Print
Zoom In
Zoom Out

معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزه علمیه

باید با هماهنگی لازم در جهت پرورش دانش آموزان کوشا باشیم

شناسه مطلب: 24301
زمان انتشار: دوشنبه 19 تیر 1402 ساعت 09:10

معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه گفت: باید با هماهنگی لازم میان حوزه و آموزش و پرورش در جهت پرورش دانش آموزان کوشا باشیم.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، حجت الاسلام والمسلمین حسین ملانوری معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه کشور با سفر به استان گلستان، در جلسه ای با حجت الاسلام والمسلمین ابراهیمی مدیر حوزه علمیه استان به بررسی برنامه های تبلیغی و فعالیت های مبلغان استان پرداخت.

در ادامه، جلسه شورای معاونین حوزه علمیه استان گلستان با حضور معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه کشور برگزار شد.

حجت الاسلام والمسلمین ملانوری معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزه‌های علمیه کشور و هیأت همراه در ادامه برنامه های سفر به گرگان با آیت الله نورمفیدی نماینده ولی فقیه در گلستان دیدار و گفتگو کرد.

در این دیدار حجت الاسلام والمسلمین ابراهیمی فر مدیر حوزه علمیه استان گلستان، سیدرضا نظری مدیر کل آموزش و پرورش، و برخی دیگر از مسئولان حوزوی و آموزش و پرورش نیز حضور داشتند.

پس از آن، جلسه هم اندیشی اعضای کمیته همکاری حوزه های علمیه و آموزش و پرورش استان گلستان به ریاست آیت الله نورمفیدی نماینده ولی فقیه در استان و با حضور حجت الاسلام والمسلمین ملانوری معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه کشور، حجت الاسلام والمسلمین ابراهیمی فر مدیر حوزه علمیه استان و دکترسیدرضا نظری مدیرکل آموزش و پرورش استان و دیگر مسئولان مرتبط برگزار شد.

در این جلسه حجت الاسلام والمسلمین ملانوری گزارشی از روند تشکیل و فعالیت های ستاد همکاری های حوزه های علمیه و آموزش و پرورش در زمینه های تربیتی ارائه داد و گفت: باید با هماهنگی لازم جهت پرورش دانش آموزان کوشا باشیم.



در یکی از روستاهای دهلران صورت گرفت

رنگ آمیزی مدرسه بجای اقامت در هتل ! + فیلم

بازدید مشاور وزیر آموزش و پرورش از مدرسه شهید الله پرست بندر عباس + تصاویر

گزارش استانی

طرح تربیتی امین، گامی در مسیر تربیت معنوی دانش‌آموزان

با حضور مشاور وزیر آموزش و پرورش

همایش نوگلان فاطمی برگزار شد

به همت مرکز ملی پاسخ گویی به سئوالات دینی

تشکیل حلقه های علمی پاسخ به پرسش ها و شبهات دانش آموزی

کتاب نهج البلاغه ویژه نوجوانان رونمایی شد

شرکت  ۳۰۰ هزار دانش آموزاصفهانی در مسابقه نهج البلاغه خوانی

با حضور نماینده ولی فقیه

میزبانی مصلای اردبیل از 2000 دانش آموز دختر روزه اولی

با حضور نماینده ولی‌فقیه

میزبانی مصلای ارومیه از ۱۴۰۰ دانش‌آموز روزه اولی

درادامه سلسله بازدیهای دبیرستاد همکاریها

نشست مدیران و مربیان طرح امین منطقه۱۷ با مشاور وزیرآموزش و پرورش

ویژه دختران؛

کتاب «آنچه یک جوان باید بداند» به ایستگاه بیست و نهم رسید

امام جمعه ارومیه

آمورزش و پرورش در پاسخ به شبهات اعتقادی دانش‌آموزان بیش از گذشته فعال باشد

در ماه مبارک رمضان

تبلیغ چهره به چهره  کارشناسان دینی درمیان دانش آموزان

برنامه‌های تربیتی دانش آموزی استان کرمان در ماه رمضان تشریح شد

طرح حضور پس از پایان ماه مبارک رمضان در حوزه علمیه یزد اجرایی می‌شود

با موافقت مدیر حوزه های علمیه

افزایش ظرفیت مبلغین طرح هجرت ویژه روحانیون شاغل در آموزش و پرورش هرمزگان

امام جمعه زنجان:

تفکر نسل جدید را به اندیشه‌های قرآنی نزدیک کنیم

در یکی از روستاهای دهلران صورت گرفت

رنگ آمیزی مدرسه بجای اقامت در هتل ! + فیلم