Print
Zoom In
Zoom Out

نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی

ارزشمند ترین هنرمعلم انسازی است

شناسه مطلب: 13776
زمان انتشار: چهارشنبه 18 آبان 1401 ساعت 17:12

نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی گفت: مهم ترین و ارزشمند ترین هنرمعلم در جامعه اسلامی، تبیین درست ارزش ها، تعلیم صحیح علم، معرفت، حقیقت و تربیت انسان های وارسته است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها ، آیت ا.. سیدعلیرضا عبادی در گردهمایی مدیران، معاونان، مربیان پرورشی و مبلغان طرح امین استان که در مصلای المهدی(عج) بیرجند برگزار شد، اظهار کرد: شغل معلمی، برخلاف سایر مشاغل شناخته شده و مقبول جامعه، از جایگاه والاتر و بالاتری برخوردار است.

رئیس کمیته همکاریهای خراسان جنوبی ، با بیان این مطلب که همه ی جهان هستی مقدمه ای برای خدمت به انسان و تربیت نسل بشر آفریده شده است، عنوان کرد: تمامی مشاغل، قرار دادها و عملکردهای خود را با خط کش کیفیت، کمیت، و زیبایی اندازه گیری کرده و قطعیت می بخشند امام در شغل معلمی نمی توان برای تربیت اشرف مخلوقات محدودیت قائل شد و عملکرد قطعی متصور بود.

نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی، کشف،شناسایی، هدایت و بالفعل سازی استعدادهای بالقوه دانش آموزان را یکی دیگر از رسالت های مهم جامعه فرهنگیان بهارستان علم و ادب برشمرد و تصریح کرد: معلمان گرانقدر استان باید از ارزشمندترین سرمایه جامعه به خوبی مراقبت نموده و با کشف استعدادهای بالقوه ایشان در عرصه های مختلف از دانش آموزان امروز، اندیشمندانی دانشمندچون بوعلی سیناها، محسن فخری ها و دکتر حسابی ها، علمایی فرزانه و مجتهد، پاسدارانی مجاهد و با ایمان چون سردار سلیمانی، محسن حججی ها و حسن شاطری ها بسازند.

امام جمعه مرکز استان، با اشاره به وابسته بودن حوادث و وقایع به علت و معلول ها، خاطر نشان کرد: بسیاری از امور، ارتباطی به تاریخ نداشته و نمی توان با دید بسیط نگریست بلکه باید به اسباب، اجزاء و دلایل به وجود آمدن وقایع توجه کرد چرا که رشته ها و ریشه های حوادث، اعم از انحرافی و غیر انحرافی یکی بوده و تابع علل و سبب ها می باشد.

رئیس کمیته همکاریهای  خراسان جنوبی، با اشاره به باورهای غلط قبل از اسلام و انحرافات به وجود آمده بعد از رحلت جانسوز پیامبر(ص) تأکید کرد: پس از ظهور اسلام بسیاری فقط مسلمان شدند ولی مؤمن نبودند و اسلام منهای ایمان نفاق آفرین بوده و مولودش مسجد ضُرار می شود و این ربطی به قبل و بعد ظهور اسلام ندارد.

ایشان از عمار یاسر به عنوان اسوه بصیرت یاد کرد و افزود: آنچه که از مردان خدا،حتی با وجود تهدید مرگ، پاسدار ولی می سازد و در میانه انبوه دشمنان از خط ولایت جدا نمی شود و حاضر نمی شود، به ولایت پشت کند؛ ایمان و بصیرت است.

نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی، با بیان این که در  تحقق هر امری دو اصل مبانی و منابع، و موانع وجود دارد؛ یاد آور شد: لازمه دستیابی به اهداف متعالی اسلام و آرمان های انقلاب اسلامی در عرصه های مختلف اعتقادی، اقتصادی، نظامی، علمی و ورزشی نهادینه شدن فرهنگ متعالی و مبتنی بر شعائر اسلامی و انسانی است نه فرهنگ مبتذل غربی و قانون جنگلی استکبار.



امام جمعه اصفهان تأکید کرد؛

ضرورت آموزش مبتنی برفهم کودک

به مناسبت آغازامامت حضرت ولیعصر(عج)

درمحضرغایب حاضر/ ازهمه خبرهاى شما آگاهيم!

امام جمعه اصفهان تأکید کرد؛

ضرورت آموزش مبتنی برفهم کودک

نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی

طرح پیوند منزل مدرسه و مسجد از اهداف سند تحول بنیادین است

نشست مسئولان حوزه علمیه و آموزش و پرورش نائین+ عکس

تصاویر/ نشست شورای همکاری حوزه های علمیه با آموزش و پرورش خوی

رئیس ستاد همکاریها تبیین کرد

شش قلمرو مهم نهادهای آموزشی وعلمی برای آینده اسلام و ایران

جذب ۹۸ طلبه طرح امین درخراسان‌شمالی

معاون فرهنگی و تبلیغی حوزه علمیه خراسان‌شمالی

پیوند «مدرسه، منزل و مسجد» سبب کاهش آسیب اجتماعی می‌شود

امام جمعه اصفهان خبرداد

فعالیت یکهزار طلبه طرح امین دراصفهان

نتایج پایش عملکرد ۵۷۰ مربی طرح امین در استان کرمانشاه اعلام شد.

با حضور دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی

بیست‌ودومین اجلاسیه مدیران مدارس صدرا در مشهد برگزارشد

آیت‌الله اعرافی در دیدار مدیر مسئول ایکنا:

پیام‌های قرآنی در دانشگاه‌ها و آموزش و پرورش ترویج شود

تصاویر/امام جمعه خوی در میان دانش آموزان دارالقرآن امام خمینی (ره)

در دوره دانش‌افزایی طلاب آموزش ‌وپرورش

تاکیدامام جمعه قزوین بر تقویت همکاری حوزه و آموزش و پرورش

تفاهم نامه های ستاد همکاریها از آغاز تاکنون

به مناسبت آغازامامت حضرت ولیعصر(عج)

درمحضرغایب حاضر/ ازهمه خبرهاى شما آگاهيم!