Print
Zoom In
Zoom Out

مدیر حوزه‌ علمیه چهارمحال و بختیاری خبرداد:

550 طلبه طرح امین در استان چهارمحال و بختیاری فعالیت می کنند

شناسه مطلب: 13965
زمان انتشار: دوشنبه 26 دی 1401 ساعت 10:02

مدیر حوزه‌ علمیه چهارمحال و بختیاری گفت: ۵۵۰ طلبه‌ در مدارس امین، طرح هجرت و طرح بینات مشغول فعالیت‌ هستند.

 حجت الاسلام و المسلمین ابواسحاق سعیدی امشب در جلسه با استاندار چهارمحال و بختیاری، با بیان اینکه حوزه علمیه استان ۱۲ مرکز آموزشی فعال در استان دارد، اظهار داشت: ۷۵۰ طلبه در استان مشغول فعالیت هستند که ۵۱۹ نفر در مراکز آموزشی استان و ۷۰ نفر دانش‌پژوه در مرکز تخصصی مشغول تحصیل هستند.

مدیر حوزه‌ علمیه چهارمحال و بختیاری، افزود: ۵۵۰ طلبه‌ای که در مدارس امین، طرح هجرت و طرح بینات مشغول فعالیت‌ هستند، ۶۰ هزار مخاطب را پشتیبانی می‌کنند و در حدود ۳۰۰ هزار نفر نیز به صورت مستقیم یا غیرمستقیم با این ۵۵۰ نفر در ارتباطند.

وی یادآور شد: در مقایسه معاونت‌های مختلف حوزه‌ علمیه در سطح کشور، استان روند رو به رشدی را دارد و در سال گذشته از رتبه ۱۵ به رتبه ۱۲ ارتقاء پیدا کردیم.

کسب رتبه‌های برتر کشوری در عرصه‌های مختلف

حجت‌الاسلام والمسلمین سعیدی خاطرنشان کرد: حوزه‌ علمیه استان از نظر پژوهشی رتبه دوم، از نظر وضعیت سنجی منطقه‌ای و آماری تنها استان مطلوب و از نظر برگزاری کارگاه‌های آموزشی رتبه اول در کشور را دارد که نتیجه یک کار فکری و جمعی استانی و شهرستانی است.

وی با بیان اینکه معاونان استانی یک تنه و شبانه روزی با کمبود امکانات فعالیت می‌کنند، ادامه داد: در سفرهای شهرستانی وضعیت مناطق و مدارس علمیه از نظر تهذیب، کتابخانه‌ها، اتاق‌های سایت و موارد آموزشی بررسی و در جلسه در مورد نقاط قوت و ضعیف مدرسه بحث و در نهایت راهکارهای لازم ارایه می‌شود.

مدیر حوزه‌ علمیه استان چهارمحال و بختیاری بیان داشت: در استان با برخی نهادها از جمله سپاه، سازمان تبلیغات، امور مساجد و دانشگاه، تفاهم‌نامه‌های تبلیغی، سیاسی و اجتماعی جهت اعزام مبلغ امضا شده است.

وی به جایگاه و اهمیت حوزه علمیه اشاره کرد و گفت: پیامبر(ص) زمانی که می‌خواهند وزن علما را مشخص کنند، در حدیثی می‌فرمایند: «روز قیامت جایگاه علما بر جایگاه شهدا برتری می‌یابد» یا در حدیثی دیگر علما را وصی پیامبران نامیدند و احادیث بسیار دیگری نیز این مقام و جایگاه را ترسیم و تعریف می‌کنند.

وی افزود: حوزه علمیه ظرفیت‌هایی دارد که می‌تواند به عموم مردم استان در عرصه‌های مختلف خانواده، ازدواج، تحصیل و ازدواج خدمات ارایه کند، اما باید زیرساخت‌های آن نیز ایجاد شود.

مدیر حوزه‌ علمیه استان چهارمحال و بختیاری یادآور شد: استاد، مبلغ و طلبه در سطوح مختلف نیاز به گذراندن دوره‌های آموزشی دارند، اما متاسفانه بودجه برگزاری این دوره‌ها را نداریم.

وی ادامه داد: در عرصه عمرانی حوزه نیز اقداماتی انجام شده اما کارها به علت نبود اعتبار نیمه‌کاره رها شده و می‌طلبد با بودجه جدید این پروژه‌های نیمه‌کاره را به مرحله بهره‌برداری رساند.

رئیس حوزه‌ علمیه استان چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: تعیین تکلیف مجتمع حوزه‌ علمیه، تسریع در برگزاری کنگره «عالمان دینی چهارمحال و بختیاری» با مدیریت حوزه علمیه و تسهیل مصوبات سفر مدیر حوزه‌های علمیه کشور به استان، از جمله مواردی است که انتظار داریم مورد توجه دولت قرار گیرد.

 



دوره تخصصی ارتقاء مربیان طرح امین در سنقر و کلیایی برگزار شد

دبیرستادهمکاریها تشریح کرد

فرایند حضورحوزه علمیه درمدارس وابسته دولتی

گزارش استانی

طرح تربیتی امین، گامی در مسیر تربیت معنوی دانش‌آموزان

با حضور مشاور وزیر آموزش و پرورش

همایش نوگلان فاطمی برگزار شد

به همت مرکز ملی پاسخ گویی به سئوالات دینی

تشکیل حلقه های علمی پاسخ به پرسش ها و شبهات دانش آموزی

کتاب نهج البلاغه ویژه نوجوانان رونمایی شد

شرکت  ۳۰۰ هزار دانش آموزاصفهانی در مسابقه نهج البلاغه خوانی

با حضور نماینده ولی فقیه

میزبانی مصلای اردبیل از 2000 دانش آموز دختر روزه اولی

با حضور نماینده ولی‌فقیه

میزبانی مصلای ارومیه از ۱۴۰۰ دانش‌آموز روزه اولی

درادامه سلسله بازدیهای دبیرستاد همکاریها

نشست مدیران و مربیان طرح امین منطقه۱۷ با مشاور وزیرآموزش و پرورش

ویژه دختران؛

کتاب «آنچه یک جوان باید بداند» به ایستگاه بیست و نهم رسید

امام جمعه ارومیه

آمورزش و پرورش در پاسخ به شبهات اعتقادی دانش‌آموزان بیش از گذشته فعال باشد

در ماه مبارک رمضان

تبلیغ چهره به چهره  کارشناسان دینی درمیان دانش آموزان

برنامه‌های تربیتی دانش آموزی استان کرمان در ماه رمضان تشریح شد

طرح حضور پس از پایان ماه مبارک رمضان در حوزه علمیه یزد اجرایی می‌شود

با موافقت مدیر حوزه های علمیه

افزایش ظرفیت مبلغین طرح هجرت ویژه روحانیون شاغل در آموزش و پرورش هرمزگان

امام جمعه زنجان:

تفکر نسل جدید را به اندیشه‌های قرآنی نزدیک کنیم

در یکی از روستاهای دهلران صورت گرفت

رنگ آمیزی مدرسه بجای اقامت در هتل ! + فیلم