Print
Zoom In
Zoom Out

دبیر کمیته همکاری های کردستان:

اقامه نماز جماعت مدارس؛ از برنامه‌های محوری سال تحصیلی جدید

شناسه مطلب: 13743
زمان انتشار: چهارشنبه 11 آبان 1401 ساعت 09:45

معاون پرورشی و فرهنگی آموزش‌و‌پرورش کردستان به برنامه‌های محوری کمیته همکاری در سال تحصیلی جاری اشاره و بیان کرد: اقامه نماز جماعت در مدارس یکی از برنامه‌های محوری سال تحصیلی جدید خواهد بود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، حجت‌الله نریمانی، معاون پرورشی و فرهنگی آموزش‌و‌پرورش کردستان در اولین نشست کمیته همکاری حوزه‌های علمیه و آموزش‌و‌پرورش استان در سال تحصیلی جدید که امروز،  در دفتر نماینده ولی فقیه استان برگزار شد، با اشاره به عدم ابلاغ برش استانی فعالیت‌های کمیته از طریق وزارت، هدف از برگزاری این نشست را هماهنگی برای اجرایی کردن برنامه‌ها بر اساس تفاهم نامه سال قبل ذکر کرد.

وی با اشاره به عدم حضوری بودن مدارس در دو سال گذشته به جهت شیوع کرونا و آسیب‌های کرونا به مباحث فرهنگی، تربیتی و همچنین تأثیر برنامه‌های چهره به چهره و اهمیت اجرای برنامه‌ها به صورت حضوری، افزود: علیرغم شرایط موجود، برنامه‌ها اجرایی و در حد امکان فعالیت‌ها با بهره‌گیری از فضای مجازی پیگیری شده است.

معاون پرورشی و فرهنگی آموزش‌و‌پرورش کردستان به برنامه‌های محوری کمیته همکاری در سال تحصیلی جاری اشاره و بیان کرد: اقامه نماز جماعت در مدارس یکی از برنامه‌های محوری سال تحصیلی جدید خواهد بود.

وی در ادامه گفت: تا کنون در این خصوص سه مکاتبه صورت گرفته است و پیش اجلاسیه نماز برای اجرا در سطح شهرستان‌ها و مناطق و مرکز استان پیش‌بینی شده است.

نریمانی برگزاری گفتمان‌های دینی را دومین برنامه محوری ذکر کرد و افزود: این برنامه با همکاری مرکز بزرگ اسلامی غرب کشور و سازمان تبلیغات اسلامی هر ساله اجرا و امسال نیز پیش‌بینی شده که اجرا ‌شود.

معاون پرورشی و فرهنگی آموزش‌و‌پرورش کردستان با اشاره به اینکه طرح امین و توانمندسازی در سه حوزه فرهنگیان، اولیای دانش‌آموزان و مبلغان از دیگر برنامه‌های محوری بوده است، گفت: برای دانشجو معلمان دانشگاه‌های فرهنگیان نیز برنامه‌هایی پیش بینی شده است.

وی یادآور شد: برنامه توانمندسازی فرهنگیان، اولیای دانش‌آموزان و مبلغان براساس برنامه زمان‌بندی اجرایی شده و با همکاری سازمان تبلیغات اسلامی تعداد هزار گفتمان دینی در موضوعات مختلف در مدارس برگزار و به سئوالات و شبهات دانش‌آموزان پاسخ داده می‌شود.

گفتنی است؛ در این نشست پیرامون اجرایی شدن برنامه‌های مشترک در طول سال تحصیلی در واحدهای اداری و آموزشی بحث و تبادل نظر و مقرر شد بر اساس سهمیه سال گذشته امامان جماعت مدارس توسط مرکز بزرگ اسلامی غرب کشور و حوزه های علمیه جهت اقامه نماز جماعت در مدارس معرفی شوند.

یادآور می‌شود؛ حضور اعضای کمیته همکاری در مدارس جهت برپایی اقامه نماز جماعت و تجلیل از دانش‌آموزان برتر نماز، برگزاری ۱۶ اجلاسیه نماز در شهرستان‌ها و مناطق و یک اجلاسیه استانی به منظور تجلیل از فعالان نماز با محوریت دانش‌آموزان، برگزاری مسابقات، جشن تکلیف دانش‌آموزی، اختصاص یکی از موضوعات پژوهشی اداره کل به نماز از دیگر مصوبات این نشست بود.

انتهای پیام



وزیر آموزش و پرورش

طرح امین ظرفیت ارزشمند تربیت دینی در مدارس کشور است

مدیر حوزه علمیه خراسان تاکید کرد

ضرورت تسلط مربیان طرح امین بر فضای مجازی و ارتباط با نسل جدید

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب

مدرسه مؤثرترین خاستگاه انتقال ارزش‌ها، باورها و هویت ملی است

مشاوروزیرآموزش و پرورش

تربیت نسل آینده‌ساز، نیازمند بهره‌گیری از گنجینه‌ی معارفی  حوزه علمیه است.

تاجدارفردوس در بیان پیامبر رحمت

بهشت از زيبائى چهره فاطمه سلام الله علیها روشن شده است

 ظرفیت تبلیغی و تربیتی حوزه علمیه آستانه‌اشرفیه برای آموزش و پرورش

نماینده ولی فقیه در استان قزوین:

با همکاری مرکز پاسخگویی به سوالات شرعی حضور روحانیون و مبلغین در مدارس  افزایش می یابد

گسترش خدمات تبلیغی در مدارس استثنایی مشهد/ پنج‌ هزار دانش‌آموز توان‌یاب در پوشش طرح امین

تصاویر/ دوره توانمندسازی طلاب فعال در آموزش و پرورش (معلم تمدن‌ساز)

تصاویر/ دیدار مدیر کل آموزش و پرورش استان قم به همراه معاونین و مشاوران با آیت‌الله اعرافی

مدیرحوزه‌های علمیه در دیدار مسئولان آموزش و پرورش قم مطرح کرد:

شناخت نسل‌های جدید؛ چالشی جدی برای نظام تربیتی / اگر با تحولات منفعلانه برخورد شود موج‌های بیرونی آینده تربیت دینی را شکل خواهند داد

مدیر کل آموزش و پرورش استان قم مطرح کرد:

تعامل با حوزه‌های علمیه و اجرای طرح‌های نوین

وزیر آموزش و پرورش

طرح امین ظرفیت ارزشمند تربیت دینی در مدارس کشور است

تعامل اثربخش حوزه و آموزش‌وپرورش، مسیر تربیت نسل تمدنی را هموار می‌کند

تصاویر / اولین اجلاسیه مدارس امین حوزه علمیه خراسان با حضور وزیر آموزش و پرورش و دبیر ستاد همکاریها

وزیر آموزش و پرورش در اولین اجلاسیه مدارس امین حوزه علمیه خراسان

حضور طلاب طرح امین شتاب‌دهنده تحول تربیتی است/ طرح امین نباید مغفول بماند

مشاور وزیر و دبیر ستاد همکاریها

تربیت نسل مؤمن در گرو نقش‌آفرینی روحانیِ مدرسه است