Print
Zoom In
Zoom Out

رئیس کمیته همکاریهای استان اردبیل؛

بصیرت سیاسی لازمه دانش‌آموزان آرمانی است

شناسه مطلب: 24256
زمان انتشار: شنبه 03 تیر 1402 ساعت 09:48

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل در افتتاحیه فعالیت های تابستانی گفت: حرکت نکردن در مسیر علم و از بین رفتن تمامیت ارضی کشور توسط حکام در طول تاریخ، ضربه‌های زیادی به ایران وارد کرده است و امروز دانش آموز آرمانی باید از بصیرت سیاسی برای تحلیل وقایع و شناخت مسیر روشن برخوردار باشد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، آیت‌الله سید حسن عاملی  در آئین آغازین فعالیت‌های تابستانی دانش‌آموزان استان اردبیل در اردوگاه مقدس اردبیلی شهرستان سرعین تصریح کرد: انقلاب اسلامی آخرین فرصت چینش ملت‌ها و در اوج قرار گرفتن ایرانیان است و خوشبختانه امروز در جایگاهی هستیم که با وجود اینکه ۴۷ ناو بیگانه در خلیج فارس پرسه می‌زند، یکی از آنها جسارت نگاه چپ به ایران را ندارد.

وی افزود: از بین رفتن تمامیت ارضی کشور، حرکت نکردن در مسیر تحولات علمی و بذل و بخشش خاک کشور توسط حکام در تاریخ ایران را نباید فراموش کنیم و امروز دانش‌آموز آرمانی باید از بصیرت سیاسی و توان کنترل نفس برخوردار باشد و دید روشنی به تحولات بین‌المللی کسب کند.

وی به دانش‌آموزان توصیه کرد که با خدا ، پیامبر اسلام (ص) و اولیای الهی رابطه زیبایی داشته باشند و همچنین بصیرت سیاسی خود را تقویت کنند زیرا این عامل برای تبدیل یک دانش‌آموز عادی به دانش‌آموز آرمانی لازم است و اگر نباشد، در نهایت، کشور هیبت خود را از دست خواهد داد.

امام جمعه اردبیل گفت: دانش‌آموز آرمانی باید روی دقایق عمر خود حساب کند و ابن‌الوقت و آگاه باشد که علم، قدرت می‌آورد و هر کشوری که از دانش برخوردار نباشد اراده حاکمیت نخواهد داشت و دانش‌آموز آرمانی نباید در اینترنت پرسه بزند و اسیر کانال‌ها باشد.

نماینده ولی فقیه در استان اردبیل خطاب به دانش‌آموزان گفت: بهشت و مادر شما پدر و مادر شما هستند و رضایت آنها از شما مهم است و آنها محل و مرجع مشاوره شماها هستند و خدا دفینه‌هایی در وجود انسان‌ها گذاشته که اگر کشف و بکارگیری شود، آدمی کارهای خارق‌العاده انجام خواهد داد.

او کنترل نفس را لازمه دانش‌آموز آرمانی دانست و اظهار کرد: نفس اگر کنترل و تربیت نشود، انسان دچار انحراف و گناه می‌شود و خیانت و انحراف خواص، ریشه در این نکته دارد و دانش‌آموزان آرمانی باید از جهات اخلاقی و اعتقادی از تعالیم کافی برخوردار باشند.

وی از دانش‌آموزان خواست تا چکیده‌ای از سخنان او در این آئین را نوشته و در مسابقه شرکت دهند و به بهترین برداشت از این سخنرانی، جوایزی اعطا خواهد شد.



مدیرکل آموزش و پرورش مازندران

احیای نماز از رویکردهای اصلی آموزش و پرورش مازندران است

در سفر به استان زنجان صورت گرفت

دیدار دبیر ستاد همکاری ها با نماینده ولی فقیه در زنجان

به منظور هدایت تحصیلی

بازدید دانش‌آموزان محلاتی از مدرسه علمیه فاطمیه+ عکس

با حضور نماینده ولی فقیه

برگزاری جشن بزرگ عبادت دانش‌آموزان در ساری

نماینده ولی فقیه درسیستان و بلوچستان

لزوم توجه به سیره علمی و عملی پیامبر(ص) در مسیر تعلیم و تربیت

نماینده ولی فقیه در ایلام دردیدار دبیر ستاد همکاریها  

با استفاده ازروشهای خلاقانه نسل جوان را به ارزشهای دینی و انقلابی سوق دهیم.

مشاور وزیر آموزش و پرورش در آئین سپاس معلم در ایلام؛

 ارزش و منزلت جایگاه معلمان باید مورد توجه باشد

تصاویر

حضور طلاب  و روحانیون میاندوآب در مدارس آموزش و پرورش

به مناسبت هفته معلم

حضورمشاوروزیرآموزش و پرورش در منزل معلم شهید عبادالله محمد صالحی

دبیر ستاد همکاریها ؛

«احترام به معلم» احترام به آینده کشور

پیام آیت الله اعرافی به مناسبت روز معلم :

رشد و توسعه کشور محصول تلاش و مجاهدت معلمان و اساتید است

پرسمان دهه کرامت (به سوی نور)

پاسخ به ۳۱ پرسش پرتکرار درباره دهه کرامت

تصاویر/ نشست کمیته همکاری‌های مشترک حوزه علمیه و آموزش و پرورش استان البرز

گزارشی از مدرسه علمیه نورالثقلین مشهد در عرصه تبلیغ و جذب نوجوانان به حوزه علمیه

در مشهد برگزارشد

گردهمایی بزرگ بانوان طرح امین با محوریت جذب دانش‌آموزان به حوزه‌های علمیه

هزار دانش‌آموز قمی با شخصیت حضرت معصومه(س) آشنا می‌شوند

حضرت معصومه(س)؛ الگوی ولایتمداری و زیست عفیفانه