Print
Zoom In
Zoom Out

نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی:

مبلغان طرح امین، دانش آموزان را با معارف مهدی آشنا کنند

شناسه مطلب: 14074
زمان انتشار: سه شنبه 09 اسفند 1401 ساعت 12:03

نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی خواستار تببین معارف مهدوی برای دانش آموزان توسط طلاب طرح امین شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، حجت الاسلام والمسلمین سید علیرضا عبادی، نماینده ولی فقیه در خراسان‌جنوبی، در دیدار با اعضای ستاد گرامیداشت جشن‌های نیمه شعبان و طلاب و مبلغان در استان اظهار کرد: پیام انتظار نیمه شعبان «ما می‌توانیم» است و حرکت مردم باید بر محتوای خروج از استضعاف و هجرت از طاغوت‌پرستی به خداپرستی باشد.

وی با اشاره به روز جهانی مستضعفین، تصریح کرد: این ابهام هنوز برطرف نشده که این روز مستضعفینی که گفته می‌شود یک مضاف دارد که محذوف است؛ خود مستضعف بودن هرگز افتخار نیست بلکه ننگ است چون یک نوع ظلم‌پذیری است بنابراین باید روز نجات مستضعفین گفته شود.

حجت الاسلام والمسلمین عبادی افزود: خداوند در آیات ۹۷ و ۹۸و ۹۹ سوره نساء می‌فرماید: «آنان که فرشتگان، جانشان را در حالی که ظالم به خود بوده‌اند می‌گیرند، از آنها پرسند که در چه کار بودید؟ پاسخ دهند که ما در روی زمین مردمی ضعیف و ناتوان بودیم. فرشتگان گویند: آیا زمین خدا پهناور نبود که در آن هجرت کنید؟! و مأوای ایشان جهنم است و آن بد جایگاه بازگشتی است. مگر آن گروه از مردان و زنان و کودکان که ناتوان بودند و گریز و چاره‌ای برایشان میسّر نبود و راهی (به نجات خود) نمی‌یافتند. آنها امیدوار به عفو و بخشش خدا باشند، که خدا گناهشان را می‌بخشد و خدا بخشنده و آمرزنده است».

نماینده ولی فقیه در خراسان‌جنوبی بیان کرد: هیچ مسئله‌ای اهم از این نیست چراکه همه آنچه که می‌بینیم کار خود ماست. اگر دچار مشکل و نارضایتی شدیم عامل آن خودمان هستیم که حرف، موضع، فریاد یا سکوت ما برای چه بوده است.

وی با تأکید بر اینکه انتظار فرج، طرح و برنامه و نظم و پیگیری و عمل می‌خواهد، یادآور شد: مسئله انتظار محدود به زمان خاصی نیست بلکه این امر برای انجام اوامر الهی و پیروی از اولیای الهی همیشه باید فعال و در صحنه باشد و اگر زمانی نباشد قطعاً ترک فعلی صورت گرفته است مانند دوران صدر اسلام که خاندان پیامبر بعد از سقیفه بنی‌ساعده در مدینه امنیت نداشتند.

حجت الاسلام والمسلمین عبادی با اشاره به اینکه خداوند انسان را مکلف قرار داده و براساس قدرت او را تکلیف کرده که باید عمل کند در غیر این صورت در گرو می‌ماند تا نتیجه کار به انسان برسد، افزود: مستضعف یعنی «نمی‌توانم»؛ هم اکنون برخی جریان‌ها، احزاب، گروه‌ها و افرادی در کشور هستند که همچنان می‌گویند «نمی‌توانیم» و حتی زمانی یک مسئول می‌گفت «بالاترین هنر ایرانی آبگوشت بزباش است» یعنی ما نمی‌توانیم و باید آمریکا، انگلیس و فرانسه باشند.

نماینده ولی فقیه در خراسان‌جنوبی با تاکید بر اینکه پیام انتظار نیمه شعبان «ما می‌توانیم» است، تصریح کرد: همه مسئله سر این است که مستضعف بودن ننگ است نه فخر لذا باید در محتواها به مردم گفته شود که راه انتظار امام زمان(عج) یعنی ما می‌توانیم از امام معصوم حمایت کنیم و بنا نیست که اینها با معجزه انجام شود زیرا با معجزه نیاز به کسی نبود و ارزشی ندارد پس بشر باید کاری کند و گرنه خدا که می‌تواند.

وی با بیان اینکه آمار و ارقام توانایی‌های انقلاب و نظام اسلامی باعث افتخار بوده چراکه با تکیه بر ایمان به دست آمده و دشمنان را وادار به اقرار کرده است که بدون ایران نمی‌شود، گفت: ما می‌توانیم هجرت از ناتوانی به توانایی از پذیرش ستم به عدل، از طاغوت به ولی‌الله داشته‌ باشیم و این در حالی است که شاید بخش اندکی از استعداد خود را به کار گرفته‌ایم والا استعداد خیلی بالاتر از این است.

