Print
Zoom In
Zoom Out

رئیس کمیته همکاریهای مازندران:

ما با علمِ بدون دین مخالفیم

شناسه مطلب: 13666
زمان انتشار: شنبه 09 مهر 1401 ساعت 15:06

نماینده ولی فقیه و رئیس کمیته همکاریهای استان مازندران گفت:از حضور دلسوزان امر تعلیم و تربیت از آموزش و پرورش و حوزه‌های علمیه قدردانی می‌کنم و دیدن نزدیکی این دو نهاد فرهنگی نشان‌دهنده دغدغه و نگاه خداپسندانه است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، حجت‌الاسلام محمدی لایینی در نشست کمیته همکاری حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش ضمن تبریک حلول ماه ربیع و مناسبت‌های این ماه و ازجمله آغاز امامت حضرت بقیه الله (عج) و همچنین گرامیداشت هفته وحدت گفت: از حضور دلسوزان امر تعلیم و تربیت از آموزش و پرورش و حوزه‌های علمیه قدردانی می‌کنم و دیدن نزدیکی این دو نهاد فرهنگی نشان‌دهنده دغدغه و نگاه خداپسندانه است.

امام جمعه ساری افزود: تربیت کامل آینده سازان کشور و دانش‌آموزان وظیفه و تکلیفی دشوار است و بدون نزدیکی این دو نهاد برای رسیدن به این هدف غیر ممکن است و برای همین هرگاه سخن از وحدت بین حوزه و دانشگاه مطرح می‌شد من تاکید داشتم و دارم که در ابتدا باید وحدت بین حوزه و آموزش و پرورش و نزدیکی بین روحانیون و دانش‌آموزان باید زیاد شود.

وی همچنین گفت: موضوع حضور دانش‌آموزان در اغتشاشات  که در برخی رسانه‌ها طرح شد را نباید بزرگ کرد و اتفاقاً این حقیقت که ۹۹ درصد ملت با اغتشاشگران همکاری نکردند، مهم است و در بین این ۹۹ درصد نیز دانش‌آموزان هم حضور دارند و این مهم است که ملت با آنان همراهی نکرد و همین موضوع سبب شد این اغتشاشات ناکام ماند.

رئیس کمیته همکاریهای استان مازندران افزود: ما با بیسوادی و جهل مخالفیم و امروز هم تاکید داریم اکثریت پذیرفته شدگان در دانشگاه‌ها باید از مدارس دولتی معمولی باشد تا مردم نیاز نباشد فرزند خود را به کلاس خصوصی و تقویتی ببرند تا با صرف هزینه بسیار، فرزند خود را راهی دانشگاه کنند.

حجت الاسلام محمدی لایینی گفت: ما با علمِ بدون دین هم مخالفیم و باور ما این است علم فرد باید در راستای مسیر خدا باشد و اگر علم در این مسیر باشد، یعنی ما موفق شدیم و اساساً علم همراه با دیانت ناب یکی از اولویت‌ها است و نزدیکی حوزه‌های علمیه با آموزش و پرورش ما را به این هدف نزدیک می‌کند.

وی تاکید کرد: امروز نباید اجازه بدهیم جریانات انحرافی و انجمن حجتیه ای و جریانات طرفدار اسلام منهای سیاست در مدارس فعالیت داشته باشند و من از همه طلاب تشکر می‌کنم که در قالب طرح امین فعالیت دارند و لازم است با مربیان پرورشی که در مدارس فعال هستند، هماهنگ عمل کنند.



نماینده ولی فقیه در استان قزوین:

با همکاری مرکز پاسخگویی به سوالات شرعی حضور روحانیون و مبلغین در مدارس  افزایش می یابد

مدیر حوزه علمیه خراسان تاکید کرد

ضرورت تسلط مربیان طرح امین بر فضای مجازی و ارتباط با نسل جدید

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب

مدرسه مؤثرترین خاستگاه انتقال ارزش‌ها، باورها و هویت ملی است

مشاوروزیرآموزش و پرورش

تربیت نسل آینده‌ساز، نیازمند بهره‌گیری از گنجینه‌ی معارفی  حوزه علمیه است.

تاجدارفردوس در بیان پیامبر رحمت

بهشت از زيبائى چهره فاطمه سلام الله علیها روشن شده است

 ظرفیت تبلیغی و تربیتی حوزه علمیه آستانه‌اشرفیه برای آموزش و پرورش

نماینده ولی فقیه در استان قزوین:

با همکاری مرکز پاسخگویی به سوالات شرعی حضور روحانیون و مبلغین در مدارس  افزایش می یابد

گسترش خدمات تبلیغی در مدارس استثنایی مشهد/ پنج‌ هزار دانش‌آموز توان‌یاب در پوشش طرح امین

تصاویر/ دوره توانمندسازی طلاب فعال در آموزش و پرورش (معلم تمدن‌ساز)

تصاویر/ دیدار مدیر کل آموزش و پرورش استان قم به همراه معاونین و مشاوران با آیت‌الله اعرافی

مدیرحوزه‌های علمیه در دیدار مسئولان آموزش و پرورش قم مطرح کرد:

شناخت نسل‌های جدید؛ چالشی جدی برای نظام تربیتی / اگر با تحولات منفعلانه برخورد شود موج‌های بیرونی آینده تربیت دینی را شکل خواهند داد

مدیر کل آموزش و پرورش استان قم مطرح کرد:

تعامل با حوزه‌های علمیه و اجرای طرح‌های نوین

وزیر آموزش و پرورش

طرح امین ظرفیت ارزشمند تربیت دینی در مدارس کشور است

تعامل اثربخش حوزه و آموزش‌وپرورش، مسیر تربیت نسل تمدنی را هموار می‌کند

تصاویر / اولین اجلاسیه مدارس امین حوزه علمیه خراسان با حضور وزیر آموزش و پرورش و دبیر ستاد همکاریها

وزیر آموزش و پرورش در اولین اجلاسیه مدارس امین حوزه علمیه خراسان

حضور طلاب طرح امین شتاب‌دهنده تحول تربیتی است/ طرح امین نباید مغفول بماند

مشاور وزیر و دبیر ستاد همکاریها

تربیت نسل مؤمن در گرو نقش‌آفرینی روحانیِ مدرسه است