Print
Zoom In
Zoom Out

معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزه علمیه

باید با هماهنگی لازم در جهت پرورش دانش آموزان کوشا باشیم

شناسه مطلب: 24301
زمان انتشار: دوشنبه 19 تیر 1402 ساعت 09:10

معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه گفت: باید با هماهنگی لازم میان حوزه و آموزش و پرورش در جهت پرورش دانش آموزان کوشا باشیم.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، حجت الاسلام والمسلمین حسین ملانوری معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه کشور با سفر به استان گلستان، در جلسه ای با حجت الاسلام والمسلمین ابراهیمی مدیر حوزه علمیه استان به بررسی برنامه های تبلیغی و فعالیت های مبلغان استان پرداخت.

در ادامه، جلسه شورای معاونین حوزه علمیه استان گلستان با حضور معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه کشور برگزار شد.

حجت الاسلام والمسلمین ملانوری معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزه‌های علمیه کشور و هیأت همراه در ادامه برنامه های سفر به گرگان با آیت الله نورمفیدی نماینده ولی فقیه در گلستان دیدار و گفتگو کرد.

در این دیدار حجت الاسلام والمسلمین ابراهیمی فر مدیر حوزه علمیه استان گلستان، سیدرضا نظری مدیر کل آموزش و پرورش، و برخی دیگر از مسئولان حوزوی و آموزش و پرورش نیز حضور داشتند.

پس از آن، جلسه هم اندیشی اعضای کمیته همکاری حوزه های علمیه و آموزش و پرورش استان گلستان به ریاست آیت الله نورمفیدی نماینده ولی فقیه در استان و با حضور حجت الاسلام والمسلمین ملانوری معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه کشور، حجت الاسلام والمسلمین ابراهیمی فر مدیر حوزه علمیه استان و دکترسیدرضا نظری مدیرکل آموزش و پرورش استان و دیگر مسئولان مرتبط برگزار شد.

در این جلسه حجت الاسلام والمسلمین ملانوری گزارشی از روند تشکیل و فعالیت های ستاد همکاری های حوزه های علمیه و آموزش و پرورش در زمینه های تربیتی ارائه داد و گفت: باید با هماهنگی لازم جهت پرورش دانش آموزان کوشا باشیم.



حضورامام جمعه زابل در بین دانش آموزان

گزارشی از کارگروه های ستاد همکاریها درآذربایجان شرقی

کارگاه پاسخ‌گویی به شبهات نوجوانان در مدرسه علمیه فاطمه الزهرا(س) اردکان

تفاهم‌نامه همکاری مشترک حوزه علمیه و اداره کل آموزش و پرورش کرمان به امضا رسید

تولیت آستان مقدس حضرت معصومه(س):

لازمه پویایی استعدادهای درخشان پیوند با معارف قرآن ،اهل بیت (ع) وشهدا است.

تصاویر/ حضور نماینده ولی فقیه  در جمع اولیای و دانش آموزان مدارس امین زنجان

نماینده ولی‌فقیه در استان کرمانشاه:

ظرفیت‌های حوزه باید در خدمت نظام تعلیم و تربیت قرار گیرد

نماینده ولی فقیه در استان زنجان:

طرح امین؛ پل ارتباطی حوزه‌های علمیه با نسل جوان در مدارس

برگزاری کار گروه همکاریها در دو شهرستان آذربایجان شرقی

حضور نماینده ولی فقیه در کرمانشاه

نشست شورای همکاری حوزه و آموزش و پرورش کرمانشاه  برگزار شد

به ریاست نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی

نشست شورای همکاری‌ حوزه‌ علمیه و آموزش و پرورش آذربایجان شرقی، برگزار شد

به مناسبت میلاد نور

در محضر امام حسن عسكری(ع)

نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان؛

آینده کشور از مدرسه ساخته می‌شود/تحقق سند تحول بنیادین جدی‌تر دنبال شود

فعالیت ۳۵۰مبلّغ در مدارس استان چهار محال و بختیاری

نویسنده کتاب «چلچراغ نماز و مدرسه»

۹۰ درصد دانش آموزان نماز خوان، از مادر یاد گرفته اند

با حضورنماینده ولی فقیه در استان فارس

طرح «نماز الفبای تربیت» در شیراز اجرا شد

مشاوروزیرآموزش و پرورش

سرمایه‌گذاری در نظام آموزشی و تربیتی تضمین  کننده رشد و پیشرفت کشور است.