Print
Zoom In
Zoom Out

معاون پرورشی و فرهنگی شهر تهران

اعزام ۱۵۰۰ مربی طرح امین به مدارس شهر تهران

شناسه مطلب: 24284
زمان انتشار: دوشنبه 12 تیر 1402 ساعت 13:11

معاون پرورشی و فرهنگی شهر تهران با بیان اینکه کمیته همکاری‌ها، مرجع قابل اطمینانی برای اخذ تصمیم‌های فرهنگی و اعتقادی آموزش و پرورش است؛ از اعزام ۱۵۰۰ مربی طرح امین به مدارس شهر تهران خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، پنجمین نشست کمیته همکاری های حوزه علمیه و آموزش و پرورش در راستای افزایش فرصت ها و راهکارهای مدیریتی با رویکرد تحلیل فرصت ها و چالش ها جهت مدیریت مطلوب؛ با حضور سید احمد موسوی؛ معاون پرورشی و فرهنگی شهر تهران، نماینده امام جمعه موقت شهر تهران، روسای ادارات معاونت پرورشی و فرهنگی شهر تهران و مهمانان برون سازمانی برگزار شد.

سید احمد موسوی؛ معاون پرورشی و فرهنگی شهر تهران و دبیر کمیته همکاری های آموزش و پرورش و حوزه های علمیه ضمن اشاره بر اینکه کمیته همکاری‌ها، مرجع قابل اطمینانی برای اخذ تصمیم‌های فرهنگی و اعتقادی آموزش و پرورش است؛ گفت: «مقوله تعلیم و تربیت، مقوله ای بسیار مهم در فرهنگ اسلامی است و اساساً فلسفه بعثت انبیاء که پرورش انسان‌های کمال یافته بوده، بر مبنای تعلیم و تربیت جریان داشته است. پیوند دو نهاد حوزه علمیه و‌ آموزش و‌ پرورش در جهت ارتقای کیفیت تعلیم و تربیت اسلامی در مدارس و به منظور تربیت اخلاقی و دینی نسل‌های بعدی در یک جامعه اسلامی، بسیار مهم است که بر همین اساس نشست کمیته هماهنگی فعالیت های حوزه علمیه و آموزش و پرورش با توجه به ابلاغیه های متعدد در اولین سه شنبه هر ماه برگزار می‌شود.»

انجام مصاحبه‌های تخصصی، ملاک انتخاب مربیان طرح امین

وی ضمن اشاره به اینکه امسال ۱۵۰۰ مربی طرح امین به مدارس کشور اعزام می شوند، بیان کرد: «از آنجا که اصل شکل‌گیری مدارس امین، تربیت دانش آموزان در بستر مفاهیم کلی دین است، با همکاری دوسویه حوزه علمیه و آموزش و پرورش، معارف دینی در بین دانش آموزان تقویت می شود، از این رو، یکی از برنامه‌های اساسی این کمیته، افزایش ۵۰۰ نفری مربیان دغدغه‌ مند، با سواد و با ایمان طرح امین به مدارس است.»

موسوی در خصوص توانمند سازی مربیان طرح امین تصریح کرد: «انجام مصاحبه‌های تخصصی، برگزاری آموزش‌های مهارتی و سنجش آموخته‌ها، ملاک آغاز فعالیت مربیان طرح امین خواهد بود؛ ضمن اینکه پس از ارزیابی‌های دوره‌ای که توسط نظرسنجی از ذی‌نفعان و همچنین اخذ آزمون جامع در ماه‌های اخیر صورت گرفت، بر اساس واقعیت‌های میدانی برای توانمندسازی مبلغان و جبران کاستی‌های احتمالی، برنامه‌ریزی می‌شود.»

این مقام مسئول با بیان اینکه ارزیابی و شناسایی صحیح کارآمدی روحانیان طرح امین برای معرفی به مدارس شهر تهران، امری ضروری است؛ خاطر نشان کرد: «ستاد همکاری حوزه‌های علمیه و آموزش‌وپرورش به عنوان سیاستگذار و مجری طرح امین در سطح مدارس، همسو با رویکرد تحولی مدیران آموزش‌وپرورش، خود را ملزم به هماهنگی بیشتر با اسناد بالادستی؛ یعنی سیاست‌های کلی ایجاد تحول در آموزش‌وپرورش و سند تحول بنیادین کرده است و تمام برنامه‌ها و طرح‌های خود را ناظر به این مهم بازنگری می کند. اصلاح فرآیند جذب، آموزش، ارزیابی و توانمندسازی مبلغان طرح امین از جمله اقدامات تحولی است که در جریان به‌کارگیری مربیان طرح امین، کیفیت مقدم بر کمیت قرار گرفته است.»

