Print
Zoom In
Zoom Out

قدردانی از معلمین طلبه و اساتید تربیتی در شوش

شناسه مطلب: 24169
زمان انتشار: شنبه 16 اردیبهشت 1402 ساعت 12:33

مراسم قدردانی از اساتید تربیتی و مربیان طلبه مجموعه فرهنگی دختران آفتاب _ دختران حاج قاسم به میزبانی دفتر امام جمعه شوش برگزار شد.

 

 

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، به مناسبت بزرگداشت مقام معلم از مربیان طلبه و اساتید تربیتی امروز با حضور امام جمعه شوش، روسای ادارات تبلیغات اسلامی و آموزش و پرورش در دفتر امام جمعه تقدیر و تشکر شد.

در این مراسم، حجت علیزاده، امام جمعه شوش گفت: بهانه برای انجام ندادن کار بسیار است و اگر در زمانی که آژیر خطر به صدا در می آید، کار انجام نشود، فقط افسوسش برای انسان باقی می ماند.

امام جمعه شوش ادامه داد: به شکرانه الهی شما در این شرایط، کار و فعالیت را به دست گرفته اید و این کار پرثمر و پر اثر را به خوبی پیش می برید.

وی به دیدار اعضای خبرگان رهبری با رهبر معظم انقلاب در سال ۹۵ اشاره کرد و افزود: رهبر انقلاب فرمودند برخی فکر می کنند بزرگ‌ترین جنگی که دشمن با ما دارد جنگ اقتصادی است، در حالی که بزرگ‌ترین جنگ دشمن با ما جنگ روایتگری است که در آشوب ها و فتنه ها به خوبی مشهود بود.

حجت الاسلام علیزاده بیان کرد: براساس همین جنگ روایتگری، افرادی گزاره های ناصحیح را روایت می کنند، نتیجه آن آشوب و فتنه هایی بود که صورت گرفت. چنانکه افراد متنبه شده در اعترافات خود بیان می کنند که ما بر اساس همین روایت ها عمل کردیم و آگاهی از واقعیت امر نداشتیم.

وی به روندی که دشمن در استعمار و تسخیر کشورها داشت، اشاره کرد و افزود: در جنگ جهانی اول دشمن با تجهیزات نظامی خود وارد می شد و یک کشور را تسخیر می کرد. در جنگ جهانی دوم دشمن متوجه شد که باید از طریق یک حکومت دست نشانده از طریق افراد همان کشور کار را ادامه دهد تا هر آنچه را بخواهد از اموال آن کشور مصادره کند.

امام جمعه شوش گفت: پس از پیروزی انقلاب اسلامی و بیداری که صورت گرفت، دشمن متوجه شد که باید فکر دیگری بیندیشد، چون همین بیداری قطعا در دیگر کشورها صورت خواهد گرفت. لذا به فکر استعمار فرا نو افتاد.

حجت الاسلام علیزاده در تبیین استعمار فرا نو عنوان کرد: دشمن در این استعمار به گونه ای روی فکر مسئول و افراد یک کشور کار می کند که بر اساس خواسته های آنها عمل می شود.

وی خطاب به طلاب تأکید کرد: بر روی منظومه و مباحث فکری رهبر انقلاب بیشتر مباحثه و تبادل فکر داشته باشید و تا می توانید با فکر و دیدگاه ایشان بیشتر آشنا شوید که سر بزنگاه و به موقعه کار فرهنگی صورت گیرد.

در پایان از طرف اداره تبلیغات اسلامی و امام جمعه شوش هدایایی به اساتید و مربیان اهدا شد.



به همت مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی

 فضلا و کارشناسان حوزوی در میان دانش اموزان برای پاسخ به سئوالات گوناگون

نماهنگ روز استکبار ستیزی

روایت رهبرمعظم  انقلاب از تسخیر لانه جاسوسی

گزارش

 مدرسه امام حسین(ع) همدان؛ الگویی موفق در تربیت نسلی متعهد و با نشاط

توسط مؤسسه دارالزهراء (سلام الله علیها)

اجرای درسنامه‌های فاطمیه در بیش از ۵۰ مدرسه قم

مدیر حوزه علمیه خراسان

تحول در آموزش و پرورش به آینده کشور گره خورده است

دیداردبیر جدید ستاد همکاریها با مدیر حوزه علمیه خراسان

تصاویر/ اردوی شبی در حوزه علمیه ویژه دانش آموزان سلماس

درمشهد برگزارشد

دوره جامع و مهارتی «تربیت مبلغان کودک و نوجوان»

برگزاری گفتمان دینی با موضوع حجاب و عفاف در مدارس ایرانشهر

یادداشت/ کریم دلفانی؛

سهم حوزه علمیه از سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در دولت اسناد محور چهاردهم

گزارش

تربیت دینی و اجتماعی پایدار با اجرای طرح سه میم

اپلیکیشن قطار قرآنی

آموزش مفاهیم دینی به زبان کودکانه با فناوری تعاملی

به همت مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی

 فضلا و کارشناسان حوزوی در میان دانش اموزان برای پاسخ به سئوالات گوناگون

نماینده ولی فقیه در استان یزد

آموزش و پرورش نیازمند بازگشت به سه اصل بنیادین تدیّن، تفکر و تعقل است

دوره تربیت مربی کودک و نوجوان ویژه مبلغین و روحانیون شهرستان دلگان

نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی:

آموزش و پرورش زمینه‌ ساز انتقال مفاهیم اخلاقی و قرآنی باشد

مدیر حوزه علمیه گیلان

ارتباط مؤثر حوزه و آموزش و پرورش موجب ارتقای معنویت نوجوانان می شود