Print
Zoom In
Zoom Out

تحت اشراف دفتر آیت الله الظمی صافی گلپایگانی ره برگزارشد

گزارشی ازاستقبال دانش آموزان ازطرح تابستانه  تابندگی

شناسه مطلب: 24374
زمان انتشار: شنبه 04 شهریور 1402 ساعت 08:29

طرح ((تابندگی))از سوی موسسه دارالزهراء سلام الله علیها ،تحت اشراف دفتر آیت الله العظمی صافی گلپایگانی "قدس سره" درتابستان ۱۴۰۲ با حضور مربیان متخصص عرصه دانش آموزی ، ویژه مقطع ابتدایی اجرا گردید.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها ،دفتر مرحوم آیت الله العظمی صافی گلپایگانی ره در بیان اهداف این طرح اعلام کرد؛یکی از فرصت های مغتنم جهت ارتقاء سطح اخلاقی و معرفتی نونهالان ، روزهای تابستان است که معمولا طرح های اوقات فراغت جهت استفاده از این فرصت برنامه ریزی میگردند.

بر این اساس مبلغین عرصه دانش آموزی که در موسسه دارالزهراء سلام الله علیها تخصص لازم و کافی جهت برگزاری برنامه های تربیتی و معرفتی را کسب نموده اند در تابستان امسال در یکی از مدارس استان قم طرح تابستانی «تابندگی» را با حضور تعداد زیادی از دانش آموزان دوره ابتدایی برگزار نمود.

*ارتقاء مسایل اخلاقی

ارتقاء مسایل اخلاقی و آموزش احکام ، قرآن و آشنایی با داستانها و سیره ائمه معصومین علیهم السلام در قالب بازی های جذاب ، تئاتر، نمایش و  کار گروهی از برنامه های مورد استقبال این طرح بود.

 بر پایه این گزارش از ویژگی های  این دوره تدوین درسنامه جذاب برای دانش آموزان همچنین تشکیل کار گاه های آموزشیبرای والدین در طول دوره بود.

*سفرهای اردوئی و اموزشی 

گفتنی است برخی آموزش ها در قالب سفرهای اردوئی آموزش داده شد با پایان طرح دانش آموزی تابستانی ((تابندگی)) مسئولین برگزاری این طرح جهت ارائه گزارش در دفتر حضرت آیت الله العظمی صافی گلپایگانی قدس سره با حجت الاسلام والمسلمین صافی گلپایگانی فرزند این مرجع فقید دیدار کردند.  

در این دیدار مسئول برگزاری طرح ،گزارشی از برنامه های اجرا شده را بیان نمود که از جمله آن ، آموزش قرائت قرآن . داستان های اهل بیت علیهم السلام. آموزش معرق کاری، اردوهای علمی و زیارتی  کلاس های معارفی و احکام ، جلسات ویژه والدین میباشد.

*استقبال چشمگیر دانش آموزان و والدین

مدیر آموزشگاه،از استقبال چشمگیر دانش آموزان و والدین  از این طرح خبر داد وگفت:آنچه که در این طرح بسیار قابل اهمیت بوده ، عدم ریزش اعضاء و دانش آموزان بود در طولا برگزاری طرح بود.

معاون پرورشی آموزشگاه نیز ازاهتمام دفتر آیت الله العظمی صافی گلپایگانی "قدس سره" به امور تربیتی اتقدیر نمود و گفت : این طرح توانست الگوی خوبی را در برنامه های تربیتی ارائه دهد و تغییرات بسیاری را در رفتار و اندیشه نوجوانان ایجاد نماید.   

*سخنان حجت الاسلام والمسلمین محمدحسن صافی گلپایگانی

در ادامه حجت الاسلام والمسلمین محمدحسن صافی گلپایگانی ، با تشکر از فعالیت مسئولین طرح (( تابندگی)) گفت؛مسئله تبلیغ دین یکی از وظایف حوزه های علمیه است و مرحوم آیت الله العظمی صافی گلپایگانی "قدس سره" توجه بسیاری به مسائل تبلیغ و امور مبلغین داشتند.