امام جمعه بیرجند بیان کرد: باید فرصت نیمه شعبان در راستای تبیین هدف انقلاب مورد بهره‌برداری قرار گیرد چراکه هدف اصلی انقلاب اسلامی آماده‌سازی جهان برای ظهور حضرت مهدی(عج) است و آنکه می‌خواهد جهان را گلستان کند، امام موعود است و این روایت را شیعه و سنی نقل کرده است.

نماینده ولی فقیه در خراسان‌جنوبی با بیان اینکه هدف از نیمه شعبان هجرت از ناتوانی به توانایی است، گفت: باید خدا را به خاطر همه نعمت‌هایی که داریم شاکر باشیم البته مشکلاتی هم وجود دارد اما مشکلات برای انسان‌ سازنده است، دشمن هر بازی در می‌آورد پاسخ کوبنده از ملت ایران می‌گیرد و آنچه دشمن را جسور کرده، افراد واداده و عقب مانده است که به وکالت از آمریکا و انگلیس حرف می‌زنند.

وی بیان کرد: این افراد همواره از جامعه جهانی حرف می‌زنند و آیا جامعه جهانی همین چند کشور است لذا این حرف‌ها را تحمیل کردند و امروز حتی ملت‌های خود این کشورها نیز آنها را قبول ندارند و این ننگ است برای یک مسلمان یا حتی انسان که تبهکاران بین‌المللی را به جای خدا، رسول و اولیایش به عنوان جامعه جهانی بپذیرد.

حجت الاسلام و المسلمین عبادی با تأکید بر لزوم توجه تریبون‌داران به تبیین اهداف انقلاب اسلامی و مسئله ظهور، گفت: مردم از نوجوان تا پیر همواره از مسئولان جلوتر هستند و در صحنه‌های مختلف حضور دارند لذا حرکت مردم باید بر محتوای خروج از استضعاف و هجرت از طاغوت‌پرستی به خداپرستی باشد.



نماینده ولی فقیه در استان قزوین:

با همکاری مرکز پاسخگویی به سوالات شرعی حضور روحانیون و مبلغین در مدارس  افزایش می یابد

حوزه علمیه، پیشرو درنوآوریهای تربیتی

اپلیکیشن «الفبای مهربانی» کاری ازدفترتبلیغات اسلامی

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب

مدرسه مؤثرترین خاستگاه انتقال ارزش‌ها، باورها و هویت ملی است

مشاوروزیرآموزش و پرورش

تربیت نسل آینده‌ساز، نیازمند بهره‌گیری از گنجینه‌ی معارفی  حوزه علمیه است.

تاجدارفردوس در بیان پیامبر رحمت

بهشت از زيبائى چهره فاطمه سلام الله علیها روشن شده است

 ظرفیت تبلیغی و تربیتی حوزه علمیه آستانه‌اشرفیه برای آموزش و پرورش

نماینده ولی فقیه در استان قزوین:

با همکاری مرکز پاسخگویی به سوالات شرعی حضور روحانیون و مبلغین در مدارس  افزایش می یابد

گسترش خدمات تبلیغی در مدارس استثنایی مشهد/ پنج‌ هزار دانش‌آموز توان‌یاب در پوشش طرح امین

تصاویر/ دوره توانمندسازی طلاب فعال در آموزش و پرورش (معلم تمدن‌ساز)

تصاویر/ دیدار مدیر کل آموزش و پرورش استان قم به همراه معاونین و مشاوران با آیت‌الله اعرافی

مدیرحوزه‌های علمیه در دیدار مسئولان آموزش و پرورش قم مطرح کرد:

شناخت نسل‌های جدید؛ چالشی جدی برای نظام تربیتی / اگر با تحولات منفعلانه برخورد شود موج‌های بیرونی آینده تربیت دینی را شکل خواهند داد

مدیر کل آموزش و پرورش استان قم مطرح کرد:

تعامل با حوزه‌های علمیه و اجرای طرح‌های نوین

وزیر آموزش و پرورش

طرح امین ظرفیت ارزشمند تربیت دینی در مدارس کشور است

تعامل اثربخش حوزه و آموزش‌وپرورش، مسیر تربیت نسل تمدنی را هموار می‌کند

تصاویر / اولین اجلاسیه مدارس امین حوزه علمیه خراسان با حضور وزیر آموزش و پرورش و دبیر ستاد همکاریها

وزیر آموزش و پرورش در اولین اجلاسیه مدارس امین حوزه علمیه خراسان

حضور طلاب طرح امین شتاب‌دهنده تحول تربیتی است/ طرح امین نباید مغفول بماند

مشاور وزیر و دبیر ستاد همکاریها

تربیت نسل مؤمن در گرو نقش‌آفرینی روحانیِ مدرسه است