Print
Zoom In
Zoom Out

مدیر مدرسه علمیه سفیران هدایت خورموج

برگزاری دورهمی نخبگانی دانش آموزان دشتی در حوزه علمیه

شناسه مطلب: 24158
زمان انتشار: دوشنبه 11 اردیبهشت 1402 ساعت 10:01

مدیر مدرسه علمیه سفیران هدایت خورموج از برگزاری دورهمی نخبگانی دانش آموزان شهرستان دشتی در این مدرسه علمیه خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، حجت الاسلام مهدی طاهری مدیر مدرسه علمیه سفیران هدایت خورموج در گفت‌وگویی از برگزاری دورهمی نخبگانی دانش آموزان شهرستان دشتی در این مدرسه علمیه خبر داد و گفت: این برنامه طی دو روز و با حضور ۱۲۰ نفر از دانش آموزان شهرستان در مدرسه علمیه سفیران هدایت برگزار شد.

وی افزود: در مرحله اول کار شناسایی نخبگان با همکاری آموزش و پرورش شهرستان و نیز مدارس انجام شد و در این راستا با مدیران مدارس به چهره به چهره نشست هایی برگزار شد و توانستیم از این طریق نخبگان را جذب کنیم.

مدیر مدرسه علمیه سفیران هدایت خورموج با اشاره به اهداف برگزاری این برنامه اظهار داشت: با توجه به تخریب ها و هجمه های گسترده دشمن در فضای مجازی نسبت به روحانیون و حوزه های علمیه و تلاش آنان برای انحراف اذهان عمومی به ویژه در قشر نوجوان و جوان، تصمیم گرفته شد این دورهمی با هدف جهاد تبیین و روشنگری بهتر بین این نسل برگزار شود.

حجت الاسلام طاهری انس بیشتر دانش آموزان با طلاب و ایجاد رفاقت و دوستی را از دیگر اهداف این دورهمی برشمرد و افزود: بازدید از فضای مدرسه علمیه، برگزاری برنامه های ورزشی مشترک به طلاب و دانش آموزان، بازدید از کارگاه تولید لباس های رزمی، برگزاری جلسات پرسش و پاسخ، بازدید از نمایشگاه کتاب و نمایشگاه عکس، کاردکردهای علما و شهدای روحانی و برگزاری حلقه های علمی از برنامه های این دورهمی بود.

وی با بیان اینکه در این دورهمی دو روزه از توانمندی روحانیون بومی شهرستان و نیز روحانیون بومی ساکن قم استفاده شد گفت: علاوه بر این حجت الاسلام پاشاپور از مبلغین موفق کشوری نیز در این دوره حاضر بود.

مدیر مدرسه علمیه سفیران هدایت خورموج همچنین از برگزاری کارگاه مهارت افزایی ارتباط موثر خبر داد و گفت: این دوره در آینده نزدیک ویژه روحانیون شهرستان دشتی برگزار خواهد شد.



معاون وزیرآموزش و پرورش دردیداربا آیات حسینی بوشهری واعرافی

استعدادهای برتر باید در مسیر حل مسائل راهبردی کشور قرارگیرند/ به دنبال تربیت نخبه‌ای هستیم عمیق بیندیشد و متعهدانه عمل کند

امام جمعه همدان:

مبلغ طرح امینی موفق است که ملجا همه دانش‌آموزان باشد

ما ملت امام حسینیم

امیدبخشی در دل مستضعفان از آثار توجه به ماه محرم است

به کدامین گناه!

پاسخ به چند سئوال دانش اموزی

چرا خدا رژیم صهیونیستی را گرفتار عذاب نمی‌کند

ره آورد مقاومت

اجابت آه و اشک کودکان یتیم غزه!

در پی شهاد سردارکاظمی

تسلیت مدیر حوزه های علمیه به وزیر آموزش و پرورش

کارشناس حوزوی تعلیم و تربیت بیان کرد

توصیه هایی برای تربیت فرزندان شجاع و سلحشور در شرایط جنگی

مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان:

تقویت همکاری‌ حوزه‌علمیه و آموزش وپرورش یک ضرورت است

دیدارمسئولان مدارس علوم و معارف اسلامی با مدیرکل آموزش‌وپرورش زنجان

با حضور معاون وزیر آموزش و پرورش؛

هفدهمین مدرسه خیرساز آیت‌الله نورمفیدی افتتاح شد

غدیر؛ بزرگترين عيد خدا

فیلم

نشست مدیر حوزه‌ علمیه خراسان با رابطین طلاب شاغل در آموزش و پرورش

فیلم/ همایش تخصصی طلاب وظیفه آموزش و پرورش خراسان رضوی

قابل توجه فرهنگیان و دانش اموزان

مسابقه کتابخوانی «از غدیر تا ظهور» برگزار می‌شود

مشاور وزیر آموزش و پرورش:

نقش‌آفرینی طلاب در سنگر تعلیم و تربیت قابل تقدیر است

نیم نگاهی به کتاب «تعلیم و تربیت در نهج‌البلاغه»