Print
Zoom In
Zoom Out

معاون امور استان های ستاد همکاریها:

بازگشت به سبک زندگی اسلامی تنها راه نجات از آسیب های جامعه است

شناسه مطلب: 14085
زمان انتشار: شنبه 13 اسفند 1401 ساعت 13:15

معاون امور استان های ستاد همکاریها گفت: در روزگاری که جامعه اسلامی ایران از هر سو با هجمه هایی مواجه است، بازگشت به سبک زندگی اسلامی تنها راه نجات از آسیب های جامعه است

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، حجت الاسلام حسین درودی، معاون امور استان های ستاد همکاریها در نشست کمیته همکاریهای بهارستان(دو) در سخنانی اظهارکرد:تنها راه نجات از آسیب های غیر قابل جبران آن بازگشت به سبک زندگی اسلامی و انسانی است. 

وی پیرامون علت دوران طلایی دهه شصت را فعال بودن امور تربیتی دانست و افزود: قرآن به سبب حال و هوای پیروزی انقلاب و نیز فضای دفاع مقدس از مهجوریت بیرون آمده، زیرا غنای روحی روانی مردم غیور و هم چنین رزمندگان انقلابی از ارتباط با ملائکه محافظ قرآن تأمین می گردید و با قرائت عاشقانه و عمل خالصانه به آن؛ بر دشمنان و شیاطین حامی آنها و نیز تجهیزات مدرن جهانی آنان فائق آمدند که نمونه آن سبک زندگی قرآنی فرمانده شهید محسن وزوایی، رتبه برتر رشته شیمی دانشگاه شریف می باشد که لازم است الگوی افکاری و رفتاری هر فرهنگی در مدارس باشد.

 

این کارشناس مسائل تعلیم و تربیت در ادامه به صفحه 13 بیانیه گام دوم انقلاب اشاره کرد و گفت: علت محاسبه غلط دشمنان در اغتشاشات اخیر به فرمایش رهبر معظم انقلاب این بود که تصور می کردند کودک معصوم باطنی نوجوانان و جوانان با دروغ پردازی و تحریفات و ظلم های بی رحمانه مدفون و محو می‌گردد.

حجت الاسلام درودی در پایان به علت پایه و بنیان بودن ساحت اعتقادی و عبادی و اخلاقی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش پرداخت و افزود: حکمت مقدم بودن آنرا تقدم روح ماندگار دانش آموز بر جسم و جسد ناپایدار در آیات قرآن معرفی کرد.

وی بیان کرد: ما در زیست تحصیلی متربیان اگر با دوگانه پوشی روح و بدن در خلقت انسان برنامه ریزی داشته باشیم؛ تحت هیچ عنوانی دانش آموزان از آموزه های دینی و شعارهای انقلاب اسلامی دلزده نخواهند شد و لکن با دوگانه سایشی در سیاست های جهان سرمایه داری که یکی از دستاوردهای آن فاجعه مجوز قانونی هم جنس گرایی در غرب است که به وضوح مشاهده می کنیم گویش و پوشش و مویش دانش آموزان ما در مدارس و کف جامعه در اختیار فتنه سازی آنها قرار گرفته است که تنها راه نجات از آسیب های غیر قابل جبران آن بازگشت به سبک زندگی اسلامی و انسانی است. 



معاون تبلیغ حوزه علمیه اصفهان خبر داد

فعالیت یکهزار روحانی طرح امین در اصفهان

گزارش تصویری

طلاب مدرسه علمیه ولی عصر(عج)‌اهواز در میان دانش آموزان در ایام فاطمیه

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب

مدرسه مؤثرترین خاستگاه انتقال ارزش‌ها، باورها و هویت ملی است

مشاوروزیرآموزش و پرورش

تربیت نسل آینده‌ساز، نیازمند بهره‌گیری از گنجینه‌ی معارفی  حوزه علمیه است.

تاجدارفردوس در بیان پیامبر رحمت

بهشت از زيبائى چهره فاطمه سلام الله علیها روشن شده است

 ظرفیت تبلیغی و تربیتی حوزه علمیه آستانه‌اشرفیه برای آموزش و پرورش

نماینده ولی فقیه در استان قزوین:

با همکاری مرکز پاسخگویی به سوالات شرعی حضور روحانیون و مبلغین در مدارس  افزایش می یابد

گسترش خدمات تبلیغی در مدارس استثنایی مشهد/ پنج‌ هزار دانش‌آموز توان‌یاب در پوشش طرح امین

تصاویر/ دوره توانمندسازی طلاب فعال در آموزش و پرورش (معلم تمدن‌ساز)

تصاویر/ دیدار مدیر کل آموزش و پرورش استان قم به همراه معاونین و مشاوران با آیت‌الله اعرافی

مدیرحوزه‌های علمیه در دیدار مسئولان آموزش و پرورش قم مطرح کرد:

شناخت نسل‌های جدید؛ چالشی جدی برای نظام تربیتی / اگر با تحولات منفعلانه برخورد شود موج‌های بیرونی آینده تربیت دینی را شکل خواهند داد

مدیر کل آموزش و پرورش استان قم مطرح کرد:

تعامل با حوزه‌های علمیه و اجرای طرح‌های نوین

وزیر آموزش و پرورش

طرح امین ظرفیت ارزشمند تربیت دینی در مدارس کشور است

تعامل اثربخش حوزه و آموزش‌وپرورش، مسیر تربیت نسل تمدنی را هموار می‌کند

تصاویر / اولین اجلاسیه مدارس امین حوزه علمیه خراسان با حضور وزیر آموزش و پرورش و دبیر ستاد همکاریها

وزیر آموزش و پرورش در اولین اجلاسیه مدارس امین حوزه علمیه خراسان

حضور طلاب طرح امین شتاب‌دهنده تحول تربیتی است/ طرح امین نباید مغفول بماند

مشاور وزیر و دبیر ستاد همکاریها

تربیت نسل مؤمن در گرو نقش‌آفرینی روحانیِ مدرسه است