وی گفت: دانش آموزان امانت های الهی در دست معلمین و مربیان هستند و معلمان جایگاه مهمی را دارند که پیامبر صلی الله علیه واله میفرماید؛ "انی بُعثتُ معلما"

استاد صافی گفت؛ برنامه های خوبی که در این طرح انجام شده و مورد استقبال والدین و دانش آموزان قرار گرفته است ، آن چیزی است که می بایست در تمام مدارس انجام شود و قم الگوی سایر استانها باشد.

این استاد حوزه علمیه خاطر نشان ساخت ؛آنچه دشمن در نقشه شوم خود دارد ،جدایی نسل نوجوان و جوان از دین و فرهنگ است و باید با گسترش این قبیل  برنامه ها ،نقشه های آنان را خنثی نمود.

*بالاترین مدال برای کار فرهنگی 

وی در پایان یادآورشد: آیت الله العظمی صافی گلپایگانی "قدس سره" همواره در تایید و تشویق برنامه های فرهنگی و تربیتی می فرمودند؛ اولین شخصی که از این  نوع فعالیت ها و برنامه های تبلیغی و تربیتی خشنود میگردد وجود مبارک حضرت بقیه الله الاعظم ارواحنا له الفداء است و این بالاترین مدال برای برگزار کنندگان این برنامه هاست.



گزارش تصویری

همایش تخصصی طلاب شاغل در آموزش و پرورش دانشگاه فرهنگیان مشهد

تصاویر / دیدار طلاب و روحانیون شاغل در آموزش و پرورش با امام جمعه یزد

نیم نگاهی به کتاب «تعلیم و تربیت در نهج‌البلاغه»

معاون وزیرآموزش و پرورش دردیداربا آیات حسینی بوشهری واعرافی

استعدادهای برتر باید در مسیر حل مسائل راهبردی کشور قرارگیرند/ به دنبال تربیت نخبه‌ای هستیم عمیق بیندیشد و متعهدانه عمل کند

آیت الله حسینی بوشهری در دیدار رئیس سمپاد

کشوربیش ازهرجای دیگربه استعدادهای برتر نیاز دارد.

در دیدار رئیس سازمان ملی استعداهای درخشان:

تقدیرآیت الله اعرافی ازتوجه رئیس جمهوربه آموزش و پرورش

گزارش تصویری

همایش تخصصی طلاب شاغل در آموزش و پرورش دانشگاه فرهنگیان مشهد

رئیس بنیاد نهج البلاغه خبر داد

  شرکت ۳۰۰هزار دانش آموز در طرح فراگیر "قرار نهج البلاغه "

در کرمان

دوره آموزشی اردو داری مربیان کودک و نوجوان

درقم برگزارشد

دوره توانمندسازی طلاب در پاسخ به شبهات اعتقادی

عضو شورای سیاستگذاری ستاد همکاریها:

تحقق تربیت تراز انقلاب اسلامی، نیازمند طرح‌های تازه است

مدیرحوزه های علمیه

ارتباط و تعامل  چشمگیر روحانیون با دانش‌آموزان از مهم‌ترین جلوه‌های تبلیغ حوزه علمیه است

درکتاب آموزشی احکام دختران بخوانید

نگاهی متفاوت برای آشنایی دختران با احکام شرعی

دبیر ستاد همکاری حوزه و آموزش و پرورش

خدمات رئیس جمهور شهید تا سالیان متمادی در کشور جاری و ساری خواهد بود.

امام جمعه همدان:

مبلغ طرح امینی موفق است که ملجا همه دانش‌آموزان باشد

به همت نشر معارف

کتاب «شیخ بهایی» ویژه گروه سنی کودک و نوجوان منتشر شد

در حاشیه دیدار با معلمان و فرهنگیان

تفقد رهبرمعظم انقلاب ازافتخارآفرینان کاروان دانش‌آموزی امید ایران