Print
Zoom In
Zoom Out

رئیس کمیته همکاریهای استان یزد:

کوتاهی در تربیت دانش آموزان خیانت به دین و جامعه است

شناسه مطلب: 24437
زمان انتشار: سه شنبه 18 مهر 1402 ساعت 09:16

آیت الله ناصری با هشدار به همه افرادی که در تربیت فرزندان جامعه اسلامی مسئولیتی بر عهده دارند، گفت: در تربیت دینی دانش آموزان و کودکان کوتاهی نکنید که کوتاهی در این زمینه خیانت به دین و جامعه است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، آیت‌الله محمدرضا ناصری در جمع اقشار مختلف مردم با بیان اینکه انجام مسئولیت‌های اجتماعی از تقواست، اظهار داشت: برخی مسئولیت‌ها را خداوند متعال بر عهده ما قرار داده زیرا قوام اجتماع را تضمین می‌کند.

وی با اشاره به آیه ۶۰ سوره تحریم افزود: خدا بندگان خود را موظف کرده که خود و اهل‌شان را که در مرحله اول شامل فرزندان و همسر و در مرحله بعد اهل منزل، اهل شهر و ... می‌شود را از آتش جهنم حفظ کنند و این یک مسئولیت اجتماعی است.

نماینده ولی‌فقیه در استان یزد یادآور شد: ما همه در برابر اهل‌مان مسئولیت داریم و باید آنها را در مسیر رضایت خدا و کمال الهی هدایت کنیم زیرا اگر اهل‌مان به ویژه فرزندانمان را هدایت نکنیم و از آنها غفلت کنیم همچنانکه امروز این اتفاق افتاده و برخی از خانواده‌ها کل مسئولیت فرزندانشان را به مدارس سپرده‌اند و از تربیت آنها غافل شده اند، خلاف مسیر تربیت اسلامی قدم برداشته‌ایم.

آیت الله ناصری تاکید کرد: پیامبر اسلام(ص) نیز در این زمینه هشدار داده‌اند و در روایتی فرموده‌اند وای بر پدران فرزندان آخرالزمان زیرا آنها به مقدار کمی از دنیا برای فرزندانشان اکتفا می‌کنند و به فکر آخرت آنها نیستند و در نهایت نیز فرموده‌اند که من از این والدین بَری هستم و آنها نیز از من دور هستند.

وی بیان کرد: امام صادق(ع) تاکید داشتند که به فرزندان خود در مورد دین و احکام الهی آموزش دهید و تکلیف خود را در این زمینه انجام دهید و اگر آنها عمل نکرده‌اند، شما مسئولیت خود را به انجام رسانده‌اید.

آیت الله ناصری اظهار کرد: فرزندان صالح سبب آمرزش پدر و مادر می‌شوند بنابراین در تربیت فرزندان کوتاهی نکنید و معلمان نیز در کنار پدر و مادر در تربیت فرزندان کوشا باشند و به دین آنها برسید و آنها را با خدا و دین و نماز و قرآن آشنا کنید.

وی با هشدار به همه افرادی که در تربیت فرزندان جامعه اسلامی مسئولیتی بر عهده دارند، گفت: در تربیت دینی دانش آموزان و کودکان کوتاهی نکنید که کوتاهی در این زمینه خیانت به دین و جامعه است.



آیت‌الله اعرافی در دیدار مدیر مسئول ایکنا:

پیام‌های قرآنی در دانشگاه‌ها و آموزش و پرورش ترویج شود

استاندار سمنان در ششمین اجلاسیه سراسری نماز دانش آموزی تأکید کرد؛

لزوم اهمیت ارتباط با خدا و اقامه نماز/ حسرت یک نماز پس از ۴۰ سال

جذب ۹۸ طلبه طرح امین درخراسان‌شمالی

معاون فرهنگی و تبلیغی حوزه علمیه خراسان‌شمالی

پیوند «مدرسه، منزل و مسجد» سبب کاهش آسیب اجتماعی می‌شود

امام جمعه اصفهان خبرداد

فعالیت یکهزار طلبه طرح امین دراصفهان

نتایج پایش عملکرد ۵۷۰ مربی طرح امین در استان کرمانشاه اعلام شد.

با حضور دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی

بیست‌ودومین اجلاسیه مدیران مدارس صدرا در مشهد برگزارشد

آیت‌الله اعرافی در دیدار مدیر مسئول ایکنا:

پیام‌های قرآنی در دانشگاه‌ها و آموزش و پرورش ترویج شود

تصاویر/امام جمعه خوی در میان دانش آموزان دارالقرآن امام خمینی (ره)

در دوره دانش‌افزایی طلاب آموزش ‌وپرورش

تاکیدامام جمعه قزوین بر تقویت همکاری حوزه و آموزش و پرورش

تفاهم نامه های ستاد همکاریها از آغاز تاکنون

به مناسبت آغازامامت حضرت ولیعصر(عج)

درمحضرغایب حاضر/ ازهمه خبرهاى شما آگاهيم!

موشن گرافی نماز / قسمت اول ؛بیمه واقعی

دفتر تبلیغات اسلامی برگزار می‌کند؛

چهل و ششمین دوره تربیت مربی کودک و نوجوان

فعالیت‌های تبلیغی مدرسه امام صادق(ع) در مدارس شهر تهران

استاندار سمنان در ششمین اجلاسیه سراسری نماز دانش آموزی تأکید کرد؛

لزوم اهمیت ارتباط با خدا و اقامه نماز/ حسرت یک نماز پس از ۴۰ سال

نماینده ولی فقیه و امام‌جمعه سمنان 

آموزش و پرورش کلید نهادینه‌سازی فرهنگ ایثار و ارزش‌های اسلامی در جامعه است