Print
Zoom In
Zoom Out

مشاور وزیر آموزش و پرورش:

کار فرهنگی سعه صدر می‌خواهد/ طرح امین از برکات انقلاب اسلامی است

شناسه مطلب: 13882
زمان انتشار: سه شنبه 22 آذر 1401 ساعت 21:59

مشاور وزیر و دبیر ستاد همکاری های مشترک حوزه علمیه و وزارت آموزش و پرورش در گردهمایی مشترک مدیران و روسای آموزش و پرورش شهرستان ها و مناطق و ائمه جمعه استان گفت: آموزش و پرورش بزرگ ترین شبکه تربیتی و فرهنگی کشور است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، حجت الاسلام حمید نیکزاد با بیان اینکه همه ما دغدغه آموزش و پرورش را داریم، گفت: رهبر معظم انقلاب همیشه تاکید دارند که همه دستگاه های دولتی باید دغدغه تربیت و آموزش را داشته باشند و رویکردهای تربیتی هم باید اصلاح و به روز شود.

وی افزود: طبق فرمایش مقام معظم رهبری "مسئولیت دین مردم با حوزه علمیه است" پس هیچ عذر و کوتاهی در این زمینه پذیرفته نیست، قطعا ما همه سربازیم و فرمانده یک نفر است و ائمه جمعه ارکان شهر و منطقه خود هستند.

دبیر ستاد همکاری های مشترک حوزه علمیه و وزارت آموزش و پرورش اظهار داشت: سبک کار را باید عوض کنیم همه سختگیری ها در آموزش و پرورش نباید فقط متوجه طلبه ها باشد، آموزش و پرورش بزرگ ترین شبکه فرهنگی و تربیتی کشور است و بهترین دوره برای کار تربیتی دوره ابتدایی است، در دوره جدید ورودی آموزش و پرورش به روی حوزه و روحانیت باز است و همه دستگاه ها و نهادها باید کمک کنند.

مشاور وزیر آموزش و پرورش گفت: هر 6 ماه یکبار باید چنین جلسه مشترکی با آموزش و پرورش برگزار شود، 740 کمیته همکاری مشترک حوزه علمیه و آموزش و پرورش در کشور داریم که در استان ها رئیس کمیته ائمه جمعه و نایب رئیس مدیر ان یا روسای آموزش و پرورش هستند.

نیکزاد با اشاره به اینکه طرح امین از برکات انقلاب است، تصریح کرد: کار فرهنگی، سعه صدر می خواهد و جهت گیری های ما باید عمیق و دقیق باشد، بعضی رویکردها ثابت شده و تغییر آن اصلا ساده نیست.

وی گفت: 220 ساعت آموزش برای منتخبان طرح امین در نظر گرفته شده که استان کرمان هم در این زمینه خوش درخشیده است.

بر پایه این گزارش، گردهمایی مشترک مدیران و روسای آموزش و پرورش و ائمه جمعه استان کرمان با رویکرد هم افزایی، هم اندیشی و تبادل نظر در خصوص مسائل فرهنگی و پرورشی، با حضور حجت الاسلام و المسلمین حمید نیکزاد مشاور وزیر آموزش و پرورش و دبیر ستاد همکاری های مشترک حوزه علمیه و وزارت آموزش و پرورش، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمان، مدیرکل آموزش و پرورش استان و... در سالن اجتماعات شهید مهدوی آموزش و پرورش ناحیه دو کرمان در حال برگزاری است.

 



مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان:

تقویت همکاری‌ حوزه‌علمیه و آموزش وپرورش یک ضرورت است

مشاور وزیر آموزش و پرورش:

نقش‌آفرینی طلاب در سنگر تعلیم و تربیت قابل تقدیر است

مدیر حوزه علمیه فارس خبرداد

رضایت بیش از نودوپنج درصد جامعه هدف از فعالیت های مدارس طرح امین

مشاوروزیرآموزش وپرورش

برنامه پنج ساله دوم همکاریها با رفع نواقص گذشته تصویب وابلاغ شده است  

مشاور وزیر آموزش و پرورش اظهار کرد؛

تقویت مبانی اعتقادی؛ راهبرد کلیدی در آموزش و پرورش/ تقدیر از پیگیری‌های مستمر رئیس‌جمهور در راستای تحول در آموزش و پرورش

پاهای حنا بسته!

روایت جانسوز یک مادر از حنابندان شهید سیزده‌ساله

برکات دغدغه های فرهنگی آیت الله العظمی صافی "ره"

موسسه دارالزهراء وحلقه های معرفتی عاشورایی برای  نوجوانان

حضوربیش از ۳۰۰۰ دانش‌آموز دختر در برنامه های مربیان طرح امین خراسان

آغاز فرآیند جذب و ساماندهی طلاب در مدارس طرح امین خراسان

امام جمعه یزد مطرح کرد؛

آینده آموزش و پرورش در گرودانشگاه فرهنگیان است

مدیرکل آموزش و پرورش پرورش سیستان و بلوچستان:

تحقق تربیت تمام ساحتی در سایه سار  توسعه فرهنگ قرآنی

ثبت‌نام جذب مبلغ مدارس امین در خراسان

ثبت نام مرکز تربیـت مبلـغ معلـم + جزئیات

ما ملت امام حسینیم

امیدبخشی در دل مستضعفان از آثار توجه به ماه محرم است

به کدامین گناه!

پاسخ به چند سئوال دانش اموزی

چرا خدا رژیم صهیونیستی را گرفتار عذاب نمی‌کند

ره آورد مقاومت

اجابت آه و اشک کودکان یتیم غزه!