Print
Zoom In
Zoom Out

قائم مقام مدیرحوزه های علمیه:

یک معلم و مربی خوب، حاج قاسم می سازد /نقش مهم معلمان در تمدن سازی نوین اسلامی

شناسه مطلب: 13944
زمان انتشار: شنبه 17 دی 1401 ساعت 12:50

قائم مقام حوزه های علمیه در امور استان ها گفت: یک معلم متدین و دلسوز کلام و کردارش چنان اثرگذار است که می تواند حاج قاسم و حاج قاسم ها را بسازد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، حجت الاسلام والمسلمین حمید ملکی، قائم مقام مدیرحوزه های علمیه در امور استان ها،  در همایش عهدجانان ویژه فرهنگیان و طلاب طرح امین استان قم که به همت معاونت تبلیغ حوزه علمیه قم در مسجد مقدس جمکران برگزار شد، اظهارکرد: در سالروز وفات حضرت ام البنین(س) قرار داریم و حضور در این مکان مقدس فرصت مغتنمی است که باید به عنوان یک عمل مثبت به آن بنگریم.

استاد اخلاق حوزه های علمیه ضمن گرامیداشت سومین سالگرد ارتحال آیت الله مصباح یزدی و شهادت حاج قاسم سلیمانی افزود: یک معلم و مربی خوب و متدین می تواند از دانش آموز خود آیت الله مصباح یزدی و یا حاج قاسم سلیمانی را بسازد و تربیت کند و حاج قاسم را از شخص خارج کرده و به یک مکتب تبدیل کند.

حجت الاسلام والمسلمین ملکی ادامه داد: خداوند متعال بهترین انسان ها را انبیا و رسولان خود قرار داد و بهترین شغل ها و دشوارترین آن را که همان هدایت و تربیت انسان ها بود را به ایشان اختصاص داد تا با هدایت و تربیت انسان ها راه نجات و عبودیت را به آنان یاد داده تا رستگار شوند.

قائم مقام مدیرحوزه های علمیه بیان داشت: امروز معلمان ادامه دهنده مسیر انبیا الهی هستند و حرکت، سکوت، فریاد، اخم و تشویق معلم در شخصیت سازی و تمدن سازی تاثیرگذار است.

وی به دشواری های شغلی معلمی اشاره کرد و افزود: انبیا الهی همانطور که رسالت تربیتی و هدایت گری داشتند با اشدالبلاء هم همراه بودند، بلا و دشواری مایه پیشرفت و رسیدن به کمال است، لذا همه دشواریهای شغل معلمی را می دانیم و به عنوان یک معلم آن را درک می کنم، همین ایستادگی در برابر سختی ها است که معلم را به الگو و اسوه تبدیل می کند.



نشست فصلی مبلغان طرح امین خراسان شمالی

سه‌شنبه‌های حضور؛

 پیوند مدرسه، مسجد و نسل جدید در شهرستان دنا + و تصاویر

تصاویر

دیدار جمعی از دانش آموزان سطح شهر سنندج با نماینده ولی فقیه

تصاویر

دوره توانمندسازی کارشناسان قرآن، عترت و نماز آموزش و پرورش استان کرمان در ماهان

مدیرکل آموزش و پرورش سمنان:

تعامل باحوزه‌علمیه ارتقا تعلیم و تربیت دینی را به دنبال دارد

نماینده ولی‌فقیه در استان سمنان:

تقویت جنبه اعتقادی نومعلمان از وظایف شورای همکاریها است.

گزارشی از کارگروه های همکاریهای در لرستان

مدرسه دژ مستحکم مقابله با جنگ نرم دشمن است/ اجرای ۴۶۳ برنامه فرهنگی و تربیتی با همکاری حوزه در آموزش و پرورش لرستان

تصاویر/ شورای همکاری حوزه و آموزش و پرورش استان همدان

مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان

همکاری حوزه و آموزش و پرورش ارتقای فرهنگی، تربیتی را به دنبال دارد.

نشست فصلی مبلغان طرح امین خراسان شمالی

تصاویر/ آیین معرفی دبیر ستاد همکاری‌های حوزه و آموزش و پرورش

مدیرکل دفتر وزارتی آموزش و پرورش

ستاد همکاریها‌ حلقه اتصال دو نهاد بنیادین کشور است

دبیرجدید ستاد همکاری حوزه‌علمیه وآموزش و پرورش منصوب شد

در زنجان تاکید شد

لزوم حضور روحانیان متخصص برای آموزش دینی کودکان و نوجوانان

تعبیرزیبای آیت الله جوادی آملی از آموزش و پرورش

امام جمعه اهواز

مکتب حاج قاسم  حاصل پیوند تربیتی  منزل، مدرسه و مسجد است  

مناسبت هزارمین سال تأسیس حوزهٔ علمیهٔ نجف اشرف تدوین شد

فیلم «داستانی ـ تربیتی» شیخ طوسی و تأسیس حوزهٔ علمیهٔ نجف اشرف