرد نظام رفتنی است اما عده‌ای جانانه گفتند تا آخر پای نظام هستیم؛ این اتفاقات باعث دوام بیشتر نظام می‌شود.

آیت‌الله لطف‌الله دژکام تصریح کرد: خداوند لطفش را همواره شامل نظام جمهوری اسلامی کرده است.



دبیرجدید ستاد همکاری حوزه‌علمیه وآموزش و پرورش منصوب شد

تصاویر/ حضور نماینده ولی فقیه  در جمع اولیای و دانش آموزان مدارس امین زنجان

مدیرکل دفتر وزارتی آموزش و پرورش

ستاد همکاریها‌ حلقه اتصال دو نهاد بنیادین کشور است

دبیرجدید ستاد همکاری حوزه‌علمیه وآموزش و پرورش منصوب شد

در زنجان تاکید شد

لزوم حضور روحانیان متخصص برای آموزش دینی کودکان و نوجوانان

تعبیرزیبای آیت الله جوادی آملی از آموزش و پرورش

امام جمعه اهواز

مکتب حاج قاسم  حاصل پیوند تربیتی  منزل، مدرسه و مسجد است  

مناسبت هزارمین سال تأسیس حوزهٔ علمیهٔ نجف اشرف تدوین شد

فیلم «داستانی ـ تربیتی» شیخ طوسی و تأسیس حوزهٔ علمیهٔ نجف اشرف

سه‌شنبه‌های حضور؛

 پیوند مدرسه، مسجد و نسل جدید در شهرستان دنا + و تصاویر

با همکاری حوزه و آموزش و پرورش

تکاپوی طلاب برای پاسخ به شبهات دینی

امام جمعه رباط کریم:

لزوم همکاری همه دستگاه ها برای کاهش آسیب های اجتماعی دانش آموزان

راهکارهای همکاری استعدادهای درخشان با حوزه علمیه اصفهان بررسی شد

با شرکت سه میلیون دانش‌آموز

گزارشی ازافتتاحیه «درس‌هایی از قرآن» در ۴۰هزار مدرسه کشور

طلاب طرح امین عضو مؤثر تیم تربیتی مدارس باشند

به همت دفترتبلیغات اسلامی

کتاب « کار در کلاس» ویژه مقطع پیش‌دبستانی منتشر شد

گزارشی از دوره آموزشی توجیهی کریمه اهل‌بیت(س)

تحولی نو در نظام تعلیم و تربیت اسلامی با اجرای طرح امین   

گزارشی از یک نشست استانی

از گلایه های طلاب طرح امین تا توضیحات با سعه صدر مسئولین