Print
Zoom In
Zoom Out

همایش طرح امین و ائمه جماعت مدارس شهرستان بناب برگزار شد

شناسه مطلب: 13702
زمان انتشار: شنبه 23 مهر 1401 ساعت 13:32

همایش طرح امین و ائمه جماعت مدارس روز گذشته با حضور جمعی از مسئولان حوزوی و آموزش و پرورش شهرستان بناب برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها،

همایش طرح امین و ائمه جماعت مدارس روز گذشته با حضور طاهر علمی معاون پرورشی و فرهنگی مدیر کل آموزش و پرورش استان، محمود پورلطفعلی مدیر آموزش و پرورش شهرستان بناب، آیت الله عبدالمجید باقری بنابی مدیر حوزه علمیه ولیعصر(عج) بناب و مدیران و معاونین پرورشی مدارس شهرستان برگزار شد.

معاون پرورشی و فرهنگی مدیر کل آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی در این جلسه با تبریک فرارسیدن هفته وحدت اظهار داشت: اگر دوستی و مودت بین شیعه و سنی تقویت شود، مسلماً شیطنت و دشمنی دشمنان از بین خواهد رفت.

وی در ادامه به نقش کلیدی مدرسه در تربیت دانش آموزان اشاره کرد و افزود: متاسفانه در ناآرامی‌های اخیر نوجوانان و جوانان نیز حضور داشتند، که این امر نشان می‌دهد ما در مدرسه به خوبی عمل نکردیم زیرا مدرسه خاستگاه تربیت و آموزش، دانش آموزان است.

محمود پورلطفعلی مدیر آموزش و پرورش بناب نیز در این مراسم با اشاره بر لزوم جهاد تبیین، مبتنی بر سخنان مقام معظم رهبری، خاطر نشان کرد: امروز بیش از پیش نقش جهاد تبیین در کشور احساس می شود، جهاد تبیین بیان عملکردها و دستاوردهای‌ کشور است که هر مدیری وظیفه دارد آن را در حیطه مسئولیت خود بیان و افراد جامعه را نسبت به آینده امیدوار کند.



تصاویر/ نشست شورای همکاری حوزه های علمیه با آموزش و پرورش خوی

موشن گرافی نماز / قسمت اول ؛بیمه واقعی

گام‌های مهم حوزه علمیه خراسان در توسعه مدارس امین

مدیر حوزه علمیه فارس خبر داد؛

۹۶ درصد مخاطبان مدارس طرح امین ،عملکرد مبلغین را عالی ارزیابی کرده‌اند.

دوره آموزشی «جذب دانش‌آموزان به نماز» در کرمانشاه برگزار شد

امام جمعه اصفهان تأکید کرد؛

ضرورت آموزش مبتنی برفهم کودک

نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی

طرح پیوند منزل مدرسه و مسجد از اهداف سند تحول بنیادین است

نشست مسئولان حوزه علمیه و آموزش و پرورش نائین+ عکس

تصاویر/ نشست شورای همکاری حوزه های علمیه با آموزش و پرورش خوی

رئیس ستاد همکاریها تبیین کرد

شش قلمرو مهم نهادهای آموزشی وعلمی برای آینده اسلام و ایران

جذب ۹۸ طلبه طرح امین درخراسان‌شمالی

معاون فرهنگی و تبلیغی حوزه علمیه خراسان‌شمالی

پیوند «مدرسه، منزل و مسجد» سبب کاهش آسیب اجتماعی می‌شود

امام جمعه اصفهان خبرداد

فعالیت یکهزار طلبه طرح امین دراصفهان

نتایج پایش عملکرد ۵۷۰ مربی طرح امین در استان کرمانشاه اعلام شد.

با حضور دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی

بیست‌ودومین اجلاسیه مدیران مدارس صدرا در مشهد برگزارشد

آیت‌الله اعرافی در دیدار مدیر مسئول ایکنا:

پیام‌های قرآنی در دانشگاه‌ها و آموزش و پرورش ترویج شود

تصاویر/امام جمعه خوی در میان دانش آموزان دارالقرآن امام خمینی (ره)