Print
Zoom In
Zoom Out

از سوی مسئول واحد کودک و نوجوان حرم اعلام شد؛

برنامه‌های آستان مقدس قم برای نوجوانان و کودکان در ماه مبارک رمضان

شناسه مطلب: 24120
زمان انتشار: پنجشنبه 10 فروردین 1402 ساعت 03:35

برپایی نمایشگاهی در صحن پیامبر اعظم(ص)، تولید کلیپ‌های «ماجراهای آقا شادمان»، اجرای پویش «من قرآن می‌خوانم»، نمایشگاه «جنگی که بود جنگی که هست» و «یک فنجان نوجوانی» از جمله برنامه‌های واحد کودک و نوجوان برای نوروز و ماه مبارک رمضان است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، به همت واحد کودک و نوجوان حرم مطهر بانوی کرامت ویژه برنامه های کودکان و نوجوانان فاطمی در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان در حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها برگزار می شود.

حجت الاسلام جعفری در این باره با اشاره به برنامه ها گفت: ویژه برنامه «یک فنجان نوجوانی» در رواق علامه مجلسی با محوریت برنامه‌های گفت‌وگوی صمیمی کارشناسان با نوجوانان فاطمی، چالش روز نوجوان، یک دقیقه مطالعه، مسابقات متنوع، تبلیغ چهره به چهره، حرم‌شناسی و شخصیت‌شناسی حضرت معصومه علیهاالسلام از سوم فرودین الی یکم اردیبهشت از ساعت ۱۵ الی ۱۸ و ۲۰ الی ۲۳ در خدمت نوجوانان است.

مسئول واحد کودک و نوجوان حرم بانوی کرامت خاطر نشان کرد: در بخش مرکز نوجوانان فاطمی برنامه و نمایشگاه «جنگی که بود، جنگی که هست» شامل غرفه های پل معلق، تونل کشی، جنگی که هست، جنگ ترکیبی ویژه نوجوانان پسر ۱۱ تا ۱۸ سال همه روزه از سوم فرودین تا یکم اردیبهشت از ساعت ۲۰ الی ۲۴ در صحن پیامبر اعظم(ص) برگزار می‌شود.

وی تاکید کرد: شرکت در پویش «من قرآن می خوانم» با ضبط قرآن خوانی نوجوانان و ارسال آن به بخش نوجوانان فاطمی و پخش کلیپ های منتخب از صدا و سیما از دیگر برنامه های بخش نوجوانان فاطمی در این ایام مبارک است.

جعفری در ادامه با اشاره به فعالیت این واحد در بخش کودک نیز یادآور شد: میزبانی از مخاطبان در نمایشگاه رمضان هر روزه از ساعت ۲۰ تا ۲۴ در صحن پیامبراعظم(ص) انجام می‌شود و تولید کلیپ‌های مجازی با عنوان ماجراهای آقا شادمان در ۱۵ قسمت در ماه مبارک با محوریت ارائه محتواهای معارفی به کودکان فاطمی که در کانال کودکان فاطمی منتشر می‌شود از جمله فعالیت‌های این بخش است.

 



مشاوروزیرآموزش و پرورش

تربیت نسل آینده‌ساز، نیازمند بهره‌گیری از گنجینه‌ی معارفی  حوزه علمیه است.

درنشست دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش با مدیرجامعه‌الزهرا (س) بررسی شد

ظرفیت های تعلیم و تربیتی جامعه‌الزهرا (س) در همکاری با آموزش و پرورش

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب

مدرسه مؤثرترین خاستگاه انتقال ارزش‌ها، باورها و هویت ملی است

مشاوروزیرآموزش و پرورش

تربیت نسل آینده‌ساز، نیازمند بهره‌گیری از گنجینه‌ی معارفی  حوزه علمیه است.

تاجدارفردوس در بیان پیامبر رحمت

بهشت از زيبائى چهره فاطمه سلام الله علیها روشن شده است

 ظرفیت تبلیغی و تربیتی حوزه علمیه آستانه‌اشرفیه برای آموزش و پرورش

نماینده ولی فقیه در استان قزوین:

با همکاری مرکز پاسخگویی به سوالات شرعی حضور روحانیون و مبلغین در مدارس  افزایش می یابد

گسترش خدمات تبلیغی در مدارس استثنایی مشهد/ پنج‌ هزار دانش‌آموز توان‌یاب در پوشش طرح امین

تصاویر/ دوره توانمندسازی طلاب فعال در آموزش و پرورش (معلم تمدن‌ساز)

تصاویر/ دیدار مدیر کل آموزش و پرورش استان قم به همراه معاونین و مشاوران با آیت‌الله اعرافی

مدیرحوزه‌های علمیه در دیدار مسئولان آموزش و پرورش قم مطرح کرد:

شناخت نسل‌های جدید؛ چالشی جدی برای نظام تربیتی / اگر با تحولات منفعلانه برخورد شود موج‌های بیرونی آینده تربیت دینی را شکل خواهند داد

مدیر کل آموزش و پرورش استان قم مطرح کرد:

تعامل با حوزه‌های علمیه و اجرای طرح‌های نوین

وزیر آموزش و پرورش

طرح امین ظرفیت ارزشمند تربیت دینی در مدارس کشور است

تعامل اثربخش حوزه و آموزش‌وپرورش، مسیر تربیت نسل تمدنی را هموار می‌کند

تصاویر / اولین اجلاسیه مدارس امین حوزه علمیه خراسان با حضور وزیر آموزش و پرورش و دبیر ستاد همکاریها

وزیر آموزش و پرورش در اولین اجلاسیه مدارس امین حوزه علمیه خراسان

حضور طلاب طرح امین شتاب‌دهنده تحول تربیتی است/ طرح امین نباید مغفول بماند

مشاور وزیر و دبیر ستاد همکاریها

تربیت نسل مؤمن در گرو نقش‌آفرینی روحانیِ مدرسه است