Print
Zoom In
Zoom Out

حجت‌الاسلام والمسلمین قرائتی :

همه مسائل تربیتی در نماز است

شناسه مطلب: 13647
زمان انتشار: چهارشنبه 30 شهریور 1401 ساعت 15:11

رئیس ستاد اقامه نماز کشور را عامل مهم تربیتی در آموزش و پرورش عنوان کرد و از مدیران ادارات کل آموزش و پرورش خواست تا هم خودشان به این فریضه الهی توجه داشته باشند و هم دانش‌آموزان را با نماز آشتی دهند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، حجت‌الاسلام والمسلمین محسن قرائتی در اومین همایش طلاب و روحانیون شاغل در آموزش و پرورش سراسر کشور، اظهار کرد: ما این روزها از سند تحول بنیادین آموزش و پرورش صحبت می‌کنیم؛ سند تحول و به طور کلی اصل تحول خوب است اما باید کسی مسئول و متولی ایجاد تحول باشدکه برای تحول جرات و جسارت دارد.

وی ادامه داد: بعضا دانش‌آموز ما می‌داند در کشور آلمان، فلان محقق چه کاری انجام داده است اما از بزرگان خودمان خبری ندارد؛ قرآن می فرماید بعضی چیزها هیچ ارزشی ندارد و ما در مدارس مواردی را به بچه‌ها یاد می‌دهیم که هیچ ارزشی ندارد؛ در حقیقت با این کار، هویت خودمان را کوچک می‌شماریم و هویت کشورهای دیگر را بزرگ جلوه می‌دهیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین قرائتی افزود: افرادی با این رویکرد اشتباه، روحیه خودباختگی دارند. بنابراین ما به یک انقلاب و تحول نیاز داریم؛ انقلابی که همه علومی که به کار نمی‌آید را کنار بگذارد و علوم و دانشی که به درد می‌خورد را در آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها بگنجاند.

رئیس ستاد اقامه نماز کشور اظهار داشت: دانش‌آموزان و مدیران ما باید توجه بیشتری به نماز داشته باشند؛ در میان دانش‌آموزان، هرچه پایه و مقطع تحصیلی بالاتر باشد، نیاز به پایبندی بیشتری است. همچنین از مدیران مدارس و مدیران آموزش و پرورش می‌خواهیم که در مدارس و ادارات، نماز جماعت برپا کنند.

حجت‌الاسلام والمسلمین قرائتی تصریح کرد: یک مدیر خوب همواره به نماز اهمیت می‌دهد. رهبر انقلاب نیز فرمودند مدیران باید غیرت داشته باشند و برای اهداف انقلاب و اسلام تلاش کنند.

رئیس ستاد اقامه نماز کشور ادامه داد: اهمیت اقامه نماز از اهمیت واکنش و اعتراض به گرانی برخی اقلام خوراکی بیشتر است؛ خداوند به انسان دستور می دهد که هنگام مواجهه با هر اتفاق عجیبی نماز بخواند؛ مثل زلزله، سیل، خورشید گرفتگی و... چون همه مسائل تربیتی در نماز است و توجه به نماز می‌تواند همه مشکلات را رفع کند.

این استاد دغدغه مند در حوزه نماز افزود: انشالله مشکلات قدیمی آموزش و پرورش رفع شود و قطعا کسی که رئیس جمهور انقلابی باشد می‌تواند اینها را حل کند؛ از حقوق و معیشت معلمان گرفته تا کمبود فضاهای آموزشی.

حجت‌الاسلام والمسلمین قرائتی تاکید کرد: باید مهارت بچه‌ها افزایش یابد و به آنها اطمینان دهیم هر کسی بتواند کار ابتکاری انجام بدهد نمره خاصی دارد.

وی با توصیه‌ای به طلاب شاغل و اثرگذاری در آموزش و پرورش استان‌ها ادامه داد: خودتان تا شبی یک آیه از قرآن نخوانده‌اید، نخوابید؛ چون قرآن اهمیت دارد و در آن به راه و روش درست زندگی اشاره شده است.

رئیس ستاد اقامه نماز کشور اظهار داشت: با بچه‌ها و دانش‌آموزان ارتباط چهره به چهره بگیرید؛ من وقتی به تلویزیون آمدم، گفتم خدا را شکر وقتی صحبت می‌کنم همه مردم ایران حرف‌های من را می‌شنوند اما بعداً متوجه شدم که ارتباط چهره به چهره تاثیر بیشتری دارد.

وی ادامه داد: باید به سمت امور تربیتی و البته تربیت صحیح حرکت کنیم. باید دین و هویت بچه‌ها را حفظ کنیم و این مستلزم مطالعه مستمر و ارتباط با اسلام‌شناسی است که بتواند به شبهات جوانان پاسخ دهد.



نماینده ولی فقیه در استان قزوین:

با همکاری مرکز پاسخگویی به سوالات شرعی حضور روحانیون و مبلغین در مدارس  افزایش می یابد

مدیر حوزه علمیه خراسان تاکید کرد

ضرورت تسلط مربیان طرح امین بر فضای مجازی و ارتباط با نسل جدید

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب

مدرسه مؤثرترین خاستگاه انتقال ارزش‌ها، باورها و هویت ملی است

مشاوروزیرآموزش و پرورش

تربیت نسل آینده‌ساز، نیازمند بهره‌گیری از گنجینه‌ی معارفی  حوزه علمیه است.

تاجدارفردوس در بیان پیامبر رحمت

بهشت از زيبائى چهره فاطمه سلام الله علیها روشن شده است

 ظرفیت تبلیغی و تربیتی حوزه علمیه آستانه‌اشرفیه برای آموزش و پرورش

نماینده ولی فقیه در استان قزوین:

با همکاری مرکز پاسخگویی به سوالات شرعی حضور روحانیون و مبلغین در مدارس  افزایش می یابد

گسترش خدمات تبلیغی در مدارس استثنایی مشهد/ پنج‌ هزار دانش‌آموز توان‌یاب در پوشش طرح امین

تصاویر/ دوره توانمندسازی طلاب فعال در آموزش و پرورش (معلم تمدن‌ساز)

تصاویر/ دیدار مدیر کل آموزش و پرورش استان قم به همراه معاونین و مشاوران با آیت‌الله اعرافی

مدیرحوزه‌های علمیه در دیدار مسئولان آموزش و پرورش قم مطرح کرد:

شناخت نسل‌های جدید؛ چالشی جدی برای نظام تربیتی / اگر با تحولات منفعلانه برخورد شود موج‌های بیرونی آینده تربیت دینی را شکل خواهند داد

مدیر کل آموزش و پرورش استان قم مطرح کرد:

تعامل با حوزه‌های علمیه و اجرای طرح‌های نوین

وزیر آموزش و پرورش

طرح امین ظرفیت ارزشمند تربیت دینی در مدارس کشور است

تعامل اثربخش حوزه و آموزش‌وپرورش، مسیر تربیت نسل تمدنی را هموار می‌کند

تصاویر / اولین اجلاسیه مدارس امین حوزه علمیه خراسان با حضور وزیر آموزش و پرورش و دبیر ستاد همکاریها

وزیر آموزش و پرورش در اولین اجلاسیه مدارس امین حوزه علمیه خراسان

حضور طلاب طرح امین شتاب‌دهنده تحول تربیتی است/ طرح امین نباید مغفول بماند

مشاور وزیر و دبیر ستاد همکاریها

تربیت نسل مؤمن در گرو نقش‌آفرینی روحانیِ مدرسه است