Print
Zoom In
Zoom Out

رئیس کمیته همکاریهای سیستان و بلوچستان

لزوم بهره‌گیری حداکثری از فرصت ها برای تربیت و پرورش صحیح دانش آموزان

شناسه مطلب: 24233
زمان انتشار: سه شنبه 23 خرداد 1402 ساعت 08:23

آیت‌الله محامی در جلسه کمیته همکاری های مشترک حوزه های علمیه و آموزش و پرورش بر لزوم بهره‌گیری حداکثری از فرصت ها برای تربیت و پرورش صحیح دانش آموزان تاکید کرد و گفت: در این راستا به روز بودن دانش و بینش و بصیرت معلمان یک ضرورت است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، آیت الله مصطفی محامی، نماینده ولی فقیه در استان در جلسه کمیته همکاری های مشترک حوزه های علمیه و آموزش و پرورش اظهار داشت: از فرصت ها برای تربیت و پرورش صحیح دانش آموزان استفاده حداکثری کرده و تربیت دینی، ایمانی و باورهای قلبی را ارتقا دهیم.

وی افزود: موضوع اوقات فراغت و غنی سازی آن بسیار حائز اهمیت است و باید با برنامه ریزی صحیح و مدون این مقوله پیگیری شود؛ چرا که تربیت در همه مقاطع زمانی باید استمرار داشته باشد و پیوسته برای تحقق اهداف نظام تعلیم و تربیت تلاش کرد.

آیت‌الله محامی بیان کرد: با هدف تاثیرگذاری در ابعاد شخصیتی دانش آموزان بویژه روحیه اجتماعی، دینی، معارفی و بصیرتی بر اساس احصا اطلاعات و نیازسنجی آموزش و پرورش، از حضور روحانیون و مبلّغان دینی در طرح اوقات فراغت بهره گیری شود.
امام جمعه زاهدان ادامه داد: برای تربیت صحیح و مطلوب دانش آموزان در عصر کنونی، لازم است آموزش های مهارتی، بصیرتی، معارفی و علمی معلمان دنبال شود و به روز رسانی گردد.

وی گفت: در راستای تامین نیروی انسانی مورد نیاز آموزش و پرورش، معلم طلبه و سرباز طلبه ها به منظور حضور موفق و موثر در کلاس درس باید آموزش های معلمی را فراگرفته و با مهارت‌های تدریس در کلاس درس حضور یابند.

آیت‌الله محامی در پایان با تاکید بر مصوبه جلسات قبلی این کمیته مبنی بر توسعه مدارس علوم و معارف اسلامی، پیگیری و تحقق اهداف تعریف شده در این مصوبه را خواستار شد.



به مناسبت هفته معلم

حضورمشاوروزیرآموزش و پرورش در منزل معلم شهید عبادالله محمد صالحی

مدیرکل تبلیغ عمومی دفتر تبلیغات اسلامی خواشتار شد:

شبکه سازی و تولید بسته‌های محتوایی ویژه نوجوانان

به منظور هدایت تحصیلی

بازدید دانش‌آموزان محلاتی از مدرسه علمیه فاطمیه+ عکس

با حضور نماینده ولی فقیه

برگزاری جشن بزرگ عبادت دانش‌آموزان در ساری

نماینده ولی فقیه درسیستان و بلوچستان

لزوم توجه به سیره علمی و عملی پیامبر(ص) در مسیر تعلیم و تربیت

نماینده ولی فقیه در ایلام دردیدار دبیر ستاد همکاریها  

با استفاده ازروشهای خلاقانه نسل جوان را به ارزشهای دینی و انقلابی سوق دهیم.

مشاور وزیر آموزش و پرورش در آئین سپاس معلم در ایلام؛

 ارزش و منزلت جایگاه معلمان باید مورد توجه باشد

تصاویر

حضور طلاب  و روحانیون میاندوآب در مدارس آموزش و پرورش

به مناسبت هفته معلم

حضورمشاوروزیرآموزش و پرورش در منزل معلم شهید عبادالله محمد صالحی

دبیر ستاد همکاریها ؛

«احترام به معلم» احترام به آینده کشور

پیام آیت الله اعرافی به مناسبت روز معلم :

رشد و توسعه کشور محصول تلاش و مجاهدت معلمان و اساتید است

پرسمان دهه کرامت (به سوی نور)

پاسخ به ۳۱ پرسش پرتکرار درباره دهه کرامت

تصاویر/ نشست کمیته همکاری‌های مشترک حوزه علمیه و آموزش و پرورش استان البرز

گزارشی از مدرسه علمیه نورالثقلین مشهد در عرصه تبلیغ و جذب نوجوانان به حوزه علمیه

در مشهد برگزارشد

گردهمایی بزرگ بانوان طرح امین با محوریت جذب دانش‌آموزان به حوزه‌های علمیه

هزار دانش‌آموز قمی با شخصیت حضرت معصومه(س) آشنا می‌شوند

حضرت معصومه(س)؛ الگوی ولایتمداری و زیست عفیفانه