Print
Zoom In
Zoom Out

دبیر ستاد همکاریها دردیدار با نماینده ولی فقیه در بوشهر

بررسی وضعیت تحقق برنامه‌ ۵ ساله ستاد همکاری‌‌ها از اهداف سفرهای استانی است

شناسه مطلب: 13822
زمان انتشار: سه شنبه 01 آذر 1401 ساعت 13:06

حجت الاسلام حمیدنیکزاد مشاور وزیر و دبیر ستاد همکاریهای حوزه علمیه و آموزش و پرورش صبح امروز با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهردیدار کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها در این دیدارحجت الاسلام نیکزاد با تقدیر از همراهی های عالمانه و همکاریهای راه گشای امام جمعه بوشهر در هدایت و مدیریت کمیته استانی گفت: بیش از 56 درصد رتبه‌های زیر هزار در رشته علوم انسانی وارد دانشگاه فرهنگیان شده‌اند.

وی عنوان کرد: در کمیته همکاری‌های حوزه علمیه و آموزش و پرورش، 40 برنامه عملیاتی در یک برنامه 5 ساله تدوین شده است.

مشاور وزیر آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: 220 ساعت دوره آموزشی در 3 سطح برای مربیان و طلاب امین برگزار می‌شود که تا کنون در 2 سطح به شیوه غیرحضوری آموزش دیده‌اند

حجت‌الاسلام حمید نیکزاد اظهار داشت: «حضور در نشست کمیته‌های استان و مناطق و پیگیری برخی مسائل در سطح ملی از جمله وظایف دبیرخانه ستاد همکاری‌ها است که در دوره جدید، سفربه استان انجام شده است و استان (چهاردهم) که امروز در آن حضور داریم، بوشهر است.»

مشاور وزیر آموزش و پرورش درباره سفر به استان بوشهر گفت: «در این سفر ضمن حضور در جمع دانش‌آموزان و مبلغان طرح تربیتی امین، اشراف دقیق‌تری نسبت به ظرفیت حوزه‌های علمیه استان و نیازهای اداره‌کل و مناطق آموزش و پرورش استان بوشهر پیدا خواهیم کرد؛ همچنین به بررسی وضعیت تحقق برنامه‌های ۵ ساله ستاد همکاری‌‌های حوزه‌ علمیه و آموزش و پرورش در بُرش استانی و میزان موفقیت این برنامه‌ها می‌پردازیم.»

حجت‌الاسلام نیکزاد با بیان این موضوع که سفرهای استانی در جهت اندیشیدن تدابیر لازم برای توسعه فعالیت‌ها و تقویت کیفیت آن‌ها انجام می‌شود، عنوان کرد: «حضور در میان طلاب و روحانیون شاغل در آموزش و پرورش و شنیدن صحبت‌های آن‌ها به‌عنوان بخشی دیگر از برنامه‌های سفر استانی است؛ همچنین برگزاری نشست و جلسات گفت‌‌وگو با مربیان طرح امین که یکی از اقدامات بسیار موفق در جهت تقویت همکاری میان حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش محسوب می‌شود در دستور کار ما قرار دارد.»



راهکارهای همکاری استعدادهای درخشان با حوزه علمیه اصفهان بررسی شد

طرح حضور ویژه فرهنگیان در مدرسه علمیه حضرت نرجس(س) بیرجند برگزار شد

در زنجان تاکید شد

لزوم حضور روحانیان متخصص برای آموزش دینی کودکان و نوجوانان

تعبیرزیبای آیت الله جوادی آملی از آموزش و پرورش

امام جمعه اهواز

مکتب حاج قاسم  حاصل پیوند تربیتی  منزل، مدرسه و مسجد است  

مناسبت هزارمین سال تأسیس حوزهٔ علمیهٔ نجف اشرف تدوین شد

فیلم «داستانی ـ تربیتی» شیخ طوسی و تأسیس حوزهٔ علمیهٔ نجف اشرف

سه‌شنبه‌های حضور؛

 پیوند مدرسه، مسجد و نسل جدید در شهرستان دنا + و تصاویر

با همکاری حوزه و آموزش و پرورش

تکاپوی طلاب برای پاسخ به شبهات دینی

امام جمعه رباط کریم:

لزوم همکاری همه دستگاه ها برای کاهش آسیب های اجتماعی دانش آموزان

راهکارهای همکاری استعدادهای درخشان با حوزه علمیه اصفهان بررسی شد

با شرکت سه میلیون دانش‌آموز

گزارشی ازافتتاحیه «درس‌هایی از قرآن» در ۴۰هزار مدرسه کشور

طلاب طرح امین عضو مؤثر تیم تربیتی مدارس باشند

به همت دفترتبلیغات اسلامی

کتاب « کار در کلاس» ویژه مقطع پیش‌دبستانی منتشر شد

گزارشی از دوره آموزشی توجیهی کریمه اهل‌بیت(س)

تحولی نو در نظام تعلیم و تربیت اسلامی با اجرای طرح امین   

گزارشی از یک نشست استانی

از گلایه های طلاب طرح امین تا توضیحات با سعه صدر مسئولین

نماینده ولی‌فقیه درکهگیلویه و بویراحمد:

آموزش‌وپرورش و حوزه‌های علمیه نقش اساسی در تربیت نسل مؤمن و انقلابی دارند

مدیر حوزه علمیه کهگیلویه و بویراحمد

در مدارس طرح امین باید روحیه دینداری، انقلابی‌گری ورشد علمی دانش‌آموزان محسوس باشد