Print
Zoom In
Zoom Out

آیت الله حسینی بوشهری:

آینده کشور وابسته به تعالی آموزش و پرورش است

شناسه مطلب: 14046
زمان انتشار: يكشنبه 30 بهمن 1401 ساعت 09:56

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم تصریح کرد:آینده کشور وابسته به تعالی آموزش و پرورش است

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، آیت‌الله سیدهاشم حسینی بوشهری در نشست مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر با اشاره به اهمیت تعلیم و تزکیه در قرآن کریم و دین مبین اسلام، اظهار داشت: باید با تزکیه و تعلیم، دانش‌آموزانی متعهد و مسئولیت‌پذیر تربیت شوند که بتوانند حتی بر اولیای خود نیز تأثیرگذار باشند.

نماینده استان بوشهر در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به حضور روحانیون در آموزش و پرورش، یادآور شد: حضور روحانیون در آموزش و پرورش فرصت مناسبی برای تبلیغ و ترویج دین و مأنوس شدن دانش‌آموزان با آموزه‌های اسلامی است.

آیت‌الله حسینی بوشهری افزود: مهارت آموزی یکی از حلقه‌های گمشده در آموزش و پرورش است که در دولت سیزدهم با گسترش رشته‌های فنی و مهارتی، لازم است تا این مهم مرتفع شود.

نماینده مردم استان بوشهر در مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه آموزش و پرورش در رشد و تعالی کشور نقش کلیدی دارد، گفت: آموزش و پرورش پیشرو و بروز، زمینه‌ساز ساخت آینده‌ای روشن‌تر برای میهن عزیزمان است.

علی موحدی مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر نیز در این دیدار، اظهار داشت: دستگاه تعلیم و تربیت استان با حمایت‌های معنوی نماینده ولی فقیه در استان، نماینده مردم در مجلس خبرگان رهبری، استاندار، فرمانده سپاه امام صادق(ع) و همراهی نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی، در بهترین دوران خود قرار دارد.

وی با بیان اینکه تربیت دانش‌آموز در تراز انقلاب اسلامی، مهمترین برنامه راهبردی استان است، افزود: اعزام ۱۴ هزار دانش‌آموز به سفر تربیتی راهیان نور، شرکت ۵ هزار دانش‌آموز در آیین معنوی اعتکاف، برگزاری ۵۸۲ یادواره شهدای فرهنگی و دانش اموز استان، برگزاری نخستین کنگره شهدای فرهنگی و دانش‌آموز، برگزاری ۱۸ پیش اجلاسیه نماز، برگزاری همایش‌های بزرگ "فرزندان مکتب حاج قاسم" با حضور بیش از ۸۰۰ دانش‌آموز پسر و "دختران فاطمی، رهروان زینبی" با حضور بیش از یک‌هزار دانش‌آموز دختر، بخشی از اقدامات آموزش و پرورش استان برای تحقق این رویکرد و هدف است.

وی عنوان کرد: هم اکنون بیش از ۷۰۰ روحانی در مدارس استان مشغول فعالیت‌های تبلیغی، عقیدتی و فرهنگی هستند که این تعداد نسبت به دوره‌های قبل رشد بسیار ارزشمند و قابل توجهی دارند.

موحدی تأکید کرد: با هوشیاری فرهنگیان و دانش‌آموزان، شاهد کمترین حواشی در مدارس استان در اغتشاشات اخیر بودیم که این مهم با همراهی و اعتماد دستگاه‌های امنیتی و سربازان گمنام امام زمان (عج) محقق شده است.

وی یادآور شد: تبدیل گفتمان آموزش و پرورش به مطالبه اصلی جامعه و حاکمیت، بهترین راهکار برای جلوگیری از بروز مجدد اتفاقات اخیر در آینده است.

مدیرکل آموزش و پرورش بوشهر، ضمن تقدیر از مجموعه صنعت نفت و گاز و منطقه ویژه انرژی، اقتصادی پارس جنوبی تصریح کرد: پتروشیمی‌ها و شرکت‌های بزرگ نفت و گاز با ایفای نقش مسئولیت‌های اجتماعی خود می‌توانند بیش از پیش در ارتقاء جایگاه آموزش و پرورش استان بوشهر و رشد علمی و فرهنگی آینده سازان این مرز و بوم موثر باشند.



چند خبرازفعالیت های استانی همکاریهای حوزه و آموزش و پرورش

نماینده ولی فقیه در ایلام دردیدار دبیر ستاد همکاریها  

با استفاده ازروشهای خلاقانه نسل جوان را به ارزشهای دینی و انقلابی سوق دهیم.

مشاور وزیر آموزش وپرورش

شهرستان ملکشاهی خاستگاه شهیدان نام آور دوران دفاع مقدس است

بازدید مشاور وزیر آموزش وپرورش ازمرکز نجوم و رصد خانه کانون استان ایلام

فیلم

ببینید ؛ گزارشی از آیین تجلیل از معلمان نمونه استان ایلام با حضور مشاور وزیرآموزش و پرورش

چند خبرازفعالیت های استانی همکاریهای حوزه و آموزش و پرورش

به منظور هدایت تحصیلی

بازدید دانش‌آموزان محلاتی از مدرسه علمیه فاطمیه+ عکس

با حضور نماینده ولی فقیه

برگزاری جشن بزرگ عبادت دانش‌آموزان در ساری

نماینده ولی فقیه درسیستان و بلوچستان

لزوم توجه به سیره علمی و عملی پیامبر(ص) در مسیر تعلیم و تربیت

نماینده ولی فقیه در ایلام دردیدار دبیر ستاد همکاریها  

با استفاده ازروشهای خلاقانه نسل جوان را به ارزشهای دینی و انقلابی سوق دهیم.

مشاور وزیر آموزش و پرورش در آئین سپاس معلم در ایلام؛

 ارزش و منزلت جایگاه معلمان باید مورد توجه باشد

تصاویر

حضور طلاب  و روحانیون میاندوآب در مدارس آموزش و پرورش

به مناسبت هفته معلم

حضورمشاوروزیرآموزش و پرورش در منزل معلم شهید عبادالله محمد صالحی

دبیر ستاد همکاریها ؛

«احترام به معلم» احترام به آینده کشور

پیام آیت الله اعرافی به مناسبت روز معلم :

رشد و توسعه کشور محصول تلاش و مجاهدت معلمان و اساتید است

پرسمان دهه کرامت (به سوی نور)

پاسخ به ۳۱ پرسش پرتکرار درباره دهه کرامت

تصاویر/ نشست کمیته همکاری‌های مشترک حوزه علمیه و آموزش و پرورش استان البرز