Print
Zoom In
Zoom Out

مشاورعالی وزیر:

دشمن هدف اصلی خود را ایجاد دو دستگی در میان نسل جوان قرار داده است

شناسه مطلب: 13701
زمان انتشار: شنبه 23 مهر 1401 ساعت 12:45

مشاور عالی وزیر و دبیرستاد همکاریها گفت: آموزش و پرورش فرصتی مهم برای خلق یک جامعه سالم است /باید فضای گفتمانی برای کودکان و نوجوانان مهیا کنیم و به تک‌تک سوالات آنها پاسخ دهیم.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها،  دبیر ستاد همکاری‌های حوزه علمیه و وزارت آموزش و پرورش، در جلسه هماهنگی معاونین و مربیان پرورشی، جامعه معلمین را مقصد بعدی برای دشمنان خواند و بیان کرد آنها با نفوذ بر جامعه فرهنگی قصد ایجاد دو دستگی در میان نسل جوان را دارند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین حمید نیکزاد، ضمن تبریک میلاد حضرت محمد(ص) و امام صادق(ع) در جلسه هماهنگی معاونین و مربیان پرورشی، آموزش و پرورش را فرصتی مهم برای خلق یک جامعه سالم دانست و گفت: «هرجا را گشتیم جایی مهمتر از آموزش و پرورش در عرصه‌های کنونی ندیدیم، چرا که رسالت مهمی بر دوش همه زحمتکشان و فعالان در این عرصه است.»

وی در ادامه گفت: «در وضعیت کنونی دشمنان برای این خاک حریص‌تر شده اند، چرا که از قدرت ما می‌ترسند و این باعث شده است که آنها سعی کنند با نفوذ بر درون جامعه مخصوصا جامعه فرهنگی، اهداف شوم خود را با تهاجم فرهنگی پیگیری کنند.»

دبیر ستاد همکاری‌های حوزه علمیه و وزارت آموزش و پرورش، همچنین در خصوص جایگاه جمهوری اسلامی از گذشته تا حال بیان کرد: «آنها می‌خواهند ما را به قبل از انقلاب برگردانند، ولی نگاه کنید که ما در گذشته کجا بودیم و حال کجاییم؛ ما باید فضای گفتمانی برای کودک و نوجوان مهیا کنیم و به تک تک سوالات آنها پاسخ دهیم و آنها را قانع کنیم که دشمن به دنبال چیست.»

وی در پایان سخنان خود گفت: «باید همگرایی و همدلی را میان دانش‌آموزان و خودمان قرار دهیم تا دشمن نتواند درون ما نفوذ کند و تفرقه‌افکنی کند و اگر این اتفاق بیفتد این ما هستیم که در برابر آن مسئولیم.»



نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی:

آموزش و پرورش زمینه‌ ساز انتقال مفاهیم اخلاقی و قرآنی باشد

مدیر حوزه علمیه گیلان

ارتباط مؤثر حوزه و آموزش و پرورش موجب ارتقای معنویت نوجوانان می شود

گزارش

 مدرسه امام حسین(ع) همدان؛ الگویی موفق در تربیت نسلی متعهد و با نشاط

توسط مؤسسه دارالزهراء (سلام الله علیها)

اجرای درسنامه‌های فاطمیه در بیش از ۵۰ مدرسه قم

مدیر حوزه علمیه خراسان

تحول در آموزش و پرورش به آینده کشور گره خورده است

دیداردبیر جدید ستاد همکاریها با مدیر حوزه علمیه خراسان

تصاویر/ اردوی شبی در حوزه علمیه ویژه دانش آموزان سلماس

درمشهد برگزارشد

دوره جامع و مهارتی «تربیت مبلغان کودک و نوجوان»

برگزاری گفتمان دینی با موضوع حجاب و عفاف در مدارس ایرانشهر

یادداشت/ کریم دلفانی؛

سهم حوزه علمیه از سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در دولت اسناد محور چهاردهم

گزارش

تربیت دینی و اجتماعی پایدار با اجرای طرح سه میم

اپلیکیشن قطار قرآنی

آموزش مفاهیم دینی به زبان کودکانه با فناوری تعاملی

به همت مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی

 فضلا و کارشناسان حوزوی در میان دانش اموزان برای پاسخ به سئوالات گوناگون

نماینده ولی فقیه در استان یزد

آموزش و پرورش نیازمند بازگشت به سه اصل بنیادین تدیّن، تفکر و تعقل است

دوره تربیت مربی کودک و نوجوان ویژه مبلغین و روحانیون شهرستان دلگان

نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی:

آموزش و پرورش زمینه‌ ساز انتقال مفاهیم اخلاقی و قرآنی باشد

مدیر حوزه علمیه گیلان

ارتباط مؤثر حوزه و آموزش و پرورش موجب ارتقای معنویت نوجوانان می شود