Print
Zoom In
Zoom Out

رونمایی از پوستر جشنواره ملی بهیندخت و دو عنوان کتاب هویت دخترانه، و سبک زندگی دخترانه

شناسه مطلب: 24195
زمان انتشار: سه شنبه 02 خرداد 1402 ساعت 12:48

آیین رونمایی از پوستر جشنواره ملی بهیندخت و دوعنوان کتاب هویت دخترانه و سبک زندگی دخترانه، عصر روز گذشته در آستان مقدسه حضرت معصومه (س) با حضور معاون پرورشی و فرهنگی برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، اصغر باقرزاده معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با تبریک روز دختر، اظهار کرد: جامعه ای که اهل تلاش و توکل به خدا و توسل به اهل بیت(ع) باشد، جامعه ای روشن و پاک و نورانی خواهد بود و امیدوار هستیم دختران ما از حداکثر ظرفیت ها برای حرکت در مسیر سبک زندگی اسلامی استفاده کنند.

علیرضا رحیمی مدیرکل آموزش و پرورش استان قم نیز با اشاره به انتخاب استان قم به عنوان دبیرخانه ملی نخستین دوره جشنواره دختران آفتاب در سال گذشته، گزارشی از روند برگزاری این جشنواره و اهدای جوایز برگزیدگان آن ارائه کرد.

وی همچنین با اشاره به برگزاری مراسم روز دختر با عنوان «بهترین دختر دنیا» در حرم مطهر حضرت معصومه(س) گفت: بحمدالله حضور پرشور دختران دانش آموز در این محفل معنوی علیرغم تلاقی با ایام امتحانی، خط بطلانی بر تلاش های شوم دشمنان کشید که مرتب القاء می کنند دختران ما علاقه ای به دین و مذهب ندارند.

همچنین حجت الاسلام مهدی احمدی معاون فرهنگی حرم مطهر حضرت معصومه(س)، وجود دو ظرفیت مهم آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه(س) و آموزش و پرورش استان را فرصتی ارزشمند برای اجرای مناسبت ترین برنامه ها ویژه نوجوانان و تقابل با دسیسه های شوم استکبار جهانی دانست.

در این آیین، رابعه امامی رضوی مشاور امور زنان وزارت آموزش و پرورش توضیحاتی پیرامون نخستین جشنواره ملی «بهیندخت» و دو کتاب «هویت دختران» و «سبک زندگی دخترانه» از تازه های نشر امور زنان وزارت، بیان کرد.

مشاور وزیر در امور زنان وزارت آموزش و پرورش در حاشیه این مراسم ضمن تبریک فرا رسیدن میلاد باسعادت حضرت معصومه (س) و روز دختر گفت: امروز به همین مناسبت از پوستر جشنواره ملی بهیندخت برای دانش آموزان دختر کلیه مقاطع سراسر کشور ، مدارس خارج از کشور و دانشجو معلمان و همچنین در بحث توان افزایی، دو کتاب با عنوان "هویت دخترانه" و "سبک زندگی دخترانه" رونمایی شد که در این دو کتاب دختران با هویت خود و سبک شیوه زندگی آشنا می‌شوند.

وی با اشاره به این که مهلت ارسال آثار به جشنواره ملی بهیندخت ۳۱ مرداد ماه ۱۴۰۲ می‌باشد، افزود: از همه دختران عزیز که دارای استعدادهای ویژه در حوزه‌های مختلف هستند برای شرکت در این جشنواره دعوت به عمل می‌آوریم.

در پایان با حضور مسئولان حاضر، جمعی از دانش آموزان و نماینده ای از انجمن اولیا و مربیان وزارت آموزش و پرورش، از پوستر نخستین جشنواره ملی بهیندخت و دو کتاب فوق رونمایی شد.

..

مدیر حوزه علمیه کردستان:

حوزه علمیه و آموزش و پرورش مکمل یکدیگر هستند

تجديد ميثاق وزير آموزش و پرورش با آرمان هاي بنيانگذار انقلاب اسلامي و شهدا

مشاور وزیر و دبیر ستاد همکاری حوزه های علمیه و آموزش و پرورش:

جهت دهی فرهنگی به جوانان و نوجوانان باید برگرفته از کلام قرآن باشد

با حضور مشاور وزیر آموزش و پرورش

نشست کمیته همکاریهای استان کردستان آغاز شد +عکس

دبیر ستاد همکاری‌ها اعلام کرد

مصوبه خدمت وظیفه روحانیون در آموزش و پرورش ابلاغ شد

دومین نشست هم‌اندیشی ائمه‌جمعه و مدیران مناطق آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران

حجت الاسلام والمسلمین مردان‌پور خبرداد:

انجام ۹۳۴ هزار و ۵۴۱ فعالیت توسط مبلغین طرح امین در سال گذشته

حجت الاسلام والمسلمین ملکی:

طلاب طرح امین باید سرآمد باشند

علیرضا رحیمی:

آینده جامعه با طرح امین روشن است

تصاویر/ آیین اختتامیه مدارس امین حوزه علمیه قم

به مناسبت سالروزعروج ملکوتی پیرجماران

جرعه نوشی از مکتب انسان سازامام خمینی "ره"

نایب رئیس کمیته همکاریهای شهرستان های استان تهران:

اجرای طرح شمیم راهی موثر جهت کاهش آسیب‌های اجتماعی

معاون سازماندهی و سخنگوی شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه کشور؛

«ابتکارات و خلاقیت معلمان» رشد و تعالی را در مدارس رقم می‌زند

تبریک آیت الله اعرافی به وزیر جدید آموزش و پرورش

فراخوان ثبت نام طرح امین استان قم آغاز شد