Print
Zoom In
Zoom Out

عرب خراسانی خبر داد:

نشست کمیته همکاریهای استان سمنان برگزار می‌شود

شناسه مطلب: 24188
زمان انتشار: يكشنبه 31 اردیبهشت 1402 ساعت 09:03

معاون فرهنگی و پرورشی آموزش و پرورش استان سمنان از برگزاری نشست کمیته همکاریهای حوزه و آموزش و پرورش استان سمنان با حضور نماینده ولی فقیه و دبیرستاد همکاریها خبر داد.

علی اکبر عرب خراسانی، معاون فرهنگی و پرورشی آموزش و پرورش استان سمنان در گفت وگو با پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها با اعلام این خبر اظهار کرد: نشست کمیته همکاریهای حوزه های علمیه و وزارت آموزش و پرورش روز دوشنبه با حضور حجت‌الاسلام حمید نیکزاد مشاور وزیر و دبیرستاد همکاریها در اردوگاه شهید صدوقی(جنب چشم علی دامغان) برگزار می شود.

وی افزود:حجت الاسلام والمسلمین مطیعی نماینده ولی فقیه در استان به عنوان رئیس کمیته و عادل  خالقی مدیرکل و نائب رئیس کمیته همکاری حوزه و آموزش و پرورش و با حضور ائمه جمعه سراسر استان و رؤسای آموزش و پرورش شهرستانها و مناطق به عنوان اعضا در این نشست حضورخواهند داشت  .

عرب خراسانی ادامه داد: محوریت جلسه با بررسی چالش ها وآسیب های طرح ها وتقویت آنها و تبیین سیاست های کمیته همکاریهای حوزهای علمیه وآموزش وپرورش در استان خواهد بود.

معاون فرهنگی و پرورشی آموزش و پرورش سمنان با بیان اینکه در این استان قریب به 1200 مدرسه در قالب 11 منطقه آموزشی وجود دارد بیان داشت: هم اکنون 315 طلبه طرح امین و 14 سرباز معلم در سیستم آموزش و پرورش استان مشغول به فعالیت هستند که تعداد طلاب مدارس طرح امین بیشتر از حد میانگین استانی است.

وی طرح امین را از طرح های موفق و اثرگذار آموزش وپرورش و حوزه های علمیه دانست و افزود: تاکنون بیش از 80درصد از مفادتفاهم نامه همکاری بین حوزه و آموزش و پرورش را عملیاتی کرده ایم و آن مقداری هم که مانده یا زمان انجامش فرانرسیده یا از سوی ستاد ابلاغ نشده است.

 

مدیر حوزه علمیه کردستان:

حوزه علمیه و آموزش و پرورش مکمل یکدیگر هستند

تجديد ميثاق وزير آموزش و پرورش با آرمان هاي بنيانگذار انقلاب اسلامي و شهدا

مشاور وزیر و دبیر ستاد همکاری حوزه های علمیه و آموزش و پرورش:

جهت دهی فرهنگی به جوانان و نوجوانان باید برگرفته از کلام قرآن باشد

با حضور مشاور وزیر آموزش و پرورش

نشست کمیته همکاریهای استان کردستان آغاز شد +عکس

دبیر ستاد همکاری‌ها اعلام کرد

مصوبه خدمت وظیفه روحانیون در آموزش و پرورش ابلاغ شد

دومین نشست هم‌اندیشی ائمه‌جمعه و مدیران مناطق آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران

حجت الاسلام والمسلمین مردان‌پور خبرداد:

انجام ۹۳۴ هزار و ۵۴۱ فعالیت توسط مبلغین طرح امین در سال گذشته

حجت الاسلام والمسلمین ملکی:

طلاب طرح امین باید سرآمد باشند

علیرضا رحیمی:

آینده جامعه با طرح امین روشن است

تصاویر/ آیین اختتامیه مدارس امین حوزه علمیه قم

به مناسبت سالروزعروج ملکوتی پیرجماران

جرعه نوشی از مکتب انسان سازامام خمینی "ره"

شماره (۶4) بولتن خبری ستاد همکاریها در آیینه رسانه ها منتشر شد

نایب رئیس کمیته همکاریهای شهرستان های استان تهران:

اجرای طرح شمیم راهی موثر جهت کاهش آسیب‌های اجتماعی

معاون سازماندهی و سخنگوی شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه کشور؛

«ابتکارات و خلاقیت معلمان» رشد و تعالی را در مدارس رقم می‌زند

تبریک آیت الله اعرافی به وزیر جدید آموزش و پرورش