Print
Zoom In
Zoom Out

همکاریهای آموزش و پرورش البرز با حوزه علمیه خواهران توسعه می یابد

شناسه مطلب: 13812
زمان انتشار: پنجشنبه 26 آبان 1401 ساعت 18:24

معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش از انعقاد تفاهم‌نامه همکاری آموزش و پرورش با حوزه علمیه خواهران خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها نشست مشترک آموزش و پرورش با حوزه علمیه خواهران استان البرز با حضور علی حجرگشت مدیرکل آموزش و پرورش استان ، حجت الاسلام غلامرضا کریمی مدیر مرکز حوزه علمیه خواهران استان، رویا عسگرپور معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان البرزبرگزار شد.

رویا عسگرپور معاون سواد آموزی اداره کل آموزش و پرورش عنوان کرد: تفاهم نامه همکاری بین آموزش و پرورش و حوزه علمیه خواهران که در ماده 2 هم لحاظ شده است نیز مربوط به موضوع همکاری و استفاده از ظرفیت های موجود دو دستگاه در اجرای برنامه های سوادآموزی با بکارگیری دانش آموختگان حوزوی است.

وی اضافه کرد: این تفاهم نامه شامل سه ماده با عنوان اهداف، موضوع همکاری و وظایف، مسئولیت ها و تعهدات مشترک است

معاون سوادآموزی استان گفت: شتاب بخشی به باسوادی کامل در گروه سنی 49-10 سال، کمک به توسعه عدالت آموزشی و محو بی سوادی و ارتقاء فعالیت های اجتماعی دانش آموختگان حوزوی از اهداف ماده یک تفاهم نامه منعقد شده بین آموزش و پرورش و حوزه علمیه خواهران استان البرز را تشکیل می دهد.

عسگر پور در ادامه بیان کرد: ماده 3 وظایف، مسئولیت ها و تعهدات مشترک را که شامل تشکیل کارگروه اجرایی مشترک برای تمهید شرایط همکاری و بستر سازی اجرای دقیق تفاهم نامه، دعوت از مسئولین طرفین و در صورت صلاحدید مسئولین کشوری در گردهمایی ها و همایش های موضوعی مرتبط، همکاری در شناسایی و معرفی گروه های هدف و بسترسازی لازم برای تحقق حداکثری توسعه سواد در دوره های مختلف سوادآموزی است که اجرا می شود.

وی در پایان یادآوری کرد: اطلاع رسانی و ارسال تفاهم نامه منعقد شده با تائید و امضاء طرفین به نواحی و شهرستان های تابعه استان، معرفی یک نفر از طرفین تفاهم نامه به عنوان رابط در سطح استانی جهت پاسخگویی و ایجاد هماهنگی های لازم در اجرای مفاد مندرج در تفاهم نامه، برگزاری جشنواره ها و مراسم فرهنگی ویژه سوادآموزان توسط آموزش دهندگان (طلاب)جامعه هدف به منظور تقویت مشارکت اجتماعی و ایجاد انگیزه برای ادامه تحصیل با هماهنگی معاونت سوادآموزی و همکاری در اجرای طرح های پژوهشی از دیگر بخش های ماده 3 این تفاهم نامه است.



رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب

مدرسه مؤثرترین خاستگاه انتقال ارزش‌ها، باورها و هویت ملی است

بازدید عضوخبرگان رهبری ازیک مدرسه طرح امین در استان گیلان  

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب

مدرسه مؤثرترین خاستگاه انتقال ارزش‌ها، باورها و هویت ملی است

مشاوروزیرآموزش و پرورش

تربیت نسل آینده‌ساز، نیازمند بهره‌گیری از گنجینه‌ی معارفی  حوزه علمیه است.

تاجدارفردوس در بیان پیامبر رحمت

بهشت از زيبائى چهره فاطمه سلام الله علیها روشن شده است

 ظرفیت تبلیغی و تربیتی حوزه علمیه آستانه‌اشرفیه برای آموزش و پرورش

نماینده ولی فقیه در استان قزوین:

با همکاری مرکز پاسخگویی به سوالات شرعی حضور روحانیون و مبلغین در مدارس  افزایش می یابد

گسترش خدمات تبلیغی در مدارس استثنایی مشهد/ پنج‌ هزار دانش‌آموز توان‌یاب در پوشش طرح امین

تصاویر/ دوره توانمندسازی طلاب فعال در آموزش و پرورش (معلم تمدن‌ساز)

تصاویر/ دیدار مدیر کل آموزش و پرورش استان قم به همراه معاونین و مشاوران با آیت‌الله اعرافی

مدیرحوزه‌های علمیه در دیدار مسئولان آموزش و پرورش قم مطرح کرد:

شناخت نسل‌های جدید؛ چالشی جدی برای نظام تربیتی / اگر با تحولات منفعلانه برخورد شود موج‌های بیرونی آینده تربیت دینی را شکل خواهند داد

مدیر کل آموزش و پرورش استان قم مطرح کرد:

تعامل با حوزه‌های علمیه و اجرای طرح‌های نوین

وزیر آموزش و پرورش

طرح امین ظرفیت ارزشمند تربیت دینی در مدارس کشور است

تعامل اثربخش حوزه و آموزش‌وپرورش، مسیر تربیت نسل تمدنی را هموار می‌کند

تصاویر / اولین اجلاسیه مدارس امین حوزه علمیه خراسان با حضور وزیر آموزش و پرورش و دبیر ستاد همکاریها

وزیر آموزش و پرورش در اولین اجلاسیه مدارس امین حوزه علمیه خراسان

حضور طلاب طرح امین شتاب‌دهنده تحول تربیتی است/ طرح امین نباید مغفول بماند

مشاور وزیر و دبیر ستاد همکاریها

تربیت نسل مؤمن در گرو نقش‌آفرینی روحانیِ مدرسه است