Print
Zoom In
Zoom Out

استقبال مدیران مدارس و خانواده‌های دانش آموزان اراکی از اجرای طرح امین

شناسه مطلب: 13735
زمان انتشار: سه شنبه 10 آبان 1401 ساعت 08:59

معاون پرورشی و تربیت بدنی آموزش و پرورش ناحیه ۲ اراک گفت: خانواده‌ها و مدیران مدارس پیگر حضور مبلغین طرح تربیتی امین در مدارس هستند و این حاصل زحمات و تلاش های مبلغین طرح امین است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، خانم آزاد اندیش صبح امروز، هم‌اندیشی مبلغان مدارس امین در سالن جلسات اداره آموزش و پرورش ناحیه ۲ اراک برگزار شد، ضمن گرامی داشت یاد و خاطره شهدای مظلوم حادثه تروریستی شیراز گفت: در روز های پرآشوب اهمیت وجود طرح تربیتی امین و حضور مبلغین این طرح در مدارس بیشتر درک می‌شود.

معاون پرورشی و تربیت بدنی آموزش و پرورش ناحیه ۲ اراک مهم ترین رسالت آموزش و پرورش را تعلیم و تربیت دانست و افزود: آموزش و تربیت نسل نوجوان،امانتی است که به ما سپرده شده و برعهده گرفتن این بار عظیم به تنهایی سخت است.

وی با اشاره به توصیه های رهبر معظم انقلاب درباره اهمیت کار تربیتی و کمک به آموزش و پرورش در امر تعلیم و تربیت، اظهار کرد: در طول ۱۱ سال اجرای طرح تربیتی امین در مدارس، حوزه علمیه در کنار آموزش و پرورش ایستاد و مدارس ما از حضور مبلغین بهرمند شدند که از این بابت شاکر خداوند هستیم.

آزاداندیش با بیان اینکه طرح امین مورد استقبال خانواده ها و مدیران مدارس قرار گرفته، ادامه داد: طی تماس هایی که از طرف مدیران مدارس و خانواده‌ها های دانش آموزان داریم یکی از درخواست ها، اعزام مبلغین طرح تربیتی امین به مدارس است و این حاصل تلاش های مثبت و زحمات تاثیرگذار مبلغین طرح امین است.

وی با تأکید بر استفاده از شیوه های نوین در امر تعلیم و تربیت نسل جوان گفت: با شیوه های دیروز نمی‌توان دانش‌آموز امروز را تربیت کرد بلکه باید ابتدا نسل جوان را با شخصیت وجودی خودش آشنا ساخت و سپس با پاسخگویی به شبهات در مسیر شکل‌گیری هویت نوجوان قدم برداشت، چنانچه مبلغین طرح امین در این مسیر حرکت می‌کنند.



فراخوﺍﻥ ﺳﯽ ﻭ ﺩﻭﻣﯿﻦ ﺍﺟﻼﺱ ﺍﻗﺎﻣﻪ ﻧﻤﺎﺯ تمدید شد

به کدامین گناه!

وزیر آموزش و پرورش در دیدار با آیت الله جوادی آملی:

در کنار ایجاد تحول در برنامه درسی، فعالیت‌های فرهنگی و پرورشی در اولویت برنامه‌ها است

آیت‌الله جوادی آمل در دیدار وزیر آموزش و پرورش :

اهل بیت علیهم السلام جان خود را فدای هدایت مردم کردند تا عاقل و عادل بسازند.

نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال و بختیاری:

خدمت در آموزش‌وپرورش بی‌بدیل و اثرگذار است

نماینده ولی‌فقیه در استان زنجان:

با برنامه‌ریزی هدف‌مند زمینه‌ساز موفقیت‌های بزرگ شویم.

فراخوﺍﻥ ﺳﯽ ﻭ ﺩﻭﻣﯿﻦ ﺍﺟﻼﺱ ﺍﻗﺎﻣﻪ ﻧﻤﺎﺯ تمدید شد

رئیس پژوهشکده زن و خانواده تبیین کرد:

پرورش فرد واجتماع هدف غایی سندهای تحول حوزه و آموزش و پرورش است.

برگزاری کارگاه‌های سبک زندگی اسلامی در دبیرستان‌های دخترانه تهران

به همت سازمان تبلیغات اسلامی

رویداد استانی «مدار»  با هدف تربیت دانش آموز در یدان مبارزه مازندران برگزار شد

نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد:

روحانیت در آموزش و پرورش، کلید هدایت فرهنگی جوانان است

مدیر حوزه علمیه کهگیلویه و بویراحمد

طلاب معلم، سفیران حوزه در میدان تربیت هستند

ویژه معاونان پرورشی آموزش و پرورش

دوره مهارت‌های فردی واجتماعی با الهام از  نهج‌البلاغه برگزارشد

در یاسوج برگزارشد

نشست کانون روحانیون شاغل در آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد

آموزش و پرورش ناحیه یک ارومیه برگزار کرد

سلسله نشست‌های تربیتی اخلاقی فرهنگیان با حضورنماینده ولی فقیه

دبیرستاد همکاری ها

برنامه دوم همکاریها ناظر به تحقق آموزش و پرورش انقلابی است.

مدیر حوزه علمیه فارس خبرداد

رضایت بیش از نودوپنج درصد جامعه هدف از فعالیت های مدارس طرح امین