Print
Zoom In
Zoom Out

حجت الاسلام درودی:

انجمن اولیای مدارس، پل ارتباطی دانش‌آموزان و مدیران است

شناسه مطلب: 14060
زمان انتشار: شنبه 06 اسفند 1401 ساعت 08:43

معاون امور استان‌های ستاد همکاری حوزه‌های علمیه وزارت آموزش و پرورش، انجمن اولیای مدارس را پل ارتباطی‌ میان دانش‌آموزان و مدیران دانست.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها،

نشست صمیمانه انجمن اولیای مدارس با حضور حجت‌الاسلام حسین درودی معاون امور استان‌های ستاد همکاری حوزه‌های علمیه وزارت آموزش و پرورش و سایر مسئولین شهرستانی در سالن شهید درهم‌پور برگزار شد.

در آغاز این نشست، آیت اصلانی مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک بهارستان اظهار کرد: وظیفه اصلی انجمن اولیای مدارس، ایجاد ارتباط میان دانش‌آموزان و مدیران است؛ اولیای دانش‌آموزان لازم است در این مسیر به دانش‌آموزان کمک کنند تا بتوانند، ارتباط موثر و خوبی با مدیر داشته باشند.

وی ادامه داد: همچنین انجمن اولیا لازم است استفاده درست از وسایل‌عمومی مدرسه را به دانش‌آموزان آموزش دهند تا دانش‌آموزان، از لوازمی که متعلق به خودشان است، درست استفاده کنند و مدیران مجبور نشوند هزینه‌ای از دانش‌آموزان دریافت کنند.

در ادامه این نشست، حجت‌الاسلام درودی صحبت‌های خود را با اشاره به نقش اساسی انجمن اولیا آغاز کرد و افزود: انجمن اولیا، باید روابط عاطفی با دانش‌آموزان داشته باشند تا بتوانند آنها را به درستی هدایت کنند و نیاز‌های دانش‌آموزان را شناسایی کنند؛ این انجمن، زمانی می‌تواند موفق عمل کند که به قلب دانش‌آموزان نفوذ کند و خواسته‌ واقعی دانش‌آموز را درک کند و با او هم‌فکر شود.

در ادامه درودی با تاکید بر افزایس صمیمیت میان انجمن اولیای مدارس و دانش‌آموزان، تصریح کرد: می‌گوییم انجمن اولیای مدارس، زیرا انجمن رفتاری صمیمانه‌تر نسبت به یکدیگر دارند، به همین دلیل می‌توانند بهتر با دانش‌آموزان ارتباط بگیرند و مسیر درست زندگی را به آنها بیاموزند.



در سفر دبیرستاد همکاریها به فارس مطرح شد؛

تاکید بر حمایت از طلاب شاغل و طرح امین در آموزش و پرورش

تصاویر/ اردوی شبی در حوزه علمیه ویژه دانش آموزان سلماس

نشست نمایندگان معاونت های وزارت آموزش و پرورش با دبیر ستادهمکاریها

تصاویر/ برگزاری اجلاس نماز دانش‌آموزی در آموزش و پرورش ناحیه دو همدان

امام جمعه کاشان تاکید کرد:

لزوم مطالعه کتاب تعلیم و تربیت استاد شهید مطهری

خیزبلند حوزه علمیه برای تربیت تخصصی طلاب تعلیم و تربیتی

دبیرستاد همکاریها

هرگونه همکاری حوزه علمیه و آموزش و پرورش از رهگذربرنامه پنج ساله خواهد بود

مدیر حوزه‌ علمیه کهگیلویه و بویراحمد تأکید کرد

نیازمند کارگاه‌های مهارتی و دانش‌افزاییبرای طلاب طرح امین هستیم

مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه فتح

تجربه نشان داده است حضور یک روحانی در مدرسه برنگرش دانش‌آموزان اثر مثبت دارد.

معاون پرورشی و فرهنگی کهگیلویه و بویر احمد خبرداد

فعالیت 800 روحانی در آموزش و پرورش استان

مدیرکل آموزش‌وپرورش کهگیلویه و بویر احمد

ستاد همکاری حوزه و آموزش‌وپرورش از ظرفیت‌های مهم برای تحقق اهداف تربیتی است

نماینده ولی‌فقیه در کهگیلویه و بویراحمد:

ضرورت گسترش همکاری آموزش‌وپرورش و حوزه‌های علمیه/ تربیت نسل آینده نیازمند هم‌افزایی علمی و تربیتی است

«پیک فاطمی» در مدارس کاشان

مدارس لاهیجان در ایام فاطمیه میزبان مبلّغان خواهند بود

در کرمان برگزار شد

نشست طرح ملی مدارس آینده در مدار انقلاب اسلامی

به ریاست نماینده ولی فقیه در استان

نشست شورای همکاری حوزه علمیه و آموزش و پرورش البرز برگزار گردید.

رئيس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم:

برنامه‌ریزی آموزش و پرورش برای تربیت تمام ساحتی سند تحول قابل تقدیر است