بهره گیری از ظرفیت مربیان طرح امین در اردوهای فراغتی

معاون پرورشی و فرهنگی شهر تهران در پایان در خصوص بهره گیری از ظرفیت مربیان طرح امین در اردوهای دانش آموزی اوقات فراغت گفت: «یکی از برنامه‌های مهم و قابل توجه که در رشد و شکوفائی شخصیت فردی و اجتماعی دانش آموزان و غنی ساختن اوقات فراغت آنان، نقش بسزایی دارد، اردو و فعالیت های اردویی است؛ که باید در این اردوها از ظرفیت‌های مبلغان طرح امین در راستای بهبود روحیه معنوی دانش آموزان استفاده شود‌، به گونه ای که در مدارس طرح امین، اردوهای زیارتی می‌بایست با حضور طلاب برگزار شود.»

شایان ذکر است؛ در این جلسه همه نهادهای حوزوی فعال در تهران اعم از سازمان تبلیغات، دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم (نمایندگی تهران)، ‌معاونت تبلیغ و آموزش های کاربردی حوزه علمیه استان ، متعهد به اقدام در راستای توسعه زیر ساخت های تعلیم و تربیت اسلامی در آموزش و پرورش شهر تهران شدند.



درنشست دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش با مدیرجامعه‌الزهرا (س) بررسی شد

ظرفیت های تعلیم و تربیتی جامعه‌الزهرا (س) در همکاری با آموزش و پرورش

پیش‌نشست شورای همکاری‌ سیستان و بلوچستان برگزارشد

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب

مدرسه مؤثرترین خاستگاه انتقال ارزش‌ها، باورها و هویت ملی است

مشاوروزیرآموزش و پرورش

تربیت نسل آینده‌ساز، نیازمند بهره‌گیری از گنجینه‌ی معارفی  حوزه علمیه است.

تاجدارفردوس در بیان پیامبر رحمت

بهشت از زيبائى چهره فاطمه سلام الله علیها روشن شده است

 ظرفیت تبلیغی و تربیتی حوزه علمیه آستانه‌اشرفیه برای آموزش و پرورش

نماینده ولی فقیه در استان قزوین:

با همکاری مرکز پاسخگویی به سوالات شرعی حضور روحانیون و مبلغین در مدارس  افزایش می یابد

گسترش خدمات تبلیغی در مدارس استثنایی مشهد/ پنج‌ هزار دانش‌آموز توان‌یاب در پوشش طرح امین

تصاویر/ دوره توانمندسازی طلاب فعال در آموزش و پرورش (معلم تمدن‌ساز)

تصاویر/ دیدار مدیر کل آموزش و پرورش استان قم به همراه معاونین و مشاوران با آیت‌الله اعرافی

مدیرحوزه‌های علمیه در دیدار مسئولان آموزش و پرورش قم مطرح کرد:

شناخت نسل‌های جدید؛ چالشی جدی برای نظام تربیتی / اگر با تحولات منفعلانه برخورد شود موج‌های بیرونی آینده تربیت دینی را شکل خواهند داد

مدیر کل آموزش و پرورش استان قم مطرح کرد:

تعامل با حوزه‌های علمیه و اجرای طرح‌های نوین

وزیر آموزش و پرورش

طرح امین ظرفیت ارزشمند تربیت دینی در مدارس کشور است

تعامل اثربخش حوزه و آموزش‌وپرورش، مسیر تربیت نسل تمدنی را هموار می‌کند

تصاویر / اولین اجلاسیه مدارس امین حوزه علمیه خراسان با حضور وزیر آموزش و پرورش و دبیر ستاد همکاریها

وزیر آموزش و پرورش در اولین اجلاسیه مدارس امین حوزه علمیه خراسان

حضور طلاب طرح امین شتاب‌دهنده تحول تربیتی است/ طرح امین نباید مغفول بماند

مشاور وزیر و دبیر ستاد همکاریها

تربیت نسل مؤمن در گرو نقش‌آفرینی روحانیِ مدرسه است