Print
Zoom In
Zoom Out

معاون تهذیب و تبلیغ حوزه اصفهان تبین کرد:

ریشه آسیب‌های اجتماعی نوجوانان چیست؟

شناسه مطلب: 24420
زمان انتشار: چهارشنبه 05 مهر 1402 ساعت 10:27

معاون تهذیب و تبلیغ حوزه علمیه اصفهان گفت: ضعف اعتقادی و عدم ارتباط روحانیت با نسل نوجوان و جوان نشان می‌دهد که باید نقاطی را پوشش دهیم که مخاطبین آن در مساجد و نماز جمعه حضور ندارند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، حجت الاسلام سیدحسین مومنی در گفت‌وگویی با اشاره به اهمیت مسئله تبلیغ همزمان با بازگشایی مدارس به ویژه فعالیت در حوزه نوجوانان، اظهار داشت: در این عرصه از مشکلاتی که وجود دارد عدم ارتباط طیف نوجوان با روحانی و طلبه است.

معاون تهذیب و تبلیغ حوزه علمیه اصفهان با اشاره به تأثیر مناسب طلاب مدارس طرح امین بر قشر نوجوان، گفت: وجود طلاب در ساختار مدارس از سال‌های گذشته تا کنون، کمک‌های بسیار موثری در کاهش آسیب‌ها در عرصه نوجوانان داشته است.

وی افزود: عدم حضور و نبود ارتباط با روحانی لطمه زننده است و نوجوانی که پدر و مادر آن هیچ ارتباطی با مسجد ندارند، زمانی که طلبه‌ای به مدرسه آنها می‌رود دیدشان نسبت به طلبه تغییر می‌کند.

معاون تهذیب و تبلیغ حوزه علمیه اصفهان مشکل دیگر در حوزه نوجوانان را ضعف اعتقادی این قشر عنوان کرد و ادامه داد: در مصاحبه و پژوهشی که مرکز مشاوره اسلامی سماح در اصفهان درباره ۴۰۰ نفر از نوجوانانی که در رده سنی ۱۴ تا ۲۰ سال انجام داد که پوشش نامناسبی داشتند، آماری این چنین به دست آمده که در خصوص وضعیت اقتصادی ۷۰درصد از طبقه متوسط، ۲۵ درصد ضعیف و ۵ درصد وضعیت اقتصادی بسیار خوب داشتند.

وی اضافه کرد: ۱۵ درصد نیز فرزند طلاق و ۱۰ درصد تک فرزند بوده، ۵ درصد از اتباع بیگانه و به طور کلی ۹۰ درصد نیز ضعف اعتقادی داشتند.

حجت الاسلام مومنی تأکید کرد: ضعف اعتقادی و عدم ارتباط روحانیت با این نسل نشان می‌دهد که باید نقاطی را پوشش دهیم که مخاطبین آن در مسجد و نماز جمعه حضور ندارند.

وی در ادامه به برخی از فعالیت‌های مدارس طرح امین اشاره کرد و گفت: درباره مدارس امین نیز بر اساس نظرسنجی که انجام شد، ۹۰ درصد از مدیران آموزش و پرورش از طلاب مدارس امین ابراز رضایت کردند، اکنون در مدارس امین در سه حوزه اجرا، محتوا و فضای مجازی فعالیت می‌شود.

معاون تهذیب و تبلیغ حوزه علمیه اصفهان خاطرنشان کرد: به دلیل اهمیت تبلیغ، درس «مبلغ یار» را برای پایه چهار و پنج حوزه علمیه اصفهان فعال کرده‌ایم تا طلاب با مسائل تبلیغی بیشتر آشنا شوند.

انتهای پیام



تصاویر/امام جمعه خوی در میان دانش آموزان دارالقرآن امام خمینی (ره)

تفاهم نامه های ستاد همکاریها از آغاز تاکنون

گام‌های مهم حوزه علمیه خراسان در توسعه مدارس امین

مدیر حوزه علمیه فارس خبر داد؛

۹۶ درصد مخاطبان مدارس طرح امین ،عملکرد مبلغین را عالی ارزیابی کرده‌اند.

دوره آموزشی «جذب دانش‌آموزان به نماز» در کرمانشاه برگزار شد

امام جمعه اصفهان تأکید کرد؛

ضرورت آموزش مبتنی برفهم کودک

نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی

طرح پیوند منزل مدرسه و مسجد از اهداف سند تحول بنیادین است

نشست مسئولان حوزه علمیه و آموزش و پرورش نائین+ عکس

تصاویر/ نشست شورای همکاری حوزه های علمیه با آموزش و پرورش خوی

رئیس ستاد همکاریها تبیین کرد

شش قلمرو مهم نهادهای آموزشی وعلمی برای آینده اسلام و ایران

جذب ۹۸ طلبه طرح امین درخراسان‌شمالی

معاون فرهنگی و تبلیغی حوزه علمیه خراسان‌شمالی

پیوند «مدرسه، منزل و مسجد» سبب کاهش آسیب اجتماعی می‌شود

امام جمعه اصفهان خبرداد

فعالیت یکهزار طلبه طرح امین دراصفهان

نتایج پایش عملکرد ۵۷۰ مربی طرح امین در استان کرمانشاه اعلام شد.

با حضور دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی

بیست‌ودومین اجلاسیه مدیران مدارس صدرا در مشهد برگزارشد

آیت‌الله اعرافی در دیدار مدیر مسئول ایکنا:

پیام‌های قرآنی در دانشگاه‌ها و آموزش و پرورش ترویج شود

تصاویر/امام جمعه خوی در میان دانش آموزان دارالقرآن امام خمینی (ره)