Print
Zoom In
Zoom Out

رئیس کمیته همکاریهای البرز:

مبلغان مدارس طرح امین از خدمات اجتماعی غافل نشوند

شناسه مطلب: 13836
زمان انتشار: سه شنبه 08 آذر 1401 ساعت 09:07

حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسینی همدانی در همایش مبلغان و مربیان طرح تربیتی امین مدارس البرز با تأکید بر اینکه از کمک‌ها و خدمات اجتماعی غافل نشوید، گفت: مدرسه محل خدمت خود را مرکز عالم بدانید و تمام اهتمام خود را برای بهبود و ارتقای آن خرج کنید.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، حجت الاسلام والمسلمین سیدمهدی حسینی همدانی، در همایش مبلغان و مربیان طرح تربیتی امین در مدارس البرز، در سالن همایش مجتمع فرهنگی ورزشی میلاد شهرداری کرج با اشاره به اجرای طرح تربیتی امین مدارس البرز، عنوان کرد: این طرح چندین سال است که در مدارس استان در حال اجراست که الحمدلله امسال نیز با یک نواخت و هیجان بیشتری ادامه پیداکرده است.

امام جمعه کرج ادامه داد: مبلغان و مربیان طرح امین باید در نظر داشته باشند که مسیر خود را گم نکنند و جذب جریانات جاری در مدرسه و مسائل عمومی قرار نگیرند و به‌هیچ‌وجه در اجرائیات مدرسه و مسائل جاری آن وارد نشوند.

وی با اشاره به برخی مشکلات تربیتی و عقیدتی در مدارس استان، گفت: مبلغان و مربیان باید بعد از تشخیص و فهم درست از معضل و مشکلات مبتلابه مدرسه محل خدمت خود با دقت و سرعت نسبت به اقدام برآیند.

رئیس شورای فرهنگ عمومی استان البرز با تأکید بر لزوم توجه به زبان و ذائقه مخاطب و کسب اعتماد در جذب مخاطبین، گفت: باید خود را به‌روز نگه‌دارید تا بتوانید خود را به زبان مخاطبانتان نزدیک کنید.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسینی همدانی در ادامه با تأکید بر لزوم تقویت و تثبیت نیروهای موجود، گفت: باید برنامه‌هایی برای جذب افراد جدید نیز در نظر گرفته شود. بعد از جذب باید حتماً محتواهایی را تهیه و در خصوص مسائل مختلف فکری و اعتقادی و امثال‌ذلک به آموزش پرداخت.

نماینده رهبر معظم انقلاب اسلامی در استان البرز با بیان اینکه «جهاد تبیین» یک امر جدی و پراهمیت است، گفت: این مهم همواره مورد تأکید رهبر معظم انقلاب بوده و شما نیز باید به آن توجه کنید.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسینی همدانی با تأکید بر اینکه از کمک‌ها و خدمات اجتماعی غافل نشوید، گفت: مدرسه محل خدمت خود را مرکز عالم بدانید و تمام اهتمام خود را برای بهبود و ارتقاء آن خرج کنید.

امام جمعه کرج با اشاره به روایتی از رسول‌الله صلی‌الله علیه و آله که می‌فرمایند: «لا تَکرَهُوا الفِتنَهَ فی آخِرِ الزمانِ؛ فإنّها تُبِیرُ المُنافِقینَ»، بیان کرد: پیامبر(ص) فرمودند: «در آخر الزمان فتنه را ناخوش نداشته باشید؛ زیرا آن فتنه‌ها منافقان را نابود می‌سازد».

وی در ادامه افزود: جریانات و اغتشاشات اخیر باعث شد تا چهره منافقین بهتر از گذشته آشکار شود و برخی افراد که از نظام اسلامی ارتزاق می‌کردند اما در این جریانات چنگ بر صورت نظام کشیدند، آشکار شود.

نماینده ولی‌فقیه در استان البرز در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به پیروزی تیم ملی فوتبال مقابل ولز در جام جهانی، اظهار کرد: این پیروزی تیم ملی باعث شد تا تمام رشته‌های معاندین پنبه شود.
در ابتدای این جلسه تعدادی از مبلغان و مربیان طرح تربیتی امین در مدارس استان البرز به بیان دیدگاه‌ها و نظرات خود پرداختند.



معاون تبلیغ حوزه علمیه اصفهان خبر داد

فعالیت یکهزار روحانی طرح امین در اصفهان

بازدید عضوخبرگان رهبری ازیک مدرسه طرح امین در استان گیلان  

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب

مدرسه مؤثرترین خاستگاه انتقال ارزش‌ها، باورها و هویت ملی است

مشاوروزیرآموزش و پرورش

تربیت نسل آینده‌ساز، نیازمند بهره‌گیری از گنجینه‌ی معارفی  حوزه علمیه است.

تاجدارفردوس در بیان پیامبر رحمت

بهشت از زيبائى چهره فاطمه سلام الله علیها روشن شده است

 ظرفیت تبلیغی و تربیتی حوزه علمیه آستانه‌اشرفیه برای آموزش و پرورش

نماینده ولی فقیه در استان قزوین:

با همکاری مرکز پاسخگویی به سوالات شرعی حضور روحانیون و مبلغین در مدارس  افزایش می یابد

گسترش خدمات تبلیغی در مدارس استثنایی مشهد/ پنج‌ هزار دانش‌آموز توان‌یاب در پوشش طرح امین

تصاویر/ دوره توانمندسازی طلاب فعال در آموزش و پرورش (معلم تمدن‌ساز)

تصاویر/ دیدار مدیر کل آموزش و پرورش استان قم به همراه معاونین و مشاوران با آیت‌الله اعرافی

مدیرحوزه‌های علمیه در دیدار مسئولان آموزش و پرورش قم مطرح کرد:

شناخت نسل‌های جدید؛ چالشی جدی برای نظام تربیتی / اگر با تحولات منفعلانه برخورد شود موج‌های بیرونی آینده تربیت دینی را شکل خواهند داد

مدیر کل آموزش و پرورش استان قم مطرح کرد:

تعامل با حوزه‌های علمیه و اجرای طرح‌های نوین

وزیر آموزش و پرورش

طرح امین ظرفیت ارزشمند تربیت دینی در مدارس کشور است

تعامل اثربخش حوزه و آموزش‌وپرورش، مسیر تربیت نسل تمدنی را هموار می‌کند

تصاویر / اولین اجلاسیه مدارس امین حوزه علمیه خراسان با حضور وزیر آموزش و پرورش و دبیر ستاد همکاریها

وزیر آموزش و پرورش در اولین اجلاسیه مدارس امین حوزه علمیه خراسان

حضور طلاب طرح امین شتاب‌دهنده تحول تربیتی است/ طرح امین نباید مغفول بماند

مشاور وزیر و دبیر ستاد همکاریها

تربیت نسل مؤمن در گرو نقش‌آفرینی روحانیِ مدرسه است