Print
Zoom In
Zoom Out

رئیس کمیته همکاریهای بوشهر:

آموزش و پرورش کادر در تراز انقلاب تربیت کند

شناسه مطلب: 24298
زمان انتشار: يكشنبه 18 تیر 1402 ساعت 12:51

نماینده ولی فقیه در استان بوشهر بیان داشت: بهترین کسی که می تواند مدافع نظام و اسلام باشد دانش آموز است و باید این قشر از جامعه را قوی کنیم و در استان بوشهر هم با برنامه ریزی که صورت گرفت طرح دانش آموز تراز انقلاب اسلامی به همراه معلم و مدرسه تراز انقلاب اسلامی را انجام دادیم.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها،حجت الاسلام والمسلمین غلامعلی صفایی بوشهری صبح امروز در دیدار معاون اداره کل قرآن و عترت وزارت آموزش و پرورش گفت: وزارت آموزش و پرورش یک وزارتخانه بنیادین و راهبردی است که باید به آن توجه شود چراکه این وزارتخانه باید منابع انسانی تراز انقلاب اسلامی تولید کند و هم توسعه علم و فناوری از این وزارتخانه آغاز می شود.

امام جمعه بوشهر گفت: آموزش و پرورش در عرصه فرهنگ سازی ارزش و آرمان های انقلاب اسلامی و ملی باید معماری سطح و ارتقای هویت ملی و دینی دانش آموزان را برنامه ریزی کند و حصار قوی در عرصه صیانت از شخصیت جوانان ما در برابر تهاجم گسترده فرهنگی سیاسی و اجتماعی دشمنان داشته باشد تا آینده ایران و آموزش و پرورش رقم بخورد که این نکته بسیار مهمی است.

نماینده ولی فقیه در استان بوشهر با بیان اینکه در اغتشاشات سال قبل دشمنان روی آموزش و پرورش تمرکز ویژه‌ای داشت گفت: هرچه بتوانیم جوانان و نوجوانان را مدیریت کنیم موفق‌تر خواهیم بود وگرنه دشمنان آنها را مدیریت خواهند کرد.

حجت الاسلام والمسلمین صفایی بوشهری در ادامه سخنان خود بر توجه به موضوع اخلاق و شخصیت سازی دانش آموزان تأکید کرد و ابراز داشت: در برگزاری جشنواره ها و مسابقات در کنار توجه به مسئله داوری، توجه به اخلاق نوجوانان و جوانان بسیار مهم است و باید روی این مساله کار شود.

وی بیان داشت: بهترین کسی که می تواند مدافع نظام و اسلام باشد دانش آموز است و باید این قشر از جامعه را قوی کنیم. در استان بوشهر هم با برنامه ریزی که صورت گرفت طرح دانش آموز تراز انقلاب اسلامی به همراه معلم و مدرسه تراز انقلاب اسلامی را انجام دادیم.

انتهای پیام/



دﺑﯿﺮ ستاد ﻫﻤﮑﺎری‌ﻫﺎ در اجلاس رؤسای آموزش و پرورش:

تشریح برنامه ۵ ساله دوم ستاد همکاری های حوزه علمیه و آموزش و پرورش

برکات دغدغه های فرهنگی آیت الله العظمی صافی "ره"

موسسه دارالزهراء وحلقه های معرفتی عاشورایی برای  نوجوانان

در یک مقاله بررسی شد

مسجد خواستگاه تحقق اهداف حوزه علمیه و آموزش و پرورش

دﺑﯿﺮ ستاد ﻫﻤﮑﺎری‌ﻫﺎ در اجلاس رؤسای آموزش و پرورش:

تشریح برنامه ۵ ساله دوم ستاد همکاری های حوزه علمیه و آموزش و پرورش

با حضور مسئولان حوزه و اموزش و پرورش

همایش طرح سه میم «پیوند مسجد، مدرسه و منزل» در اهواز برگزارشد + تصاویر

وزیر آموزش و پرورش در دیدار با آیت الله جوادی آملی:

در کنار ایجاد تحول در برنامه درسی، فعالیت‌های فرهنگی و پرورشی در اولویت برنامه‌ها است

آیت‌الله جوادی آمل در دیدار وزیر آموزش و پرورش :

اهل بیت علیهم السلام جان خود را فدای هدایت مردم کردند تا عاقل و عادل بسازند.

نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال و بختیاری:

خدمت در آموزش‌وپرورش بی‌بدیل و اثرگذار است

نماینده ولی‌فقیه در استان زنجان:

با برنامه‌ریزی هدف‌مند زمینه‌ساز موفقیت‌های بزرگ شویم.

فراخوﺍﻥ ﺳﯽ ﻭ ﺩﻭﻣﯿﻦ ﺍﺟﻼﺱ ﺍﻗﺎﻣﻪ ﻧﻤﺎﺯ تمدید شد

رئیس پژوهشکده زن و خانواده تبیین کرد:

پرورش فرد واجتماع هدف غایی سندهای تحول حوزه و آموزش و پرورش است.

برگزاری کارگاه‌های سبک زندگی اسلامی در دبیرستان‌های دخترانه تهران

به همت سازمان تبلیغات اسلامی

رویداد استانی «مدار»  با هدف تربیت دانش آموز در یدان مبارزه مازندران برگزار شد

نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد:

روحانیت در آموزش و پرورش، کلید هدایت فرهنگی جوانان است

مدیر حوزه علمیه کهگیلویه و بویراحمد

طلاب معلم، سفیران حوزه در میدان تربیت هستند

ویژه معاونان پرورشی آموزش و پرورش

دوره مهارت‌های فردی واجتماعی با الهام از  نهج‌البلاغه برگزارشد

در یاسوج برگزارشد

نشست کانون روحانیون شاغل در آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد