Print
Zoom In
Zoom Out

رئیس کمیته همکاریهای خراسان جنوبی:

سرنوشت فردای جامعه درگروآموزش وپرورش دانش آموزان است/دانایی و بصیرت،لازمه شکست تبلیغات مهندسی شده دشمن

شناسه مطلب: 24228
زمان انتشار: يكشنبه 21 خرداد 1402 ساعت 13:36

نماینده ولی وفقیه در خراسان جنوبی گفت: سرنوشت فردای جامعه در گرو آموزش و پرورش صحیح و اصولی آینده سازان انقلاب اسلامی در قالب نظام تعلیم و تربیت برخواسته از سند تحول بنیادین است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها،

آیت ا... سید علیرضا عبادی، در دیدار با مشاور وزیر آموزش و پرورش و دبیر ستاد همکاری های حوزه های علمیه و آموزش و پرورش، اظهار کرد: اگردر فرایند تعلیم و تربیت بر مبنای اندیشه های امام راحل«ره» و آرمان های انقلاب اسلامی حرکت می کردیم، شاهد مشکلات تربیتی امروز جامعه نبودیم.

وی، با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در دیدار با شعرا در نیمه رمضان امسال، بر ضرورت تداوم ساسیت ها در چهارچوب اسلام و انقلاب تأکید کرد و ابراز داشت: دشمن بیشترین ضربه ها را به واسطه افراد نا آگاه و بی بصیرت به انقلاب اسلامی و نظام مقدس جمهوری اسلامی وارد کرده است.

خطیب جمعه مرکز استان خراسان جنوبی، با بیان این مطلب که دشمن سابقه ای ۴۰۰ ساله در دروغ پردازی و تحریف وقایع و واقعیات دارد، گریزی هم به اغتشاشات سال پیش زد و افزود:  ناآگاهی و بی بصیرتی باعث همراهی برخی با توطئه های دشمن شد و خسارات مادی، معنوی و جانی فراوانی را به مردم مظلوم و قهرمان ایران اسلامی تحمیل کرد.

نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی، بر افزودن واحدهای درسی مستقل بر حسب نیاز دانش آموزان در راستای بصیرت افزایی ایشان تأکید کرد و ادامه داد: بصیرت افزایی و افزایش سطح دانش دانش آموزان در عرصه ها ی مختلف لازمه پیروزی در مقابل تبلیغات، تهدیدات و توطئه های مهندسی شده دشمنان اسلام و انقلاب است.

امام جمعه شهرستان بیرجند، وجود دو طیف خائن و نادان را زمینه ساز سلطه دشمن بر جوامع و کشورها دانست و تأکید کرد: صِرف درد دل مشکلات را حل نمی کند و برای عبور از سد مشکلات باید برنامه ریزی جامع و مدونی داشت که خروجی آن تربیت افرادی کارآمد، مومن، متعهد، ولایتمدار، بصیر و انقلابی باشد.

به گفته آیت ا... عبادی،دربه وجود آمدن بحران هاهمه مقصریم وبایدتوبه کرده با کار جهادی و انقلابی و با ایمان قوی و امید، برای جبران کم کاری ها و خسارات تلاش نموده در پشت سر ولایت حرکت کنیم تا دوباره دچار غفلت و روزمرگی،درامورمهم نشویم.



به منظور هدایت تحصیلی

بازدید دانش‌آموزان محلاتی از مدرسه علمیه فاطمیه+ عکس

نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان:

همکاری حوزه علمیه و آموزش و پرورش فرصتی ارزشمند برای تعلیم و تربیت کشوراست

به منظور هدایت تحصیلی

بازدید دانش‌آموزان محلاتی از مدرسه علمیه فاطمیه+ عکس

با حضور نماینده ولی فقیه

برگزاری جشن بزرگ عبادت دانش‌آموزان در ساری

نماینده ولی فقیه درسیستان و بلوچستان

لزوم توجه به سیره علمی و عملی پیامبر(ص) در مسیر تعلیم و تربیت

نماینده ولی فقیه در ایلام دردیدار دبیر ستاد همکاریها  

با استفاده ازروشهای خلاقانه نسل جوان را به ارزشهای دینی و انقلابی سوق دهیم.

مشاور وزیر آموزش و پرورش در آئین سپاس معلم در ایلام؛

 ارزش و منزلت جایگاه معلمان باید مورد توجه باشد

تصاویر

حضور طلاب  و روحانیون میاندوآب در مدارس آموزش و پرورش

به مناسبت هفته معلم

حضورمشاوروزیرآموزش و پرورش در منزل معلم شهید عبادالله محمد صالحی

دبیر ستاد همکاریها ؛

«احترام به معلم» احترام به آینده کشور

پیام آیت الله اعرافی به مناسبت روز معلم :

رشد و توسعه کشور محصول تلاش و مجاهدت معلمان و اساتید است

پرسمان دهه کرامت (به سوی نور)

پاسخ به ۳۱ پرسش پرتکرار درباره دهه کرامت

تصاویر/ نشست کمیته همکاری‌های مشترک حوزه علمیه و آموزش و پرورش استان البرز

گزارشی از مدرسه علمیه نورالثقلین مشهد در عرصه تبلیغ و جذب نوجوانان به حوزه علمیه

در مشهد برگزارشد

گردهمایی بزرگ بانوان طرح امین با محوریت جذب دانش‌آموزان به حوزه‌های علمیه

هزار دانش‌آموز قمی با شخصیت حضرت معصومه(س) آشنا می‌شوند

حضرت معصومه(س)؛ الگوی ولایتمداری و زیست عفیفانه