Print
Zoom In
Zoom Out

نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری:

نظام آموزشی باید معلم پرور باشد

شناسه مطلب: 13854
زمان انتشار: يكشنبه 13 آذر 1401 ساعت 08:34

نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری گفت: نظام آموزشی نتوانسته نقش اساسی خود را در عرصه معلم پروری ایفا کند البته یک سری کارها آغاز شده که امیدواریم در حد عالی ادامه پیدا کند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها،

حجت‌الاسلام والمسلمین محمدعلی نکونام صبح امروز در افتتاحیه دوره طرح ولایت دانشجویی در چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه نظام آموزشی نتوانسته نقش اساسی خود را در عرصه معلم پروری ایفا کند، گفت: یک سری کارها آغاز شده که امیدواریم در حد عالی ادامه پیدا کند و شما دانشجویان این راه قدر خود را بدانید.

نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری افزود: طرح ولایت یکی از ضرورت‌ها است البته ممکن است برخی از مطالب این طرح در حدی باشد که شما از نظر ذهنی آماده پذیرش آن‌ها نباشید که دریافت اینگونه مطالب دلدادگی و تمرکز می‌خواهد.

وی ادامه داد: مطالبی که در این دوره بیان می‌شود امور متنی و معرفتی است و از حواشی نیستند، پس در یادگیری مطالب بکوشید.

امام جمعه شهرکرد بیان کرد: با شرکت در این کلاس‌ها و مطالعه مطالب ذهن خود را غنی کنید البته تنها به مطالب این دوره اکتفا نکنید و مطالب مرتبط دیگر را هم دنبال کنید تا فردی موفق در حوزه تعلیم و تربیت شوید.

حجت‌الاسلام والمسلمین نکونام اضافه کرد: امروز شما با هجمه شدید غرب علیه اسلام مواجه‌ هستید، زیرا مستکبران نمی‌توانند حاکمیت دین خدا را ببیند؛ لذا شخصی به نام شهید سلیمانی با دنیای استکبار مقابله کرد و امروز مکتب شهید زنده است و نامش برای دشمن خطر آفرین شده است.

نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری ادامه داد: شهید سلیمانی گفت «ما ملت امام حسینیم » پس در برابر ظالمان سر خم نمی‌کنیم چون از مکتب عاشورا درس گرفته‌ایم.

وی بیان کرد: شما به عنوان فرهنگیان آینده باید خود و نسل جوان را بر پایه دین تربیت کنید و خداشناسی، بایدهای سیاسی و اجتماعی و وظایف را براساس مکتب اباعبدالله(ع) فرا بگیرید که این رمز موفقیت من و شما است.

حجت‌الاسلام والمسلمین نکونام گفت: حق و باطل هر دو در عمل کردن یا نکردن به قوانین الهی محقق می‌شود و انقلاب اسلامی بر اساس همین قوانین تأسیس شد.

پایان پیام/



کارگاه پاسخ‌گویی به شبهات نوجوانان در مدرسه علمیه فاطمه الزهرا(س) اردکان

اجرای پویش «سلام به آینده» با مشارکت مدرسه علمیه امام صادق(ع) تهران

گزارشی از دوره آموزشی توجیهی کریمه اهل‌بیت(س)

تحولی نو در نظام تعلیم و تربیت اسلامی با اجرای طرح امین   

گزارشی از یک نشست استانی

از گلایه های طلاب طرح امین تا توضیحات با سعه صدر مسئولین

نماینده ولی‌فقیه درکهگیلویه و بویراحمد:

آموزش‌وپرورش و حوزه‌های علمیه نقش اساسی در تربیت نسل مؤمن و انقلابی دارند

مدیر حوزه علمیه کهگیلویه و بویراحمد

در مدارس طرح امین باید روحیه دینداری، انقلابی‌گری ورشد علمی دانش‌آموزان محسوس باشد

پنجمین کارگاه آموزشی «توانمندسازی طلاب فرهنگی » در اهواز

 آیت الله نور مفیدی

توجه ویژه شخص رئیس‌جمهور به آموزش وپرورش نویدبخش تحولات است

طرح حضور ویژه فرهنگیان در مدرسه علمیه حضرت نرجس(س) بیرجند برگزار شد

استاندار خراسان جنوبی

برای حضور روحانیون در مدارس برنامه‌ریزی دقیقی صورت گرفته است

وزیر آموزش و پرورش در دیدار امام حمعه بیرجند:

تعلیم و تربیت میدان اصلی مقاومت در جنگ شناختی دشمن است

کارگاه پاسخ‌گویی به شبهات نوجوانان در مدرسه علمیه فاطمه الزهرا(س) اردکان

تفاهم‌نامه همکاری مشترک حوزه علمیه و اداره کل آموزش و پرورش کرمان به امضا رسید

تولیت آستان مقدس حضرت معصومه(س):

لازمه پویایی استعدادهای درخشان پیوند با معارف قرآن ،اهل بیت (ع) وشهدا است.

تصاویر/ حضور نماینده ولی فقیه  در جمع اولیای و دانش آموزان مدارس امین زنجان

نماینده ولی‌فقیه در استان کرمانشاه:

ظرفیت‌های حوزه باید در خدمت نظام تعلیم و تربیت قرار گیرد

نماینده ولی فقیه در استان زنجان:

طرح امین؛ پل ارتباطی حوزه‌های علمیه با نسل جوان در مدارس