Print
Zoom In
Zoom Out

معاون تبلیغ حوزه علمیه قم:

طلاب فعال در طرح امین به شکل پیوسته در مدارس حاضر هستند

شناسه مطلب: 24157
زمان انتشار: دوشنبه 11 اردیبهشت 1402 ساعت 09:37

معاون تبلیغ حوزه علمیه قم به تشریح فعالیت های طرح امین در مدارس قم پرداخت.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، حجت الاسلام والمسلمین مردان پور معاون تبلیغ حوزه علمیه قم در حاشیه بازدید آیت الله اعرافی از نمایشگاه دستاوردهای طرح امین در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه گفت: به شکل کلی هشت فعالیت در حوزه آموزش و پرورش در طرح امین صورت گرفته است.

وی افزود: شبکه سازی تبلیغ دانش آموزی اولین وظیفه ما بود. در همین راست دستگاه هایی که در این زمینه فعالیت می کردند شناسایی کردیم و ۱۶ مجموعه فعال در عرصه دانش آموزی را در قالب کمیته دانش آموزی شکل دادیم.

معاون تبلیغ حوزه علمیه قم بیان کرد: قرار شد که اعزام ها در آموزش و پرورش از این درگاه انجام شود. شناسایی و جذب طلاب و آموزش و حمایت های محتوایی از این فعالان در این مرکز انجام می شود.

وی گفت: پس از فراخوان اولیه ۳هزار طلبه ثبت نام کردند که یک سوم از مصاحبه شوندگان پذیرفته نشدند . پس از پذیرش دوره کوتاه مدت حضوری و غیر حضوری ویژه این گروه پذیرفته شده برگزار شد.

وی افزود: در دوره ای که در مهارت خانه طلاب برگزار شد، داوطلبان در یک دوره ۲۰۴ ساعته شرکت کردند و سپس ۱۹ عنوان را به شکل حضوری برای این افراد برگزار کردیم که خروجی آن اعزام و استقرار در مدرسه بود. پس از آن نظارت و ارزیابی یک گروه ۴۰ نفر خواهر و برادر در این دوره توجیهی شرکت کردند.

حجت‌الاسلام والمسلمین مردان پور یادآورشد: از بین ۹۰۰ مبلّغ بیش از ۶۰۰ مبلّغ ارزیابی حضوری شدند. در کنار ارزیابی حضوری، در آموزش و پرورش نیز ارزیابی از سوی مدیران انجام شده است. همچنین یک ارزیابی دیگر توسط مجموعه رصد انجام شد و خروجی آن را نیز به ما دادند که از بیش از ۸۹ درصد از مبلغین ما فعالیت خوب داشتند.

وی گفت: یک کار دخترانه ویژه در قم انجام شد که در بخش عفاف و حجاب صورت گرفت. طرح شبکه حافظان نور ویژه حجاب با دو محور محله و مدرسه دنبال شد که در این راستا با استفاده از دانش آموزانی که کنشگر این حوزه هستند کمیت حجاب و عفاف را شکل دادند و خروجی آن این شد که بیش از ۱۳۰۰ نفر از دانش آموزانی که علاقه مند به چادر شدند، ولی توان خرید چادر نداشتند از مسیر خیرین برای آنها چادر تهیه شد.

معاون تبلیغ حوزه علمیه قم یادآورشد: غالب مبلغان به شکل کامل و دائم در مدرسه هستند و بخشی از مبلغین نیز خارج از مدرسه ارتباطات خود را با دانش آموزان حفظ می کنند.

انتهای پیام



حوزه علمیه، پیشرو درنوآوریهای تربیتی

اپلیکیشن «الفبای مهربانی» کاری ازدفترتبلیغات اسلامی

نماینده ولی فقیه در استان زنجان:

توانمندسازی معلمان و طلاب؛ کلید افزایش اثرگذاری در مدارس و حوزه‌ها است

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب

مدرسه مؤثرترین خاستگاه انتقال ارزش‌ها، باورها و هویت ملی است

مشاوروزیرآموزش و پرورش

تربیت نسل آینده‌ساز، نیازمند بهره‌گیری از گنجینه‌ی معارفی  حوزه علمیه است.

تاجدارفردوس در بیان پیامبر رحمت

بهشت از زيبائى چهره فاطمه سلام الله علیها روشن شده است

 ظرفیت تبلیغی و تربیتی حوزه علمیه آستانه‌اشرفیه برای آموزش و پرورش

نماینده ولی فقیه در استان قزوین:

با همکاری مرکز پاسخگویی به سوالات شرعی حضور روحانیون و مبلغین در مدارس  افزایش می یابد

گسترش خدمات تبلیغی در مدارس استثنایی مشهد/ پنج‌ هزار دانش‌آموز توان‌یاب در پوشش طرح امین

تصاویر/ دوره توانمندسازی طلاب فعال در آموزش و پرورش (معلم تمدن‌ساز)

تصاویر/ دیدار مدیر کل آموزش و پرورش استان قم به همراه معاونین و مشاوران با آیت‌الله اعرافی

مدیرحوزه‌های علمیه در دیدار مسئولان آموزش و پرورش قم مطرح کرد:

شناخت نسل‌های جدید؛ چالشی جدی برای نظام تربیتی / اگر با تحولات منفعلانه برخورد شود موج‌های بیرونی آینده تربیت دینی را شکل خواهند داد

مدیر کل آموزش و پرورش استان قم مطرح کرد:

تعامل با حوزه‌های علمیه و اجرای طرح‌های نوین

وزیر آموزش و پرورش

طرح امین ظرفیت ارزشمند تربیت دینی در مدارس کشور است

تعامل اثربخش حوزه و آموزش‌وپرورش، مسیر تربیت نسل تمدنی را هموار می‌کند

تصاویر / اولین اجلاسیه مدارس امین حوزه علمیه خراسان با حضور وزیر آموزش و پرورش و دبیر ستاد همکاریها

وزیر آموزش و پرورش در اولین اجلاسیه مدارس امین حوزه علمیه خراسان

حضور طلاب طرح امین شتاب‌دهنده تحول تربیتی است/ طرح امین نباید مغفول بماند

مشاور وزیر و دبیر ستاد همکاریها

تربیت نسل مؤمن در گرو نقش‌آفرینی روحانیِ مدرسه است