Print
Zoom In
Zoom Out

امام جمعه عسلویه پای حرف‌های دانش آموزان نشست

شناسه مطلب: 24471
زمان انتشار: سه شنبه 02 آبان 1402 ساعت 22:52

امام جمعه عسلویه عصر امروز به اتفاق سرپرست آموزش و پرورش شهرستان در دبیرستان دخترانه نمونه دولتی ریحانه النبی(دوره اول متوسطه) شهر عسلویه حضور یافت و ضمن دیدار با دانش آموزان، مسائل، مشکلات و نظریات دانش آموزان را شنید.


یه گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها،  حجت الاسلام سید علی هاشمی‌نژاد امام جمعه عسلویه به اتفاق بخشدار بخش مرکزی و چند تن از مسئولین در جمع مردم روستای کلات در حسینیه حضرت سیدالشهدا(ع) این روستا حضور یافت و ضمن دیدار با مردم روستای کلات نظرات، پیشنهادات و مشکلات اهالی را شنید.

امام جمعه عسلویه ضمن ارائه گزارشی از عملکرد و پیگیری‌های انجام شده در این نشست، اظهار داشت: مسائل مطرح شده را پیگیری و از اعضای شورای اسلامی روستا نیز می‌خواهم تا از طریق دفتر امام جمعه برای حل این مشکلات تلاش نمایند.

حجت‌الاسلام هاشمی‌نژاد با اشاره به اهمیت توجه به موضوع اشتغال‌زایی، گفت: نخبگان این حوزه و مسئولین شهرستان لازم است با همکاری کمیته امداد حضرت امام خمینی(ره) با کارجویان و خانوارهای تحت پوشش این نهاد جهت ایجاد اشتغال پایدار نهایت همکاری و مساعدت لازم را داشته باشند.

دیدار با دانش آموزان

امام جمعه عسلویه همچنین عصر امروز به اتفاق سرپرست آموزش و پرورش شهرستان در دبیرستان دخترانه نمونه دولتی ریحانه النبی(دوره اول متوسطه) شهر عسلویه حضور یافت و در نشست مشترک با مدیر و معلمین این مدرسه به بررسی مشکلات و ظرفیت‌های این مدرسه پرداخت.

حجت الاسلام هاشمی‌نژاد پس از تبادل نظر در این جلسه از تلاش‌های مدیر، معاونین و دست اندرکاران حوزه آموزشی شهرستان و این مدرسه قدردانی کرد.

وی به اثرگذاری و نقش اساسی و بی‌بدیل معلمین و مربیان در تربیت دانش آموزان اشاره کرد و یادآور شد: ضروری است معلمین با رفتار و برنامه‌هایی اثربخش نقش والای خود را بیش از پیش متجلی سازند.

حجت‌الاسلام هاشمی نژاد در پایان جهت هرگونه همکاری در حوزه آموزشی اعلام آمادگی کرد.

گفتنی است حجت‌الاسلام هاشمی نژاد همچنین در فضایی صمیمی در نمازخانه مدرسه با دانش آموزان دیدار و مسائل، مشکلات و نظریات دانش آموزان را شنید، در این نشست مقرر شد یکی از دانش آموزان به عنوان رابط با دفتر امام جمعه جهت پیگیری حل مشکلات تعیین شود.



وزیر آموزش و پرورش:

در مدرسه ای که حتی یک دانش آموز دارد نماز برپا شود

همایش بانوان طرح امین قم برگزار شد

مبلغین استان هرمزگان تاکید کردند

آموزش مفاهیم بیانیه گام دوم به زبان ساده برای کودکان ونوجونان

با حضور نماینده ولی فقیه

قدردانی از فعالان اعتکاف دانش‌آموزی درخوزستان

امام جمعه دهدشت

مراقبت از آرمان‌های نظام از رسالت‌های مهم آموزش و پرورش است.

مدیر حوزه علمیه خراسان خبرداد

فعالیت تبلیغی  ۱۹۴۵  طلبه و روحانی  در آموزش و پرورش خراسان

با حضور مشاور وزیر آموزش و پرورش و تولیت مسجد مقدس جمکران

پوسترجشنواره قهرمانان ایران به منظور تحقق منویات مقام معظم رهبری در معرفی شخصیت های الگو رونمایی شد

پاسخ به شبهات دانش آموزی در گچساران

در ادامه سلسله بازدیدها از طرح تربیتی امین

حضور مشاور وزیر آموزش و پرورش در دبیرستان فرهنگ مکتبی منطقه 14  تهران

با حضور معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزه‌های علمیه

توسعه همکاری‌های تبلیغی حوزه‌ علمیه و آموزش و پرورش آذربایجان شرقی

تصاویر

نشست ائمه جماعات مساجد فعال در عرصه طرح تعالی پیوند در قم با دبیر ستاد همکاریها

ستاد همکاریهای حوزه و آموزش و پرورش برگزار می کند

رویداد جامع سواد هوش مصنوعی ویژه دانش آموزان

به مناسبت یوم الله 22 بهمن

موشن گرافی - دیوار نگاره سرای امید / در بهار آزادی جای شهدا خالی

به همت مدرسه علمیه فاطمیه گرمسار

گردهمایی بزرگ دانش آموزان دختر تمدن‌ساز در گرمسار

مدیرکل آموزش و پرورش سمنان مطرح کرد:

سمنان از دیر باز در همکاری با حوزه های علمیه سرآمد بوده است

در نشست شورای همکاری های سمنان مطرح شد؛

تأکید امام جمعه سمنان بر تمرکز بر نیازهای روز تعلیم و تربیتی  و دریافت خروجی مطلوب

با حضور کارشناسان حوزوی و تعلیم و تربیتی

چهارمین دوره اردوهای تربیت تمام ساحتی با شرکت ۶۰۰ دانش‌آموز خوزستانی برگزار شد