Print
Zoom In
Zoom Out

شخصیت‌های انقلابی علمی و اجتماعی را به عنوان الگو به دانش آموزان معرفی کنیم

شناسه مطلب: 13719
زمان انتشار: چهارشنبه 04 آبان 1401 ساعت 10:52

گردهمایی سالانه ائمه جمعه ،مدیران و روسای آموزش و پرورش معاونین تبلیغ حوزه های علمیه شهرستانها و مناطق استان با محوریت گفتمان سازی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش امروز ۳ آبان ماه در دفتر نماینده ولی فقیه در استان برگزار شد.

 

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریهاسرپرست اداره کل آموزش و پرورش لرستان در این گردهمایی با اشاره به ساحت های سند تحول بنیادین گفت : یکی از موضوعات اساسی سند بنیادین آموزش و پرورش، تربیت و تزکیه است و اعتقاد داریم که این دو بر امر تعلیم مقدم هستند.

رضا عزتی دومین موضوع تاثیرگذار در سند تحول بنیادین را مساله هویت دانست و بیان کرد: هویت ملی و تقویت آن در میان دانش آموزان بسیار حائز اهمیت بوده و آموزش و پرورش به دنبال این است که دانش آموزان را به سمت الگوهای ملی ، انقلابی و اسلامی سوق دهد .

نایب رئیس کمیته همکاری حوزه و آموزش و پرورش نیز در ادامه با اشاره به اینکه عوامل سازنده هویت ؛ علاقه ، غیرت نسبت به ملیت مذهب و زیست بوم است،افزود: ضرورت دارد الگوسازی از شخصیت‌های انقلابی علمی و اجتماعی برای دانش آموزان تعریف شود تا آنان هر کسی را الگوی خود قرار ندهند.

عزتی خاطرنشان کرد: در سند تحول بنیادین  به  نیروی انسانی توجه ویژه ای  شده است چرا که  معلمان و دست اندرکاران تعلیم و تربیت مهمترین عامل در ایجاد موقعیت مطلوب نظام تعلیم و تربیت است.

مدیر کل آموزش و پرورش لرستان تقویت بنیان خانواده را یکی دیگر از عوامل تاثیرگذار سند تحول بنیادین برشمرد و اظهار داشت: خانواده یکی از کانون‌های اثرگذار جامعه است و دشمن برای سست کردن بنیان خانواده‌ها، بر بی حجابی و بی بندوباری سرمایه‌گذاری‌ و تمرکز کرده است که باید همگان هوشیار باشیم.

وی همچنین تاکید کرد: حجاب برتر چادر است و در آموزش و پرورش لرستان به دنبال اجرای فرامین مقام معظم رهبری (مدظله العالی) هستیم.



پاهای حنا بسته!

روایت جانسوز یک مادر از حنابندان شهید سیزده‌ساله

در کرمان

دوره آموزشی اردو داری مربیان کودک و نوجوان

پاهای حنا بسته!

روایت جانسوز یک مادر از حنابندان شهید سیزده‌ساله

برکات دغدغه های فرهنگی آیت الله العظمی صافی "ره"

موسسه دارالزهراء وحلقه های معرفتی عاشورایی برای  نوجوانان

حضوربیش از ۳۰۰۰ دانش‌آموز دختر در برنامه های مربیان طرح امین خراسان

آغاز فرآیند جذب و ساماندهی طلاب در مدارس طرح امین خراسان

امام جمعه یزد مطرح کرد؛

آینده آموزش و پرورش در گرودانشگاه فرهنگیان است

مدیرکل آموزش و پرورش پرورش سیستان و بلوچستان:

تحقق تربیت تمام ساحتی در سایه سار  توسعه فرهنگ قرآنی

ثبت‌نام جذب مبلغ مدارس امین در خراسان

ثبت نام مرکز تربیـت مبلـغ معلـم + جزئیات

ما ملت امام حسینیم

امیدبخشی در دل مستضعفان از آثار توجه به ماه محرم است

به کدامین گناه!

پاسخ به چند سئوال دانش اموزی

چرا خدا رژیم صهیونیستی را گرفتار عذاب نمی‌کند

ره آورد مقاومت

اجابت آه و اشک کودکان یتیم غزه!

در پی شهاد سردارکاظمی

تسلیت مدیر حوزه های علمیه به وزیر آموزش و پرورش

کارشناس حوزوی تعلیم و تربیت بیان کرد

توصیه هایی برای تربیت فرزندان شجاع و سلحشور در شرایط جنگی

مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان:

تقویت همکاری‌ حوزه‌علمیه و آموزش وپرورش یک ضرورت است