Print
Zoom In
Zoom Out

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم:

آموزش و پرورش بوشهر در اجرای سند تحول بنیادین پیشتاز است

شناسه مطلب: 24285
زمان انتشار: سه شنبه 13 تیر 1402 ساعت 13:26

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم تصریح کرد: امروز آموزش و پرورش استان بوشهر خوشبختانه در اجرای سند تحول بنیادین در کشور پیشتاز است و در همین راستا از تمامی فرهنگیان استان تقدیر و تشکر می نمایم.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها،

آیت الله سید هاشم حسینی بوشهری پیش از ظهر امروز در همایش تجلیل از منتخبین دومین دوره طرح دانش آموزان تراز انقلاب اسلامی در بوشهر، اظهار داشت: خداوند متعال زمینه ترقی، تکامل و پیشرفت را در انسان فراهم نموده است.

نایب رئیس مجلس خبرگان رهبری افزود: انسان با تلاش و سخت کوشی می تواند به مقام بالایی دست پیدا کند و مسیر ترقی بر روی همگان باز است.

آیت الله حسینی بوشهری عنوان کرد: تمامی انسان‌ها می توانند به قله‌های رفیع هنر، معنویت و پیشرفت دست پیدا کنند، اما عده‌ای در آغاز و عده‌ای در میانه راه از حرکت رو به جلو باز می مانند و عده‌ای دیگر با گام های استوار به سمت جلو حرکت می کنند.

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم تصریح کرد: امروز آموزش و پرورش استان بوشهر خوشبختانه در اجرای سند تحول بنیادین در کشور پیشتاز است و در همین راستا از تمامی فرهنگیان استان تقدیر و تشکر می نمایم.

وی با بیان اینکه پیام قرآن هم برای دیروز، برای امروز و آینده می باشد، گفت: راه پیامبر (ص) و حرکت آن، هم برای زمان خود و هم برای امروز جامعه الگو است زیرا انسان موجودی الگو پذیر هست.

دبیر شورای عالی حوزه های علمیه ادامه داد: نسل جوان در محیط پیرامونی خود به دنبال الگو می باشد، اما گاهی الگوی مورد نظر به درستی و گاهی در مصداق الگو اشتباه می شود که با فطرت انسان ناسازگار خواهد بود.

آیت الله حسینی بوشهری خاطرنشان کرد: مدیران فرهنگی می توانند با معرفی الگوی مناسب به دانش آموزان در ابعادهای معنوی، شخصیتی و اجتماعی رشد دهند.

انتهای پیام/



آیت الله حسینی بوشهری در دیدار رئیس سمپاد

کشوربیش ازهرجای دیگربه استعدادهای برتر نیاز دارد.

رهبرمعظم انقلاب دردیدارهزاران تن ازمعلمان کشور

باید شکرگزار باشیم در این دوره، رئیس جمهور محترم به مسائل آموزش و پرورش اهتمام ویژه‌ای ابراز می‌کنند.

نیم نگاهی به کتاب «تعلیم و تربیت در نهج‌البلاغه»

معاون وزیرآموزش و پرورش دردیداربا آیات حسینی بوشهری واعرافی

استعدادهای برتر باید در مسیر حل مسائل راهبردی کشور قرارگیرند/ به دنبال تربیت نخبه‌ای هستیم عمیق بیندیشد و متعهدانه عمل کند

آیت الله حسینی بوشهری در دیدار رئیس سمپاد

کشوربیش ازهرجای دیگربه استعدادهای برتر نیاز دارد.

در دیدار رئیس سازمان ملی استعداهای درخشان:

تقدیرآیت الله اعرافی ازتوجه رئیس جمهوربه آموزش و پرورش

گزارش تصویری

همایش تخصصی طلاب شاغل در آموزش و پرورش دانشگاه فرهنگیان مشهد

رئیس بنیاد نهج البلاغه خبر داد

  شرکت ۳۰۰هزار دانش آموز در طرح فراگیر "قرار نهج البلاغه "

در کرمان

دوره آموزشی اردو داری مربیان کودک و نوجوان

درقم برگزارشد

دوره توانمندسازی طلاب در پاسخ به شبهات اعتقادی

عضو شورای سیاستگذاری ستاد همکاریها:

تحقق تربیت تراز انقلاب اسلامی، نیازمند طرح‌های تازه است

مدیرحوزه های علمیه

ارتباط و تعامل  چشمگیر روحانیون با دانش‌آموزان از مهم‌ترین جلوه‌های تبلیغ حوزه علمیه است

درکتاب آموزشی احکام دختران بخوانید

نگاهی متفاوت برای آشنایی دختران با احکام شرعی

دبیر ستاد همکاری حوزه و آموزش و پرورش

خدمات رئیس جمهور شهید تا سالیان متمادی در کشور جاری و ساری خواهد بود.

امام جمعه همدان:

مبلغ طرح امینی موفق است که ملجا همه دانش‌آموزان باشد

به همت نشر معارف

کتاب «شیخ بهایی» ویژه گروه سنی کودک و نوجوان منتشر شد

در حاشیه دیدار با معلمان و فرهنگیان

تفقد رهبرمعظم انقلاب ازافتخارآفرینان کاروان دانش‌آموزی امید ایران