Print
Zoom In
Zoom Out

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش:

رویکرد در مسائل تربیتی تغییر نگرش مخاطب است

شناسه مطلب: 13804
زمان انتشار: پنجشنبه 26 آبان 1401 ساعت 01:38

معاون آموزش ابتدایی وزارت اموزش و پرورش و عضو ستاد همکاریها گفت:رویکرد در مسائل تربیتی تغییر نگرش مخاطب است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، معصومه نجفی معاون آموزش ابتدایی وزارت اموزش و پرورش، در افتتاحیه چهاردهمین نشست هم اندیشی سالانه ستاد همکاری های حوزه علمیه و آموزش و پرورش که صبح امروز در سالن همایش های هتل نماز مشهدمقدس و با حضور رئیس ستاد همکاری های حوزه علمیه و آموزش و پرورش، رئیس حوزه علمیه خواهران کشور و اعضای شورای عالی حوزه علمیه، معاونین حوزه علمیه خواهران و برادران، اعضای شورای معاونین وزیر آموزش و پرورش و مدیران کل آموزش و پرورش استان‌های کشور برگزار شد؛ گفت: رویکرد در مسائل تربیتی تغییر نگرش مخاطب است.

وی افزود: در میثاق نامه معلم قید شده است که معلم باید به مسائل تربیتی التزام داشته باشد. همه اتفاقات باید در معلم ظهور و بروز داشته باشد؛ بر همین اساس از  مدیریت هرمی فاصله گرفته و در حال حرکت به سمت کار شبکه ای هستیم.

وی افزود: در این روش همه کارها بر معلم متمرکز می شود، که در کنار درس فارسی و ریاضی که به ساحت علمی می پردازد، به درس هدیه های آسمانی هم توجه شده تا تنها در ساحت علمی کار نشود. وی گفت: برنامه ها و طرح ها در آموزش و پرورش به نام شهیدان مزین می شود که این امر در تغییر نگرش دانش آموزان موثر است. 

نجفی عنوان کرد: طرح یار مهربان طرحی است که به تجهیز کتابخانه های کلاسی می پردازد، در این کتابخانه ها کتاب ها بر اساس ساحت های شش گانه سند تحول چیده می شود.  معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش در پایان تاکید کرد: دوست داریم کسانی که در حوزه  کتاب کودک کار کرده اند نیز کمک موثری داشته باشند.



طلاب طرح امین عضو مؤثر تیم تربیتی مدارس باشند

استاندار خراسان جنوبی

برای حضور روحانیون در مدارس برنامه‌ریزی دقیقی صورت گرفته است

مدیرکل دفتر وزارتی آموزش و پرورش

ستاد همکاریها‌ حلقه اتصال دو نهاد بنیادین کشور است

دبیرجدید ستاد همکاری حوزه‌علمیه وآموزش و پرورش منصوب شد

در زنجان تاکید شد

لزوم حضور روحانیان متخصص برای آموزش دینی کودکان و نوجوانان

تعبیرزیبای آیت الله جوادی آملی از آموزش و پرورش

امام جمعه اهواز

مکتب حاج قاسم  حاصل پیوند تربیتی  منزل، مدرسه و مسجد است  

مناسبت هزارمین سال تأسیس حوزهٔ علمیهٔ نجف اشرف تدوین شد

فیلم «داستانی ـ تربیتی» شیخ طوسی و تأسیس حوزهٔ علمیهٔ نجف اشرف

سه‌شنبه‌های حضور؛

 پیوند مدرسه، مسجد و نسل جدید در شهرستان دنا + و تصاویر

با همکاری حوزه و آموزش و پرورش

تکاپوی طلاب برای پاسخ به شبهات دینی

امام جمعه رباط کریم:

لزوم همکاری همه دستگاه ها برای کاهش آسیب های اجتماعی دانش آموزان

راهکارهای همکاری استعدادهای درخشان با حوزه علمیه اصفهان بررسی شد

با شرکت سه میلیون دانش‌آموز

گزارشی ازافتتاحیه «درس‌هایی از قرآن» در ۴۰هزار مدرسه کشور

طلاب طرح امین عضو مؤثر تیم تربیتی مدارس باشند

به همت دفترتبلیغات اسلامی

کتاب « کار در کلاس» ویژه مقطع پیش‌دبستانی منتشر شد

گزارشی از دوره آموزشی توجیهی کریمه اهل‌بیت(س)

تحولی نو در نظام تعلیم و تربیت اسلامی با اجرای طرح امین   

گزارشی از یک نشست استانی

از گلایه های طلاب طرح امین تا توضیحات با سعه صدر مسئولین