Print
Zoom In
Zoom Out

نماینده ولی فقیه در هرمزگان تاکید کرد

لزوم دوره های توانمند سازی مربیان، معاونین پرورشی و مبلغین شاغل در آموزش و پرورش

شناسه مطلب: 13879
زمان انتشار: سه شنبه 22 آذر 1401 ساعت 09:23

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بندرعباس در جمع ائمه جمعه شهرستانها و مناطق استان گفت:رسالت پرورشی- فرهنگی یکی از رسالت های بسیار مهم است که باید مورد توجه قرار گیرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها ، حجت الاسلام والمسلمین عبادی زاده نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بندرعباس در جلسه ماهانه ائمه جمعه شهرستانها و مناطق استان که با حضور مدیر کل آموزش و پرورش هرمزگان برگزار شد فرمود: رسالت پرورشی- فرهنگی یکی از رسالت های بسیار مهم است که باید مورد توجه قرار گیرد.

امام جمعه بندرعباس ضمن قدردانی از تلاش مجموعه آموزش و پرورش استان، بر لزوم حمایت همه ی دستگاههای اجرایی و ائمه جمعه از دستگاه تعلیم و تربیت تاکید نمودند. ایشان با اشاره بر لزوم برگزاری دوره های توانمند سازی مربیان، معاونین پرورشی و مبلغین شاغل در آموزش و پرورش، بر اقامه نماز جماعت در مدارس، استفاده از دانش آموزان در ستاد های اقامه نماز جمعه شهرستان ها، تشویق دانش آموزان نخبه در نمازهای جمعه ، و هدایت بخشی از بودجه استانی در مهندسی فرهنگی و به آموزش و پرورش به منظور انجام فعالیت های فرهنگی را ضروری دانستند.

امام جمعه بندرعباس ضمن اعلام پیگیری راه اندازی اردوگاه دانش آموزی در مشهد مقدس برای دانش آموزان بر اهمیت برگزاری اردوهای راهیان پیشرفت ، راهیان نور و اردوی زیارت اولی ها به مشهد مقدس تاکید ورسالت پرورشی فرهنگی را یکی از رسالت های بسیار مهم برشمردند.

محمد قویدل مدیرکل آموزش و پرورش نیز در این جلسه ضمن تشریح فعالیت های آموزش و پرورش ، با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص لزوم تحصیل ، تهذیب و ورزش عنوان کرد، طبق فرموده رهبر عزیزمان اگر این سه اصل مهم را توأمان باهم به کار گیریم قطعاً شاهد پیشرفت تربیتی و موفقیت تحصیلی دانش آموزان خواهیم بود. وی با اشاره به اهمیت فعال سازی اردوگاه های دانش آموزی از فعال سازی و راه اندازی اردوگاه دانش آموزی سرخون پس از وقفه فعالیت چندساله خبر داد. قویدل با اشاره به تلاش در جهت  اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و بیانیه گام دوم انقلاب از حمایت های نماینده محترم ولی فقیه در استان و امام جمعه بندرعباس و ائمه ی جماعت کلیه شهرستانها و مناطق به دلیل حمایت و همکاری با مجموعه ی آموزش و پرورش تقدیر کرد. 



مدیرکل آموزش و پرورش پرورش سیستان و بلوچستان:

تحقق تربیت تمام ساحتی در سایه سار  توسعه فرهنگ قرآنی

معاون وزیرآموزش و پرورش دردیداربا آیات حسینی بوشهری واعرافی

استعدادهای برتر باید در مسیر حل مسائل راهبردی کشور قرارگیرند/ به دنبال تربیت نخبه‌ای هستیم عمیق بیندیشد و متعهدانه عمل کند

پاهای حنا بسته!

روایت جانسوز یک مادر از حنابندان شهید سیزده‌ساله

برکات دغدغه های فرهنگی آیت الله العظمی صافی "ره"

موسسه دارالزهراء وحلقه های معرفتی عاشورایی برای  نوجوانان

حضوربیش از ۳۰۰۰ دانش‌آموز دختر در برنامه های مربیان طرح امین خراسان

آغاز فرآیند جذب و ساماندهی طلاب در مدارس طرح امین خراسان

امام جمعه یزد مطرح کرد؛

آینده آموزش و پرورش در گرودانشگاه فرهنگیان است

مدیرکل آموزش و پرورش پرورش سیستان و بلوچستان:

تحقق تربیت تمام ساحتی در سایه سار  توسعه فرهنگ قرآنی

ثبت‌نام جذب مبلغ مدارس امین در خراسان

ثبت نام مرکز تربیـت مبلـغ معلـم + جزئیات

ما ملت امام حسینیم

امیدبخشی در دل مستضعفان از آثار توجه به ماه محرم است

به کدامین گناه!

پاسخ به چند سئوال دانش اموزی

چرا خدا رژیم صهیونیستی را گرفتار عذاب نمی‌کند

ره آورد مقاومت

اجابت آه و اشک کودکان یتیم غزه!

در پی شهاد سردارکاظمی

تسلیت مدیر حوزه های علمیه به وزیر آموزش و پرورش

کارشناس حوزوی تعلیم و تربیت بیان کرد

توصیه هایی برای تربیت فرزندان شجاع و سلحشور در شرایط جنگی

مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان:

تقویت همکاری‌ حوزه‌علمیه و آموزش وپرورش یک ضرورت است