Print
Zoom In
Zoom Out

در آیین معارفه مبلغین طرح امین مدارس منطقه4 عنوان شد:

هدف از اجرای طرح امین تقویت و نهادینه شدن باورهای دینی در دانش‌آموزان است

شناسه مطلب: 24460
زمان انتشار: دوشنبه 01 آبان 1402 ساعت 12:45

مدیر آموزش و پرورش منطقه4 با بیان اینکه طرح امین در مدارس بر اساس رهنمودهای حضرت امام خمینی (ره) و تاکیدات مقام معظم رهبری مدظله العالی و مطابق با سند تحول بنیادین آموزش و پرورش اجرا می‌شود، هدف از اجرای این طرح را تقویت و نهادینه شدن باورها و رفتارهای دینی در دانش آموزان دانست.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها،

نشست هم اندیشی و معارفه مبلغین طرح امین آموزش و پرورش منطقه 4 شهر تهران با حضور هادی زمانی نژاد مدیر آموزش و پرورش منطقه4 ، سید جواد فیاضی معاون پرورشی و تربیت بدنی ،محمد نصیری کارشناس مسئول گسترش فرهنگ نماز، قرآن و عترت نصیری در سالن شهید پیچک این اداره برگزار شد.

هادی زمانی ن‍ژاد با بیان اینکه طرح امین در مدارس بر اساس رهنمودهای حضرت امام خمینی (ره) و تاکیدات مقام معظم رهبری مدظله العالی و مطابق با سند تحول بنیادین آموزش و پرورش اجرا می شود تاکید کرد:"حضور مبلغ توانمند در کنار سایر عناصر تاثیر گذار در مدرسه و ارتباط با دانش آموزان به منظور پاسخگویی به سوال ها و شبهات آنان در نظام آموزش و پرورش از اهمیت ویژه ای برخوردار است."

زمانی نژاد با تأکید بر اینکه هدف از اجرای طرح امین در مدارس تربیت دانش‌آموزانی است که باورها و رفتارهای اساسی دینی را در وجود خود تقویت و نهادینه کنند، بیان کرد: "این طرح همچنین در جهت توسعه گستره مبانی دینی در مدارس و فعالیت دانش‌آموزان در حوزه دینی عملیاتی شده است. این طرح تلاش بر این دارد که در گام نخست دانش‌آموز را به مصداق حدیث «من عرف نفسه فقد عرف ربّه»، به خودش بشناساند، وقتی خودشناسی تعالی یابد، فرد به سمت خدا و قرآن و اهل‌بیت(ع) سوق داده خواهد شد و اهتمام به نماز و گناه‌گریزی، حیا و عفت، صداقت و درستکاری و امثال آن در وجود فرد شکل می‌گیرد."

وی افزود: "با انجام این طرح تربیتی انتظار می‌رود که رفتارهای دانش‌آموزان بر اساس باورهایی که در آنان شکل گرفته است، تغییر کند و از جمله احترام به پدر و مادر و بزرگ‌ترها، کمک و دستگیری از دیگران، صله رحم، اهتمام به فرایض دینی، پرهیز از نامحرم و امثال این رفتارها در دانش‌آموزان مدارس امین را شاهد باشیم که درواقع تفاوت مدرسه طرح امین با مدرسه‌ای که فاقد این طرح است باید در این رفتارها قابل مشاهده باشد و اعتدال و میانه‌روی در تمام برنامه‌ها و الگوگیری از قرآن و عترت(ع) به‌عنوان اصول محوری در دانش‌آموزان مشهود باشد."



آیت‌الله صفایی بوشهری در جمع دانش آموزان :

 شهدا نگذاشتند کشتی زندگی ما در گرداب جهان استکبار غرق شود

یادداشت

مدرسه فاطمی،الگویی تمدن‌ساز برای نجات بشر ازبحران‌های مدرن

گزارش تصویری

طلاب مدرسه علمیه ولی عصر(عج)‌اهواز در میان دانش آموزان در ایام فاطمیه

مدیر حوزه های علمیه:

حل چالش‌های آموزش و پرورش نیازمند اولویت‌بخشیِ تمام دستگاه‌هاست

پیش‌نشست شورای همکاری‌ سیستان و بلوچستان برگزارشد

آیت‌الله صفایی بوشهری در جمع دانش آموزان :

 شهدا نگذاشتند کشتی زندگی ما در گرداب جهان استکبار غرق شود

امام جمعه برازجان:

ره آورد حضورروحانیون در آموزش و پرورش تقویت هویت دینی دانش‌آموزان است

بازدید عضوخبرگان رهبری ازیک مدرسه طرح امین در استان گیلان  

نماینده ولی فقیه در استان زنجان:

توانمندسازی معلمان و طلاب؛ کلید افزایش اثرگذاری در مدارس و حوزه‌ها است

یادداشت

مدرسه فاطمی،الگویی تمدن‌ساز برای نجات بشر ازبحران‌های مدرن

وزیر آموزش و پرورش:

امروز میدان اصلی جنگ دشمن، باورهای نسل جوان است

تصاویر/ همایش مبلغان دانش آموزی فاطمیه موسسه انوار طاها

مدیر حوزه علمیه فارس

طرح امین سند همکاری موفق حوزه و آموزش و پرورش است

مرکز تربیت معلم - مبلغ منتشر کرد

کتاب «خشت اول معلمی» با بیش از ۱۲۰۰ نکته کاربردی

باز نشر / تحولی شگرف درعرصه همکاریهای حوزه و آموزش و پرورش

دوهزار و 16 مدرسه تحت برنامه های فرهنگی تربیتی یک مجتهد

نشست نمایندگان معاونت های وزارت آموزش و پرورش با دبیر ستادهمکاریها

تصاویر/ برگزاری اجلاس نماز دانش‌آموزی در آموزش و پرورش ناحیه دو همدان